hornet Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Parking Volvo i jest coco jumbo:kox: Przez całe miasto jakoś nie chce się jechać Jak ktoś mieszka w "warszawskich płytowcach", to wszędzie ma daleko:grin: czy ja napisałem, że jest daleko ? czy nie chce się jechać ? Mi nawet czasami nie chce się iść po lód do chivasika:wink: a to to już grzech jest
musti Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Cześć Tutaj małe info dla tych , którzy zasypywali mnie prywatnymi wiadomościami odnośnie ręcznika : http://a4-klub.pl/czapka-daszkiem-recznik-111/recznik-plazowy-1-tura-kolor-czarny-73292/index11.html#post3062772 Pozdrawiam, Musti A4 Klub Polska
chopin Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 ja polecam glenfiddicha czasem to i bez lodu wchodzi jak smaczek przyjdzie
oca69 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 8 lutego ide do lekarza (nareszcie) ... dowiem się na kiedy mam planowana operacje jeżeli bd po marcu to tez się wybiorę do BT
hornet Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Żyje tu ktoś ??? Ja piedziele nic się nie dzieje... żena ....
cocoo24 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 ma maślicach za stacją jest fajna miejscówka aleją śląską do końca i tam jest spory plac i tam zakazu niema i zasłonięte drzewami i dla emocji kawałek dalej rzeczka płynie;p Witam panowie, kolega prikrize zrobił mnie na 160zł,(nie oddał błotnika) widze, że udziela sie na spotach wrocławskich. Kto chce niech sobie od niego odbierze moje 160zł albo zdemontuje mu mój lewy błotnik i zachowa do siebie ---------- Post dopisany at 18:35 ---------- Poprzedni post napisany at 18:34 ---------- wyrwać chwasta
kaju Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 ma maślicach za stacją jest fajna miejscówka aleją śląską do końca i tam jest spory plac i tam zakazu niema i zasłonięte drzewami i dla emocji kawałek dalej rzeczka płynie;p Witam panowie, kolega prikrize zrobił mnie na 160zł,(nie oddał błotnika) widze, że udziela sie na spotach wrocławskich. Kto chce niech sobie od niego odbierze moje 160zł albo zdemontuje mu mój lewy błotnik i zachowa do siebie ---------- Post dopisany at 18:35 ---------- Poprzedni post napisany at 18:34 ---------- wyrwać chwasta Podaj coś więcej szczegółów całej akcji
hornet Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Kolego opisz sytuację.. ja nie kojarzę ze spotów... jakie auto .... ---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- prikrize oj nie ładnie... k**wa ... popraw się i to szybko bo nasza grupa jeszcze szybciej działa....
cocoo24 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Kolego opisz sytuację.. ja nie kojarzę ze spotów... jakie auto ....---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- prikrize oj nie ładnie... k**wa ... popraw się i to szybko bo nasza grupa jeszcze szybciej działa.... szczegóły proszę bardzo wysłałem mu błotnik, po czym stwierdził, że jest porysowany. Oddałem mu kase, a on miał mi odesłać błotnik. Po miesiącu dzwonie do niego, a on k...a ścieme wali i nie wie o co chodzi. Nie chodzi mi już tą kase i tego chwasta ale liczą sie fakty i zasady. Dostałem info , że jest to jakiś łepek, śmiga b5 sedan 97r. granat LY5L. Mieszka we Wrocku, a wiem, że tam mieszkają porządne chłopaki, bo kupowałem tam swoją b5. Także dla zasady, żeby typowi odechciało sie takich akcji przekazuje sprawe i zobowiązanie chętnemu lub chętnym(160zł na jakieś żarcie dla ekipy bedzie, lub lewy błotnik). Ps dodatkowo mam gościa dane.
Spartan_Wroc. Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Ja nie kumam jak się można tak za kasę sk***ić no ale cóż...ludzie za 10zł potrafią nóż w plecy wbić... Kolego prikrize radze uregulować sprawy w jak najkrótszym czasie
kaju Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Ja nie kumam jak się można tak za kasę sk***ić no ale cóż...ludzie za 10zł potrafią nóż w plecy wbić...Kolego prikrize radze uregulować sprawy w jak najkrótszym czasie W granicach poniedziałku będę we Wro, to mogę zajechać do kolegi porozmawiać na spokojnie i wytłumaczyć, rozumiem, można mieć jakieś problemy finansowe chwilowe czy coś. Ale chociaż jakieś wytłumaczenie publiczne, bo do info publicznego już info wypłynęło, więc ja też bym radził uregulować co należy
hornet Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 W czwarte w nocy wyjeżdżam... czas do środy masz bo w środę mam siatkówkę
Duds Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Ode mnie brał półkę bagażnika osobiście i wszystko było ok, ale cocoo pisał mi już dawno o tej sytuacji, więc coś tu nie gra:whistling:
chopin Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 co za imbecyl , weź sie chlopie zreflektuj i to w miarę szybko bo zostaniesz zbanowany, puscimy zbiorową petycję do hugo o wykluczenie z forum. Mnie podobnie zrobił kamulator - odradzam kontaktu z czlowiekiem - wziąłem od niego rnsa bo napisał że cały komplet z kablami , z płytą do navi najnowszą, przelalem kasę jak na uczciwego wroclawianina przystało , a tu przychodzi paczka bez płyt i co najlepsze rns nie czyta żadnych bo ma uj***ny laser i dlatego w sumie kolega kamulator chciał sie pozbyć problemu. dzwoniłem to mówi że nic takiego nie miało u niego miejsca i ze płyty dosle. minal już miesiąc i d*pa ;( także omijać typa , od siemiana co nie wzialem wszystko pieknie jak nalezy, to sie nazywa klasa i uczciwość. weźcie sie chwasty opamietajcie bo dla takich jak wy nie ma tu miejsca!!!
Duds Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Mnie ostatnio wyrolował typ na forum na prawie 500 zł Sprawa jest na policji, na razie działają
hornet Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 weź sie chlopie zreflektuj i to w miarę szybko bo zostaniesz zbanowany, puscimy zbiorową petycję do hugo o wykluczenie z forum. brak słów
bidzio1 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 skoro już mowa o częściach to ma ktoś może zaślepkę włącznika, lub jakiś włącznik na zbyciu do przed lifta?? bo będę zakładał samopoziom i muszę wywalić pokrętło.
Rekomendowane odpowiedzi