kaju Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 Ja dzisiaj kupiłem :banan::banan::banan::banan:
frajdej89 Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 kaju, pochwal sie kupnem panie Macieju, jak coś mi wpadnie w oko, to zaraz znajduje coś co bardziej mi sie bardziej podoba a i tak tocze juz batalie, z moja na temat audi:decayed:
kaju Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 kaju, pochwal sie kupnem panie Macieju, jak coś mi wpadnie w oko, to zaraz znajduje coś co bardziej mi sie bardziej podoba a i tak tocze juz batalie, z moja na temat audi:decayed:
frajdej89 Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 nie wiem, może nie dorosłem do łychy...ale dla mnie to smakuje jak bimber... jak już: wódka czysta ani honoru ani munduru zołnierza nie plami - YouTube
kaju Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 Zależy od ludzia... Ja po czystej umieram pół dnia. W moim przypadku Grażynka w totalnie przesadzonych ilościach maksymalnie pół godziny po kolanach pomasuje, a w miarę rozsądku wstaje rano jak nówka sztuka nieśmigany
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Dzięki Panowie Czuje się jakby mnie przejechał tramwaj i kolumna ciągników siodłowych
goldi Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 ja też dochodzę do siebie hornet ten ajm to był tylko na hamowni u jacka i w ecu można jeszcze pojechać na opolską do jetronic ale 300 zł za hamownie to lekka przesada
szczuraz Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Opublikowano 13 Lipca 2012 za ośkę czy za Q ? bo sądząc po cenie to Q
goldi Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 koleś dzwonił to około 300 zł za ośkę a jutro montuje długo oczekiwane zenony ( ksenon)
Spartan_Wroc. Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 koleś dzwonił to około 300 zł za ośkę a jutro montuje długo oczekiwane zenony ( ksenon)
kaju Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 goldik sporo za ten czip koleś chce. Nie pij tyle, chłopaki o hamowni nawijają myślałem, że to u mnie za dużo łychy, ale widzę, że nie jestem na czele
hornet Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 goldik sporo za ten czip koleś chce. :polew::polew::polew: za ile chciałbyś virusa do auta ??? Z edk asie najebałem ale lekkuśno ... idę walczć dalej
kaju Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 goldik sporo za ten czip koleś chce. :polew::polew::polew: za ile chciałbyś virusa do auta ??? Z edk asie najebałem ale lekkuśno ... idę walczć dalej No to h*j, ja też rudzielca otwieram
hornet Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 ja też dochodzę do siebie hornet ten ajm to był tylko na hamowni u jacka i w ecu można jeszcze pojechać na opolską do jetronic ale 300 zł za hamownie to lekka przesada mówiłem że skoro tyle powiedziął to hest w aucie.. nei ma co sprawzac
kaju Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 ja też dochodzę do siebie hornet ten ajm to był tylko na hamowni u jacka i w ecu można jeszcze pojechać na opolską do jetronic ale 300 zł za hamownie to lekka przesada mówiłem że skoro tyle powiedziął to hest w aucie.. nei ma co sprawzac Albo odpuść picie, albo pisanie przyjacielu, bo zaczyna Ci się nieogar na klawiaturze robić
hornet Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 ja też dochodzę do siebie hornet ten ajm to był tylko na hamowni u jacka i w ecu można jeszcze pojechać na opolską do jetronic ale 300 zł za hamownie to lekka przesada mówiłem że skoro tyle powiedziął to hest w aucie.. nei ma co sprawzac Albo odpuść picie, albo pisanie przyjacielu, bo zaczyna Ci się nieogar na klawiaturze robić ta picie mam zosawić cyab oszlaąłśęs ---------- Post dopisany at 19:59 ---------- Poprzedni post napisany at 19:59 ---------- bedę jutro...ez odbioru
Rekomendowane odpowiedzi