devon00 Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 panowie szukam czlowieka o nicku z allegro midzi87 ktos z forum ? osoba z wrocka
emay Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Siemano. Wybiera się ktoś pod MM dziś?
goldi Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 siema ale na tej giełdzie samochodowej są pustki
hornet Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 siema ale na tej giełdzie samochodowej są pustki Miałem dzisiaj podjechać zobaczyć te strucle ale jakoś nie chciało mi się dupska ruszać.
szczuraz Opublikowano 9 Września 2012 Autor Opublikowano 9 Września 2012 Kaju weź mi wyślij sms ze swoim numerem. Mój masz w pierwszym poście.
szczuraz Opublikowano 10 Września 2012 Autor Opublikowano 10 Września 2012 chciało by sie powiedzieć ale urwał ... to już któryś raz ta barierka wycięta BTW Kaju NAJLEPSZEGO !
kaju Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Dzięki Maćku, numeru jeszcze nie dostałem, kurier miał być w piątek, do dziś dnia cisza bo jednak nie będe miał tego starego odezwę sięjak tylko dostanę kartę.
Nelson Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Tam lekko wynosi przed wjazdem do tunelu, pewnie wolno nie jechał
hornet Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Akurat jutro jestem w LC to się pośmieje z Mirkiem :polew:
Spartan_Wroc. Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Kaju stówka ...pije browarka za Twoje zdrowie
emay Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 Straż miejska opublikowała listę miejsc, gdzie we wtorek będzie kontrolować prędkość kierowców. Fotoradary staną przy ulicach: Żernickiej, Popowickiej, Kochanowskiego, Wińskiej, Dolnobrzeskiej i Marszowickiej
kaju Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 Dzięki ślicznie wszystkim za życzenia, Hornet, nie widziałem tego filmiku wcześniej, dali chłopaki rade skończyłem chlać o 6 40, jeszcze kumpla w bmke wsadzałem dwa razy większego jak ja, bo już mu się napęd quattro włączał teraz jakoś się musze ogarnąć
hornet Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 Straż miejska opublikowała listę miejsc, gdzie we wtorek będzie kontrolować prędkość kierowców.Fotoradary staną przy ulicach: Żernickiej, Popowickiej, Kochanowskiego, Wińskiej, Dolnobrzeskiej i Marszowickiej Czyli standard
szczuraz Opublikowano 11 Września 2012 Autor Opublikowano 11 Września 2012 moze i tak ale nie zawsze wyskakuje to jako temat proponowany na onecie w kategorii Wrocław Założę się te ma tą informację z onetu
Rekomendowane odpowiedzi