qrczak91 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 ja mam kompresor i pistolet do malowania
akita Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Kto poleci jakiegoś dobrego magika we Wrocku aby podpiąć auto pod komputer? Jest to a4 b8 2.0 tdi
Spartan_Wroc. Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 http://s10.postimage.org/k9boh5adh/Zdj_cie0436.jpg Wiesz czego brakuje temu białasowi... GLEBY
szczuraz Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2012 oraz 2.7 biT żeby to jakoś jechało Teraz już wiesz gdzie ulokować pieniądze przeznaczone na b6 więc do dzieła ---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 15:02 ---------- patrzcie pany jaką tuning sztukę dzisiaj upolowałem ... rodem z wiocha.pl za coś takiego powinni wymienić dowód, prawko i prawa obywatelskie na żółte papiery.. po pięciu latach resocjalizacji można by było złożyć apelację do wyroku
Ksiadz Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Co za kaszanka, by we Wrocku nie było speca od przekładania licznika Już u dwóch bylem... Kto ma namiar na tego speca z Zabrza?
goldi Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 No nie ma koleś to aż z wrocka do szczecina śmigał żeby licznik z pełnym fisem do B5 założyć
szczuraz Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Emil u niego chyba robił jak dobrze pamiętam.
Ksiadz Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 No to niezła kaszanka, chyba nie zdążę zrobić
Ksiadz Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Hej! Właśnie wróciłem od jednego speca, z polecenia od ecu Mirka. Bawił się 2 godzinki, niestety ani ten licznik od Diego S4 ani inny nie podszedł. Ale powiedział mi i zapewniał, że jest w stanie mi zrobić u siebie i wysłać mi na gotowo. Zobaczym. Wyjeżdżam jutro o 16, niestety.
szczuraz Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2012 właśnie skończyłem oglądać dyktatora... panowie dawno tak szowinistycznego, sprośnego i debilnego filmu nie oglądałem popłakałem się ze śmiechu jednak Cohen od czasów Ali G i Borata nie wypadł z wprawy:naughty: ---------- Post dopisany at 00:56 ---------- Poprzedni post napisany at 00:47 ---------- BTW. myślicie że jutro będzie wybuch w okolicach big bena ? tak z tą śmieszną grą mi się skojarzyło ale jestem po paru piwach
kaju Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Dzisiaj w centrum się psiarni tyle kręciło, że sam się nad tym zaczynam poważniej zastanawiać... ---------- Post dopisany at 00:04 ---------- Poprzedni post napisany at 00:01 ---------- JJJJJJAAA PIEERRRDOLE!!
szczuraz Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2012 do łady części tanie to jakoś sie wyklepie
Rekomendowane odpowiedzi