Nelson Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Myślę, że gość mógł z tego nie wyjść...
Duds Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 qrczak mam lekarstwo dla białasa http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/springi-kw-30mm-1be-242695/ Do negocjacji i z dowozem do Wro 0 problemu:naughty:
Spartan_Wroc. Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 qrczak mam lekarstwo dla białasa http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/springi-kw-30mm-1be-242695/ Do negocjacji i z dowozem do Wro 0 problemu:naughty: 450zł to ja za gwint KW zapłaciłem btw gdzie dostane magnesy neodymowe?
Duds Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 qrczak mam lekarstwo dla białasa http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/springi-kw-30mm-1be-242695/ Do negocjacji i z dowozem do Wro 0 problemu:naughty: 450zł to ja za gwint KW zapłaciłem btw gdzie dostane magnesy neodymowe? znajdź mi taki gwint to kupuję Poza tym to z przesyłką 450 zł, po drugie tu niestety za firmę się płaci Za same springi 300 zł dałem..
Spartan_Wroc. Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 znajdź mi taki gwint to kupuję Poza tym to z przesyłką 450 zł, po drugie tu niestety za firmę się płaci Za same springi 300 zł dałem.. spoko, spoko... twój towar, twoja cena tak tylko się wtrąciłem
Duds Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 znajdź mi taki gwint to kupuję Poza tym to z przesyłką 450 zł, po drugie tu niestety za firmę się płaci Za same springi 300 zł dałem.. spoko, spoko... twój towar, twoja cena tak tylko się wtrąciłem Napisałem, że do negocjacji Cena taka żeby dało się zbić dużo
szczuraz Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2012 btw gdzie dostane magnesy neodymowe? wiesz że to nielegalne ? Na giełdzie samochodowej jest gość na 100% albo na świebodzkim ale tam nie jestem pewien ---------- Post dopisany at 17:33 ---------- Poprzedni post napisany at 17:31 ---------- Hornet żyjesz jeszcze ? zakopałeś się w pieluchach czy rozkręcasz jakiś afrykański interes ?
Duds Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Tak odnośnie kolegi Horneta mi się przypomniało W jakimś sklepiku na Hubskiej, jeśli dobrze pamiętam ulicę, płatność kartą powyżej 10 zł :polew: Także można zrobić fajt
Spartan_Wroc. Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 btw gdzie dostane magnesy neodymowe? wiesz że to nielegalne ? Na giełdzie samochodowej jest gość na 100% albo na świebodzkim ale tam nie jestem pewien Nielegalne? Do bramy potrzebuje ---------- Post dopisany at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany at 17:42 ---------- DudsA4 dobre vt w sygnaturce
Duds Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 btw gdzie dostane magnesy neodymowe? wiesz że to nielegalne ? Na giełdzie samochodowej jest gość na 100% albo na świebodzkim ale tam nie jestem pewien Nielegalne? Do bramy potrzebuje ---------- Post dopisany at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany at 17:42 ---------- DudsA4 dobre vt w sygnaturce Wiem :decayed: Chociaż jeśli chodzi Ci o zawias to nieruszane Felgę sobie powiększyłem
Spartan_Wroc. Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Maciek już czaje zacofany dzisiaj jestem Nie będę blokował wodomierza
kaju Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Maciek już czaje zacofany dzisiaj jestem Nie będę blokował wodomierza Arek... NIE pier**l ja też myślę o neodymie "do bramy" ręcznie przesuwanej BTW... Nie tylko Hornet robi porządek z płatnościami karty... W Ostrowie apteka i sklepik już zaliczone dlatego nie wyobrażam sobie, co by było, gdybym z Hornetem się przeszedł do takiej kanciapki gdzieś na osiedlu po deserek dla dzieciaków za 3,50
Spartan_Wroc. Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Maciek już czaje zacofany dzisiaj jestem Nie będę blokował wodomierza Arek... NIE pier**l ja też myślę o neodymie "do bramy" ręcznie przesuwanej Oj tam, oj tam
kaju Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Maciek już czaje zacofany dzisiaj jestem Nie będę blokował wodomierza Arek... NIE pier**l ja też myślę o neodymie "do bramy" ręcznie przesuwanej Oj tam, oj tam Ojtamojtamizm - pogląd społeczno-filozoficzny zakładający, że "jakoś tam będzie". Ojtamojtamista - osobnik nieterminowy z głową w chmurach. Na wszelkie próby wywarcie presji odpowiada beztroskim "oj tam, oj tam...". Jedyną znaną mu jednostką czasu jest wyimaginowane "jutro". Zazwyczaj można rozpoznać go po niedoprasowanych ciuchach i ciągnącym się za nim dźwiękiem nieodebranych telefonów. :decayed::decayed: padłem przy tym tekście, aż na fejsa wkleiłem
qrczak91 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 nie ma mowy na niższe springi, mi na tym już jest twardo
kaju Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 nie ma mowy na niższe springi, mi na tym już jest twardo ŁOTA FAK JU TOKIN ABAŁT? Ja na gwincie mam odczucia jak na 1BE, a jestem 4 lub 5cm niżej jak 1BE ...
szczuraz Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2012 skończ pierdzielić... walimy jakieś pajwo przez skajpaja ? ---------- Post dopisany at 23:54 ---------- Poprzedni post napisany at 23:53 ---------- jak coś to jestem dostępny możesz dzwonić
Rekomendowane odpowiedzi