wroclav Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 panowie ma ktoś do sprzedania nadkola na przód do b6? Potrzebuje kpl. Prawo/lewo. Co do spota to jaka była frekwencja? Ja całą sobote pucowałem auto żeby przyjechać i się wreszcie z wami poznać ale w niedziele przyjechali teściowie z niezapowiedzianą wizytą więc ktoś musiał się z teściem napić i tyle było z mojej jazdy... Byłem za to pod mostem w piątek zobaczyć jak w ogóle tam jest i stwierdzam, że to bardzo dobre miejsce na rig-shoty więc na pewno się tam jeszcze pojawię aha zapomniałem jeszcze zapytać - potrzebuje wyprać tapicerkę - możecie kogoś polecić w rozsądnych pieniądzach? tutaj masz namiar koleś solidny 888110444, czyściłem u niego swoje b6 i byłem bardzo zadowolony. ---------- post dopisany at 09:16 ---------- poprzedni post napisany at 09:13 ---------- tutaj masz posta : http://a4-klub.pl/dolnoslaskie-80/all-wroclaw-wyprac-tapicerke-183377/ polecam !!!!!!
szczuraz Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2012 Niech Ci Allah w dzieciach wynagrodzi.
Spartan_Wroc. Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Szczuraz preimera już hula ...zapłon był przestawiony
szczuraz Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2012 to gitara ---------- Post dopisany at 19:37 ---------- Poprzedni post napisany at 18:59 ---------- może mi ktoś to zassać z wrzuty i przesłać na mail ? nie działają mi żadne downloadery WRZUTA - Claude Challe & Ravin - Allah Akbar BTW ma ktoś sprawdzony czyścik dla win7 ? Coś mi się długo ostatnio odpala.
kaju Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Wrzucam to na zippy, zaraz dam Ci link. ---------- Post dopisany at 18:50 ---------- Poprzedni post napisany at 18:43 ---------- O stary, nuta za***ista uzbrój się w cierpliwość, bo net u mojej żony jest masakryczny... ---------- Post dopisany at 18:55 ---------- Poprzedni post napisany at 18:50 ---------- Maciek, łap, ogarnij, czy to w ogóle o to chodzi... Zippyshare.com - Claude Challe Ravin - Allah Akbar.mp3
Duds Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Kaju, ja mu prześlę, bo net mi śmiga tylko podaj maila szczuraz
kaju Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 To w jednej chwili napisaliśmy, ale Cie uprzedziłem
Duds Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 To w jednej chwili napisaliśmy, ale Cie uprzedziłem
szczuraz Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2012 co tydzień Dzieki chłopy za utwór już zassałem z linka od Karola. Teraz zapuszczam brodę, kupuję białego avalona i idę na jihad Strasznie mi się to wgryzło w głowę. Kaju co z Twoim kom ?! numer nie istnieje WTF ?! chciałem dzwonić bo temat felg coś z Twojej strony zanikł a lekko mnie przycisnęło.
hornet Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Kaju dlaczego Cię nie było na spocie ??? ---------- Post dopisany at 06:42 ---------- Poprzedni post napisany at 06:02 ---------- :polew::polew::polew:
szczuraz Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2012 łeee to stare na zlocie w nysie chłopaki z audi80.pl wk***iali tym golfiarzy
kaju Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Kaju, co z tą drewutnią?! Jak tylko będę miał auto co tydzień Dzieki chłopy za utwór już zassałem z linka od Karola. Teraz zapuszczam brodę, kupuję białego avalona i idę na jihad Strasznie mi się to wgryzło w głowę. Kaju co z Twoim kom ?! numer nie istnieje WTF ?! chciałem dzwonić bo temat felg coś z Twojej strony zanikł a lekko mnie przycisnęło. Pogadamy na spocie o ile dotrę, bo mi z autem jaja wychodzą... Kaju dlaczego Cię nie było na spocie ??? ---------- Post dopisany at 06:42 ---------- Poprzedni post napisany at 06:02 ---------- :polew::polew::polew: Byłem z dzieciakami
emay Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Kaju czemu na spocie Ciebie nie było? Specjalnie rowerem przyjechałem. ---------- Post dopisany at 13:48 ---------- Poprzedni post napisany at 13:47 ---------- sorry ślepy jestem, ciężko dzisiaj mi się myśli
kaju Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 No cyrki mi wychodzą teraz, uszczelki na wtryski dostępne tylko w ASO na zamówienie, 450zł/sztuka na jedną stronę... uszczelniacze wałków nie dużo, bo 7,80 sztuka, uszczelniacz wału też zaczął lać, też dwie dyszki, ale w porównaniu do tych uszczelek to pikuś ale zostanie mi na szczęście tylko elektryka i wnętrze, mam nadzieję, że się wyrobię do soboty, żeby w niedziele wpaść się pochwalić. Jak nie w tą, to w następną, bo ticketa jeszcze do Gebelsowni nie kupiłem, więc nie wiem jak długo zostanę
hornet Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 f*ck ale strułem.... ledwo dzisiaj żyje... nie mam sił i
goldi Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 siema ale jestem rozbity po nockach w pracy śpie w domu śpie jeszcze dwa razy
Rekomendowane odpowiedzi