AudioBas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Ma ktoś VAGa?? Mógłby zabrać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy007 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 to co będzie ktoś dziś?? bo jest szansa ze też sie pojawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudioBas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Będę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Ma ktoś VAGa?? Mógłby zabrać?? Ja mam, nie musisz do wrocka jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavak Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Witam, Zna ktoś dobrego "speca" od zawieszenia we Wrocku??;> Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudioBas Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Mała uwaga.... Nie jestem pewien czy 1 post dokładnie mapka jest dobrze zaznaczona? Ostatnio 45 minut szukałem tego miejsca.... A okazało się, że wystarczyło wjechać w Wejherowską... A na mapie pokazane jest inaczej..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppaziuu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 kolego .. mapka jest OK .. poza tym opis dodatkowo jest .. spociki pod mostem milenijnym kolo hali Orbita .. .. jedyna droga jaka tam prowadzi to wejherowska .. więc wszystko jasne i czytelne .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Jest mała aktualizacja mapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Ostatnio 45 minut szukałem tego miejsca.... Nie płacz boś został zVAGowany Co do Twojego turbo tak jak mówiłem ... musisz podjechać i dopiero bedą patrzeć co i jak . Wojtek ... Wywaliłeś A-Team ... ;( moze to i lepiej bo niektóre z tych pojazdów wisza na poprzednich właścicieli bez OC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Witam koledzy. Jestem dość nowym posiadaczem A4- nie zdążyłem jeszcze wpaść na spota. Czy jutro ktoś będzie? Może w końcu udało by mi się pokazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudioBas Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 No właśnie będzie ktoś z vagiem jutro? Muszę usunąć błędy ;-) Turbinka wyczyszczona ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christ-off Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 zawsze ktoś jest ja będę na 99% ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudioBas Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 A masz VAGa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 no to panowie dzisiaj spocik wypalił Audiobas odezwij się do mnie na gg bo widzę że swojego nie podałeś w profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudioBas Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Panowie opłaca się kupić to: http://www.allegro.pl/item991990656_oryginal_vag_pl_2_5_usb_vw_audi_skoda_seat.html ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 no to panowie dzisiaj spocik wypalił No ja pierwszy raz ale wrażenia jak najbardziej Na pewno zacznę się pokazywać częściej Panowie opłaca się kupić to:http://www.allegro.pl/item991990656_oryginal_vag_pl_2_5_usb_vw_audi_skoda_seat.html ?? Audiobas jak widziałeś w niedzielę to jest to bardzo przydatne ustrojstwo. Musisz popytać kogoś kto dłużej w tym siedzi. W tym linku co wysłałeś sporą część kasy płacisz za oprogramowanie a to jest polski vag. Gdzieś na forum kiedyś znalazłem, że na niego narzekali- ale to ktoś kto lepiej zna program musiał by się wypowiedzieć. Jak się podpinałem u Ciebie to miałem wersję shareware VAG-COM 311-2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Warto kupuj kupuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Siema! Mam do Was dość istotne pytanko: Zna ktoś z Was pewne i tanie źródło paliwka we Wrocku lub okolicach, chodzi o ON :gwizdanie: Ponieważ chciałbym się dotankować po taniości na trasie :> Ale podkreślam pewne źródło by się przydało A może ktoś od Was też się wybiera do Ingolstadt i Kronach w terminie 27-30 maj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 miło było poznać ekipę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Siema! Mam do Was dość istotne pytanko: Zna ktoś z Was pewne i tanie źródło paliwka we Wrocku lub okolicach, chodzi o ON :gwizdanie: Ponieważ chciałbym się dotankować po taniości na trasie :> Ale podkreślam pewne źródło by się przydało A może ktoś od Was też się wybiera do Ingolstadt i Kronach w terminie 27-30 maj? Jak krzykniesz przez radio przy zjeździe z A4 to może ktos na BP z oszczędnościami sie odezwie ... ja już dawno klekotem nie jeździłem więc wypadłem z obiegu Warto kupuj kupuj czy przypadkiem te na usb nie miały kłopotu z łączeniem się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi