kaju Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Maćku rozumiem Cie, nie wiedziałem, że się w takich klimatach też kręcisz... Ten gościu jest moim bogiem w tej dziedzinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 ja w niedzielę wpadam tylko na chwilę, w poniedziałek 0 10:15 kolejne koło. 37stron bazy pytań do wykucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 No to wypehhhhhrdalaj do książek [br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 21:54_________________________________________________Kurde panowie, pamiętacie jak się widzieliśmy po moim przyjeździe do Polski przed świętami pod mostem? Ilu nas tam było i kto dokładnie był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 na bank gniady, Krystian,Kurak i ja przynajmniej taki skład był w dobrej pizzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Wytrzeźwiej chłopie skład z DP pamiętam, ale kto był jeszcze teraz jak wróciłem do Polski na święta, co leciałem na Berlin po A6? Ja, Ty, kurak, Nelson, kto jeszcze? Paru nas tam było, gniady wtedy nie dotarł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 taki piękny dzień, śnieg pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Kurak poszło na GG Może po spocie w niedziele zajedziemy do dobrej pizzy na jakieś jedzonko i piwko ? co wy na to ? Ja jestem za, tylko nie polećmy za bardzo po bandzie. W poniedziałek praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 cos ci sie cytowania poyebały Panowie ma ktoś kontakt z Piotrkiem ? coś się chłop nie odzywa ani na spotach nie pokazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e9matic Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Żyje żyje i mam się zdrów. W niedziele będziemy z Monia na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 zacząłem sie martwić Jeszcze tylko kolega Wroclav na niedzielę by się przydał ... wywołuję do tablicy :gwizdanie: Gniadego wywołam telefonicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e9matic Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Myć fury Panowie, w niedziele zabieram lustrzankę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Myć fury Panowie, w niedziele zabieram lustrzankę Bardzo, zaebyście moja stoi na warsztacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e9matic Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Co się stało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Myć fury Panowie, w niedziele zabieram lustrzankę Taaaa u mnie już akcja brudas i fleja Kurde dopiero w pn na zbieżność cisnę myślałem, że dzisiaj mają dłużej otwarte i się przestrzeliłem..... teraz nic nie puka nic nie stuka... all new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 skończyłem dolot i wymieniłem podciśnienia na silikony mogę iść dalej spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclav Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Siema chłopaki Dawno mnie nie było ale trochę się poplątało. Jak macie sekundę ,zerknijcie na to http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=239289.new#new z góry dziękuję i mam nadzieję do zobaczenia Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 wywołali go do tablicy i sie pojawił Jedziesz na pizze po spocie ? pochwalę się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclav Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Kurde, faktycznie. Nie było mnie chwilę na forum i przeoczyłem jak się mnie przywołuje do porządku Z awarią to raczej nie podjadę ale jak naprawię to obiecuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 jak już wymienisz pompę to sprawdź przewody olejowe od turbo. Lubi się tam zwęglić olej. Będziesz miał z głowy cały układ smarowania na kilka lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 http://otomoto.pl/audi-s4-2-7-biturbo-265-km-quattro-C18918554.html Pany jak myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi