carnivore1 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 to ja poczekam do tej 18:15 bo chcialem z Toba pogadac...[br]Dopisany: 01 Luty 2009, 16:51_________________________________________________A moze wezmiesz ze soba kompa bo potrzebuje podpiac sie do RNSa a nie ma kto mi tego zrobic...? PROSZĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Niestety cały sprzęt mam w pracy, a dziś tam nie bedę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carnivore1 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Trudno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Dziękuję wszystkim za poznanie i miłego spota. Do zobaczenia następnym razem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziknumerouno Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 No Nam również miło było Cie poznać,przy okazji spotkania obgadać kilka ciekawych aspektów technicznych naszych autek.Do zobaczenia w środę przy zabawie z coolerem;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allcon Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Witajcie. Mieszkam na dolnym śląsku niecałe pół roku. Od jakiegoś czasu próbuje znaleźć chwile żeby przyjechać się przywitać ale ciągle coś wypada ważniejszego i nie daje rady. Planuje ktoś być w najbliższą niedzielę? Mam zamiar zrobić sobie lekki weekend bez pracy i może uda mi się przyjechać jak będzie znośna pogoda. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony04 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 będę :> :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christ-off Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 napweno będzie parę autek a czy z A4pl czy AKP to juz sie okaże na miejscu;] osobiście nie wiem czy będę bo na weekend jadę do Głogowa i nie wiem czy sie wyrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szachu71 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 wkoncu nabylem a4 wiec i ja chetnie pojawilbym sie poraz pierwszy na spocie problem jednak tkwi w tym ze do 18 pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PERSHINGUS Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Spoty nie kończą się po pół godzinie, korki małe o tek porze więc pewnie zdążysz. Do zobaczenia w niedziele. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 witam panowie, mam małe pytanie/prośbe: co we Wrocławiu jest warte zobaczenia, lub jakies fajne miejsce w które mozna pójść ? od razu powiem, że zwiedziłem juz Wrocław wg przewodnika i chciałem zebyscie zaproponowali mi cos nowego dzieki [br]Dopisany: 04 Luty 2009, 00:45_________________________________________________zyje tu ktos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcar Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 dziewczyny na rynku tego zapewne nie ma w przewodniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubeł Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Sokolnh, proponuję tobie nocny rajd po klubach, pubach i knajpach. Jest ich tyle w Rynku i okolicach, że nocy ci nie starczy, a będziesz mógł się bawić w nich do białego rana. Taka specyfika miasta: gdy cała Polska śpi, Wrocław tętni życiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 dziewczyny na rynku tego zapewne nie ma w przewodniku A są fest .... :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcar Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 jak dla mnie to najlepsze sa we wrocku,a tym bardziej noca.tak jak wspomnial poprzednik clubing we wroclawiu jest super,z klubu do klubu jest bardzo blisko.polecam.chwile niezapomniane za reszte zaplacisz karta mastercard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freon Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Ostrów Tumski nocą, SPIŻ, kluby różne i wszelakie, zależy co lubisz, alcapone w dresach umcyk czy bardziej wysublimowane (Rynek oraz Pasaż Niepolda), aktivist.pl dla kulturowych perełek, Most Milenijny widziany z Mostu Kolejowego Wrocław Popowice też oczywiście nocą, 'restaurację' Mewa na Placu Dubois (Łazanki, pierogi, krokiety, naleśniki), wieżę kościoła garnizonowego i tę na ostrowie - wchodzisz na nie za piątaka, dworzec PKP jako coś czego powinno nie być, przejażdżka siódemką aby ujrzeć to, co ponoć najładniejsze we Wrocławiu (jedzie przez centrum i może trafisz na Skodę), Halę ex Ludową czyli Stulecia która leci w kosmos, Zoo by wyzwolić zwierzęce instynkty, ogród japoński albo botaniczny - ale to wiosną, a i jak lubisz spędzać czas jak 70% (?) Polaków, Galerii masz z 5 jak się orientuję, hehe, nie mówię oczywiście o Galeriach Sztuki choć takie też są i całkiem dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szachu71 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 bedzie ktos na spocie b5 kogo bede mogl zameczyc seria pytan ? szczerze mowiac po kolejnych godzinach spedzonych na czytaniu postow juz sam nie wiem co mam w swojej a4 :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 dziewczyny na rynku tego zapewne nie ma w przewodniku A są fest .... :kox: ty Karolek...co to za podpis ?? :shocked: to ty nie oszukiwałeś ?? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 dziewczyny na rynku tego zapewne nie ma w przewodniku A są fest .... :kox: ty Karolek...co to za podpis ?? :shocked: to ty nie oszukiwałeś ?? :naughty: Przecie godołem że już większość dograna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 godołem no własnie...myślałem, że się zgrzewasz :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi