Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Też niedawno płaciłem, ale u mnie tragedii nie ma :wink: 395 zł :decayed: A to mini AC to naprawdę śmieszne pieniądze i nawet mojego starego parcha bez problemu ubezpieczyłem :banan:

Dlaczego się cieszysz? Wycenili Ci auto pewnie na taką kwotę, że malucha sobie za to nie kupisz...:facepalm:

No tak, ale jak ukradną załóżmy same felgi to mi za felgi oddają. Wycenili na 9300 zł... Dobre i tyle.

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Też niedawno płaciłem, ale u mnie tragedii nie ma :wink: 395 zł :decayed: A to mini AC to naprawdę śmieszne pieniądze i nawet mojego starego parcha bez problemu ubezpieczyłem :banan:

OC + Assistance + NNW = 1204zl :facepalm:

Opublikowano

bo ty masz jeszcze +30% za wiek :decayed:

Opublikowano

Wiem :doh: ale w porównaniu z ubiegłym rokiem zapłaciłem mniej o 250zł :decayed:

Opublikowano

ja chyba poszukam tańszej ubezpieczalni. Znajomi płacą z adr`y po 510 pln na rok. Ja 680 a ponoć są jeszcze lepsze oferty.

Opublikowano

ja w proamie wzialem i 434 bez nw z 504

---------- Post dopisany at 14:07 ---------- Poprzedni post napisany at 08:25 ----------

Chłopaki ma ktoś program ETKA?

Opublikowano

Hornet ma na bank ja swoją od niego gdzieś przesiałem :facepalm:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 14:07 ---------- Poprzedni post napisany at 08:25 ----------

Ja mam jak potrzebujesz ;) Moge nagrac Ci plytke czy wrzucic gdzies na serwer, albo podjedz z lapkiem to wrzucimy Ci na dysk ;)

Opublikowano

Ja mam jak potrzebujesz ;) Moge nagrac Ci plytke czy wrzucic gdzies na serwer, albo podjedz z lapkiem to wrzucimy Ci na dysk ;)

Poszło na PW user i hasło do serwera. :wink:

Opublikowano

Nie wyrobiłem się na spota:kwasny: Panowie mam słupek od 1.8 T, są wtryski, itp...

Opublikowano
Nie wyrobiłem się na spota:kwasny: Panowie mam słupek od 1.8 T, są wtryski, itp...

Turbo jakieś większe :D ?

Opublikowano

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: jeszcze będzie więcej palił :grin:

Opublikowano

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: jeszcze będzie więcej palił :grin:

:grin:

Słupek bez osprzętu.

Opublikowano

Mnie stać na to :jerk:

Opublikowano

ostatnio na hallera widziałem z.jebiste A4 b5 avant-brązowa na polerowanych mercach czy innych nie wiem za bardzo bo był w ruchu-ale efekt.

Opublikowano

Straż miejska będzie dzisiaj sprawdzała kierowców na kilku wrocławskich ulicach.

Strażników miejskich można się spodziewać na ulicach:

* Kamiennej

* Pełczyńskiej

* Buforowej

* Wyścigowej

* Sienkiewicza

* Stabłowickiej

Opublikowano
:hi: o to dziś muszę zwolnic na stabłowickiej :grin: