clinque Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 a jakie klucze Ci potrzebne? mam ich trochę, a że nigdy tego nie robiłem, więc nie wiem... jak coś, to dzwoń, numer masz niżej 13nastka z krotka przedluzka na patyku, zwykla oczkowa 13 i jedna jest tam z tylu i trzeba troche pokombinowac zeby dojsc no i mlotek i kawalek drewienka
qrczak91 Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 a jakie klucze Ci potrzebne? mam ich trochę, a że nigdy tego nie robiłem, więc nie wiem... jak coś, to dzwoń, numer masz niżej 13nastka z krotka przedluzka na patyku, zwykla oczkowa 13 i jedna jest tam z tylu i trzeba troche pokombinowac zeby dojsc no i mlotek i kawalek drewienka mam
krystian503394 Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Zamawiam przegub i łożysko [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 21:57_________________________________________________Panowie coraz więcej ludzi mówi o modyfikator plus to link http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=modyfikator+plus&order=p&change_view=1 , ktoś to używa lub wie coś więcej na ten temat :> :> proszę o wypowiedzi
hornet Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Zamawiam przegub i łożysko [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 21:57_________________________________________________Panowie coraz więcej ludzi mówi o modyfikator plus to link http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=modyfikator+plus&order=p&change_view=1 , ktoś to używa lub wie coś więcej na ten temat :> :> proszę o wypowiedzi Powiem Ci tak.. jedno wielkie goowno
kaju Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Na czymś trzeba zarabiać. W dzisiejszych czasach - większości wypadków nabijaniu ludzi w butelkę wciskając im właśnie coś takiego jak to. Ja nie wierzę w cudowne działania takich środków. Jak coś ma się sp***dolić, to i tak się sp***doli i tak.
hornet Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Na czymś trzeba zarabiać. W dzisiejszych czasach - większości wypadków nabijaniu ludzi w butelkę wciskając im właśnie coś takiego jak to. Ja nie wierzę w cudowne działania takich środków. Jak coś ma się spieprzyć, to i tak się spieprzy i tak. Dobrze gada... polejcie mu
szczuraz Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 oto i jestem z własnego kompa teraz już mogę nie chodzić do roboty. Kończę instalować programy i juz jestem na stałe Piotrek to USB na przedzie nie działa ... może dlatego że nie jest bezprzewodowe przywoze kompa na spot to przepniesz mi parę elementów ze starego śrupa. Bez tv out`u nie wyrobię i jeszcze czytnik kart pamięci. Jak się nie zmieści dotniemy flexą.
kaju Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 Maciek, Ty też masz problemy ze spaniem? mi to jeszcze z piekarni zostało, ciężko organizm odzwyczaić... :gwizdanie: w ciągu dnia człowiek spompowany że się robić nie chce, a w nocy pełni sił...
qrczak91 Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 eee tam szkoda życia, korzystaj jeśli możesz
jmr Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zamawiam przegub i łożysko [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 21:57_________________________________________________Panowie coraz więcej ludzi mówi o modyfikator plus to link http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=modyfikator+plus&order=p&change_view=1 , ktoś to używa lub wie coś więcej na ten temat :> :> proszę o wypowiedzi Wygląda na "magiczny" środek. Lub bardziej na placebo, bo wyniki, przez normalnego użytkownika, raczej mogą być trudno mierzalne. :-) ale jak ktoś ma jakieś z tym doświadczenie niech da znać.
szczuraz Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Opublikowano 17 Listopada 2011 Maciek, Ty też masz problemy ze spaniem? nie wręcz przeciwnie jak juz sie położę to mogę spać do 14 tyle że przed 1:00 nie zasnę [br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 09:33_________________________________________________ejj ? żyjecie ?
wojtas-audi Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Siema[br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 12:43_________________________________________________Ma ktoś na zbyciu śrubę do stalówek do audi ?? Potrzebuję jedną, lub kilka szt, bo dzisiaj mi kolo rozjebal przy zmianie kół
szczuraz Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Opublikowano 18 Listopada 2011 do teeree sie odezwij powinien mieć.
Gniady Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 do teeree sie odezwij powinien mieć. Spać
szczuraz Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Opublikowano 19 Listopada 2011 obudziłem sie właśnie i stwierdziłem e za godzine mam do roboty jakbym jeszcze przykimał to bym zaspał na 2 zmiane
Rekomendowane odpowiedzi