hornet Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 ja nie śpie w nocy bo sie małym opiekuje. Napisz esa do mnie bo nie mam numeru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 nie mam nic na koncie 502162070 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 nie mam nic na koncie 502162070 k**wa ale Superb musi być zapisuję numer sobie na kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Witam kolegów, potrzebuję pomocy. Mam do sprzedania jedno ze swoich aut i chciałem gdzieś to rzucić na forum, może ktoś się skusi. Please Help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Co to za auto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Głupio napiszę, ale szkoda, że nie za kilka miesięcy... Wrzuć to w battalion, division i wszędzie, gdzie jest największy spam użytkowników, może akurat ktoś się chętny znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 nie mam nic na koncie 502162070 Transport mam ... ziomek taxiarz mnie odbierze druaga 0,7 leci już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Wrzuć to w battalion, division i wszędzie, gdzie jest największy spam użytkowników nie kuś go... wiesz jak to się może skończyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Nie kuszę, lepiej jak sam to powrzuca w spamowane wątki, niż któryś z nas miałby dostać krope za szczerą chęć pomocy, tak czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 nie mam nic na koncie 502162070 k**wa ale Superb musi być zapisuję numer sobie na kiedyś W doopie to mam. Dostałem telefon służbowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Spoko, przecież tylko cisne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Witam kolegów, potrzebuję pomocy. Mam do sprzedania jedno ze swoich aut i chciałem gdzieś to rzucić na forum, może ktoś się skusi. Please Help O jakim aucie mowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 A szóstke sprzedaje. Wrzucał tu link cipek, nie chlej tyle i czytaj między wierszami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 nie mam nic na koncie 502162070 k**wa ale Superb musi być zapisuję numer sobie na kiedyś W doopie to mam. Dostałem telefon służbowy... Chyba pierwszy w życiu bo podniety co nie miara:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 nie mam nic na koncie 502162070 k**wa ale Superb musi być zapisuję numer sobie na kiedyś W doopie to mam. Dostałem telefon służbowy... Chyba pierwszy w życiu bo podniety co nie miara:polew: aktualnie trzeci, ale kaju cisnął to odpisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 ktoś dzisiaj rusza dupe czy moge tankować ? ---------- Post dopisany at 19:53 ---------- Poprzedni post napisany at 17:01 ---------- Byłem ja, Krystian i gruby z beemki. Zawsze coś jak na to że nikt się nie zapowiadał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 ja byłem za wrocławiem. byłem ze szwagrem oglądać to: BMW 750IL E66 LONG 2006r (2758509605) - motoAllegro gdyby nie to, że jechaliśmy odebrać moją dziewczynę, to wyjazd byłby stracony. W ogłoszeniu nie pisze, że posypał się wał, skrzynia i silnik opadł bo poduszki wywaliło. Środek w opłakanym stanie, auto nie pali, z tyłu w bagażniku zebrała się woda i zalała całą elektrykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saiqard Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 ja byłem za wrocławiem. byłem ze szwagrem oglądać to: BMW 750IL E66 LONG 2006r (2758509605) - motoAllegro gdyby nie to, że jechaliśmy odebrać moją dziewczynę, to wyjazd byłby stracony. W ogłoszeniu nie pisze, że posypał się wał, skrzynia i silnik opadł bo poduszki wywaliło. Środek w opłakanym stanie, auto nie pali, z tyłu w bagażniku zebrała się woda i zalała całą elektrykę. Wooow... nie ma to jak dokładny opis auta na allegro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman_tyk Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 ja byłem za wrocławiem. byłem ze szwagrem oglądać to: BMW 750IL E66 LONG 2006r (2758509605) - motoAllegro gdyby nie to, że jechaliśmy odebrać moją dziewczynę, to wyjazd byłby stracony. W ogłoszeniu nie pisze, że posypał się wał, skrzynia i silnik opadł bo poduszki wywaliło. Środek w opłakanym stanie, auto nie pali, z tyłu w bagażniku zebrała się woda i zalała całą elektrykę. super fura ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 fura fajna, środek wypas, ale ten egzemplarz... nie napisałem, że podłoga w bagażniku załamana w dół, cały bagażnik w środku ma spadek w stronę tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi