Nelson Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Zdradziłeś Audi suko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 ZAMILCZ! Audi jeszcze jest ---------- Post dopisany at 08:26 ---------- Poprzedni post napisany at 08:24 ---------- Aaa, właśnie, jak chcesz walkersy i kakao to może za tydzień będe, to bym Ci przywiózł. Ale jeszcze dam znać czy i kiedy dokładnie będe - może na spota uda się załapać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Jest gwiazda, jest jazda! SS-klase? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Niestety nie, Vito ale nawet przyjazne autko za tydzień może pokaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 bedziesz miał czym przetransportować drewno na drewutnię u Kuraka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 o której tam dzis 17.30 pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 ja bedę koło 17:45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 17.30 będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 to może i ja szybciej sie wyrobię Duds zajedziesz dzisiaj z folią ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 k**wa kobieta pojechała do szkoły do Wrocławia i ktoś jej za***rdolił jakimś czerwonym padłem, tylko lakier na moim został... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 mnie dzisiaj nie ma nie wyrobiłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 No cóż panowie, stało się! http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-145/tlusta-amerykanka-247866/#post3063570 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 No trudno się mówi trzeba sprzedać to trzeba a szkoda czytając twój opis Wracałem teraz spod MM i gościu próbował otworzyć maskę w którym silnik się palił ale ogień mu buchnął jak ją otworzył zassało powietrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 No trudno się mówi trzeba sprzedać to trzeba a szkoda czytając twój opis Wracałem teraz spod MM i gościu próbował otworzyć maskę w którym silnik się palił ale ogień mu buchnął jak ją otworzył zassało powietrze Zrobił najgorszy błąd jaki można zrobić... Maska delikatnie do góry, żeby tylko dysze wsadzić gaśnicy, inaczej nie ugasisz ognia pod maską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Ta trasa spod MM na Gaj rzeczywiście banalna A myśmy tak błądzili jadąc do Goldik nie zapierniczaj tak po tym Wrocławiu Ja tak nie mogę przez zawias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan87 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 kiedy kolejny spocik? chciałbym się wybrać po raz pierwszy wrocławianie, gdzie dobrze i w przystępnej cenie zrobię polerkę czarnego lakieru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 PACZCIE, leże i kficze Gangnam Style by Hitler - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 PACZCIE, leże i kficze Gangnam Style by Hitler - YouTube to jest lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 czas na zajęcia, dzisiaj 9-21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 kiedy kolejny spocik? chciałbym się wybrać po raz pierwszy wrocławianie, gdzie dobrze i w przystępnej cenie zrobię polerkę czarnego lakieru? Bardzo dobra firma, maja kilka opcji renowacji lakieru. Polecam FleshCar | Szybkie naprawy lakieru, autokosmetyka, wulkanizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi