Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Emil na kiedy potrzebujesz ten czujnik rozrząd w tym silniku kosztuje około 300 zł częśći i 300-350 robocizna we Wrocku koleś robił na wiosce to za robocizne dał 200 zł

Emil dziś będzie sporo czechów we Wrocku może sobie cos wybierzesz i nie trza będzie jechać :grin:

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ten miernik to na nastepny weekend +/- poniedziałek

Opublikowano
rozrząd w tym silniku kosztuje około 300 z

Jarku chyba o przodzie mówisz. W 1.8T powinno wymienić się z przodu silnika: Pasek, rolke/napinacz, pompę wody. Z tyłu silnika łańcuch i prowadnice. Koszt maneli wychodzi koło 500 pln

Opublikowano

** OPEL CORSA * TUNING - PRAWIE SPORT ;) * 2004 (2393016135) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

"prawie sport" :polew: na przed ostatniej focie widać ile plaka poszło :whistling::polew:

---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 10:06 ----------

No i Euro dla nas się skończyło :facepalm:

Jestem szczęśliwy chociaż, że nasi wschodni sąsiedzi udupieni razem z nami :whistling:

Opublikowano

Nic sie nie stało Polacy nic sie nie stało. ... :whistling:

Opublikowano

:polew::polew:

Wstałem, mówię zerknę co i jak z Polakami.... a tu nie ma niespodzianki.... jak zwykle nie wyszło :polew:

Za to siatkarze swoje robią i rozgromili Kanadę 3:0 idę dalej spać.

Opublikowano

:hi:siemka ja dzisiaj bede

Opublikowano

Będę i ja dzisiaj... cały obolały ale jakoś się doczłapię.

Opublikowano

Zakwasy po meczu? :whistling: Mam dobry sposób na taki problem jak coś :naughty:

Opublikowano

POLSKA MISTRZEM POLSKI !!!

Człowiek jak najebany to takie głupoty krzyczy... :decayed: Pierwszą połowę oglądaliśmy z gniadym na strefie podczas ulewy a 2 w ciepłej i suchej dobrej pizzy. Poskakaliśmy w autobusach i tramwajach podarliśmy ryja, popiliśmy więc wyjście można zaliczyć do udanych. A wynik ... wyszło jak zwykle :polew:

Powinienem dzisiaj sie wyrobić na spot teraz lece do rodzinki za Oławę.

Opublikowano

Czasowi kibice w końcu pościągają te wszechobecne flagi :whistling:

Opublikowano

:hi:bry mnie dziś nie będzie jeszcze czuje się jak był bym na bani a może jestem :banan:po tak przepięknym meczu :facepalm:

Opublikowano

Zakwasy po meczu? :whistling: Mam dobry sposób na taki problem jak coś :naughty:

Zakwasów nie mam bo wprawiony jestem.. kilka nieudanych padów i boki poobijane... ostry finał był ale przegraliśmy w tajbreku na przewagi :kwasny:

Opublikowano
Czasowi kibice w końcu pościągają te wszechobecne flagi :whistling:

i ja na to liczę :whistling: na autostradzie walają sie po poboczach jedna za drugą. Ktoś tu nie przewidział że szmatę trzeba do patyka przytwierdzić :doh:

Opublikowano
Miejsce na podium jest :naughty::banan:

Niedługo trójbój :whistling:

Ile tam haratnołeś ?

Opublikowano

210kg :naughty: zwycięzca ten sam wynik z tą różnicą, że był o 11kg lżejszy niż ja :wink:

Opublikowano
210kg :naughty: zwycięzca ten sam wynik z tą różnicą, że był o 11kg lżejszy niż ja :wink:

ładnie ja nawet połowy nie haratnę

Opublikowano

ładnie ja nawet połowy nie haratnę

Ciężko pracuje na to :naughty: Przy mojej wadze to i tak fajerwerków nie ma... Teraz miałem trening ukierunkowany pod "martwy" dlatego już jest dwójka z przodu :decayed: Trójbój mam za 3msc to myślę, że jeszcze ok.15kg dorzucę do każdej konkurencji :wink: Między amatorami to mogę coś powalczyć, bo gdyby zawodnicy pro startowali w takich małych imprezach to nie było by po co się rozgrzewać nawet :whistling: Dla przykładu- P.Wróblewski wyciąga 345kg :kox:

P.S. Przeciętny zdrowy człowiek z jakąś tam aktywnością wyrywa jakieś 80-90kg :wink: