Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Gdzie dzisiaj się spotykamy.. może jakaś kawa w magnolii ?? Ciepło miło i można posiedzieć a nie stać na zimnie.. tylko się nie mazać, że kot się zesrał i nie możecie przyjechać... :decayed:

Na którą dzisiaj ?

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

może dzisiaj 16:00-16:30 ?

---------- Post dopisany at 16:06 ---------- Poprzedni post napisany at 14:50 ----------

NA 17 pod MM

Opublikowano

Ja za tydzień chyba na basen się wybiore z moją i dzieciakami, to można się potem gdzieś ustawić w ciepłym czy coś, chyba, że ktoś chce się dołączyć do basenu :wink:

Opublikowano
NA 17 pod MM

bede

Opublikowano

ja dzisiaj niestety wawa :( a tak bym z checia wpadł :)

---------- Post dopisany at 17:40 ---------- Poprzedni post napisany at 17:37 ----------

a Hornet Ciebie mialo nie być ? szwagra pogoniłeś wczesniej ? czy nie było :drunk: ? :)

Opublikowano

szwagier był ale wczoraj walczyliśmy. Spocik przeniósł się na maślice... sporo audic było ale nie klubowych. Najlepszy był mały chłopaczek z ojcem.. nieźle ogarniał subarynę. Miał max 13-14 lat.

Za to asy co wpadły S4 avant :facepalm: dwa kółka w miejscu i pojechali... nie ogarnęli nic boków.

Opublikowano

To już z 17 chyba jest... ale MTS ??? :kwasny:

Tu jest ok Imageshack - c261998794.jpg ale to może być seria.. chyba że miałeś coś zmieniane i dlatego stoi jak koza

Opublikowano
To już z 17 chyba jest... ale MTS ??? :kwasny:

ta te fele sa 17 takie zamierzam kupic na sezon letni.. a co mts kijowe ?

---------- Post dopisany at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany at 20:40 ----------

300 zl koles chce za nie.

Opublikowano

Ja bym MTS nie zakładał...:decayed:

Opublikowano

hornet ty byłą duffiego a4 widziałeś jak ci pokazywałem ?

Opublikowano
hornet ty byłą duffiego a4 widziałeś jak ci pokazywałem ?

Ta.. ta żółta... Panowie dzisiaj śnieg dobrze sypie to może wieczorem jakieś ganianie ?? Chyba, że mi siatka wypadnie bo jeszcze nie wiem czy na gwardii jest miejsce... ale jak coś to można trochę paliwa potopić. Rano wstaję a moja do mnie mówi.. będziesz ucieszony z pogody dzisiaj.... :decayed:

---------- Post dopisany at 08:21 ---------- Poprzedni post napisany at 08:21 ----------

było ...

Opublikowano

Pada i pada i przestać nie chce. Jedziemy dzisiaj ? zalałem wczoraj pb także można :grin:

Opublikowano

pisałem Ci sms-a ale chyba na prv :facepalm:

Jasne, że jedziemy dzisiaj Krystian już czekam na info i bierze swój autobus :decayed:

Opublikowano

właśnie widzę, a na którą mi bardziej pasuje po 20..

Opublikowano

mi też.. chciałem dzisiaj zabrać moją i młodego ale oni drugim samochodem żeby chwilę postali i pojechali do domu ale zobaczymy jak to będzie

Opublikowano

potwierdzam •będe dzisiaj na bank :kox:

Opublikowano

ok to zadzwonię jak będę jechał po Krystiana... stykniemy się pod Astrą co ?? tam z tyłu przy aptece malwa.

Opublikowano
ok to zadzwonię jak będę jechał po Krystiana... stykniemy się pod Astrą co ?? tam z tyłu przy aptece malwa.

ok