DIDAS13 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 E... co wy tam robicie na tych spotach?!?!? o autach gadacie czy gracie w zielone bo nie wiem czy mam jechać autem czy autobusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu71 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Nie moge brzydko napisac sory. A co do frekwencji to niezla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christ-off Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 przyjedz autobusem nie ma sensu żebyś sie cisnął w autcie bo i tak ci nie potrzebne a tak btw. carnivore1 mogłeś zostać jeszcze trochę bo później były wyścigi;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carnivore1 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 carnivore1 mogłeś zostać jeszcze trochę bo później były wyścigi;] NO NIE ŻARTUJ a co zescie wykombinowali? musialem uciekac dzieciaki ululac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qwestor Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Witam, też byłem (pierwszy raz)było fajnie i było dużo 4 i nie tylko bo subaru się też pokazało Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christ-off Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 mu nie tamte bałwany w astrach i czymś tam jeszcze podpuszczaliśmy tomsa żeby stanął z kimś niestety sie nie dał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianus83 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Witam. Wybieram się po raz pierwszy na niedzielne spotkanie i mam pytanie: czy ktoś będzie miał sprzęt żeby podłączyć moją bryczkę do kompa i wyłączyć poduszkę powietrzną pasażera ponieważ moja żona będzie jeździć z moim 2 miesięcznym synem i wolelibyśmy żeby oboje podróżowali z przodu do zobaczenia w niedzielę pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carnivore1 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 zazwyczaj nikt nie wozi tego ze sobą ale na tą niedzielę jeden z kolegów powiedział, że może weźmie , także jest szansa... sporo ludzi się już ustawia w kolejce, ale ja byłem pierwszy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PERSHINGUS Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Witam. Wybieram się po raz pierwszy na niedzielne spotkanie i mam pytanie: czy ktoś będzie miał sprzęt żeby podłączyć moją bryczkę do kompa i wyłączyć poduszkę powietrzną pasażera ponieważ moja żona będzie jeździć z moim 2 miesięcznym synem i wolelibyśmy żeby oboje podróżowali z przodu do zobaczenia w niedzielę pozdro ELO, a w schowku po lewej nie masz gniazda do wyłączenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianus83 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 No właśnie szukałem i nie ma ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba84 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 panowie dzieje sie cos dzis we wro.. bo tak mysle czy moglbym wpac..hmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojog60 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 ja również bym dzisiaj chętnie wpadł :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christ-off Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 no to zapraszam im nas więcej tym lepiej pozdrawiam i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PERSHINGUS Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Dzieje dzieje wpadajcie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojog60 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 a więc do zobaczenia wieczorem, wpadne jeszcze z jednym kolega z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy_jelcz Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 byłem dziś z Jojo i muszę przyznać, że zdziwiłem się że aż tyle ludziska się najechało. Byłem tylko 10 min ale następnym razem na pewno wpadnę na dużo dłużej . Dzięki za miłe przywitanie ! Pershing to nie ty z nami tam byłeś i mówiłeś, że też masz AJL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz71 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 a ja cie pamietam pomyliłem ci kolezanke z dziewczyna hehehe pozdro do nastepnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy_jelcz Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freon Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 A słyszeliście, że ponoć Spiż stoi teraz po 10 PLN/0.5l? Potwierdzicie mnie tę smutną plotkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PERSHINGUS Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 byłem dziś z Jojo i muszę przyznać, że zdziwiłem się że aż tyle ludziska się najechało. Byłem tylko 10 min ale następnym razem na pewno wpadnę na dużo dłużej . Dzięki za miłe przywitanie ! Pershing to nie ty z nami tam byłeś i mówiłeś, że też masz AJL? To byłem ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi