KluBB Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Jak masz zamiar wpaść na kapuśniak, polecam bar mleczny "Mewa". I się nawpierdalasz i jakąś emerytkę wyrwiesz:grin: hahahaha pojechał.... Gdzie to? Sam bym może jakiś bigos wciagnął
hornet Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Nie ale często takie spoty są spotami tylko z nazwy, co nie, dlatego pytam, bo nie lubię kapuśniaka na zlotach. Po pierwszym razie na wódkę zaproszenia i tak nie dostaniesz o dziwkach już nie wspomnę
ePasjonat Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Żarty ze spoconej skarpety, jesteście po 30stce chyba Rycerze Niepokalanej, napiszcie ilu Was było ostatnio na zlocie, bo zupa droga, żeby jechać z drugiego końca miasta i patrzeć na 4 auta ;P
kaju Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Żarty ze spoconej skarpety, jesteście po 30stce chyba Rycerze Niepokalanej, napiszcie ilu Was było ostatnio na zlocie, bo zupa droga, żeby jechać z drugiego końca miasta i patrzeć na 4 auta ;P tu nie chodzi o patrzenie na auta. ja przyjeżdżam prawie 80km żeby z ludźmi pogadać, pośmiać się, a nie stać i bić komuś brawo, bo ma to czy tamto - nie na tym rzecz polega - zajedź, wyczuj atmosferę i złap bakcyla
hornet Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Żarty ze spoconej skarpety, jesteście po 30stce chyba Rycerze Niepokalanej, napiszcie ilu Was było ostatnio na zlocie, bo zupa droga, żeby jechać z drugiego końca miasta i patrzeć na 4 auta ;P Przecież pisałeś że do RS serwis masz 100m ... to gdzie pod milenijny masz drugi koniec miasta ? Ostatnio było 9 aut.. i to nie wszyscy byli.. czasami przyjadą dwie osoby i też jest miło porozmawiać. Złej baletnicy... ---------- Post dopisany at 23:41 ---------- Poprzedni post napisany at 23:40 ---------- Żarty ze spoconej skarpety, jesteście po 30stce chyba Rycerze Niepokalanej, napiszcie ilu Was było ostatnio na zlocie, bo zupa droga, żeby jechać z drugiego końca miasta i patrzeć na 4 auta ;P zajedź, wyczuj atmosferę i złap bakcyla chyba ciężko będzie.... spokojnie każdy do nas trafi jak fura się zyebie
kaju Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 chyba ciężko będzie.... spokojnie każdy do nas trafi jak fura się zyebie Ooo to to to to.
e9matic Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Bedzie ktos w niedziele ? Potrzebuje podpiac auto pod Vaga ??
kaju Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Bedzie ktos w niedziele ? Potrzebuje podpiac auto pod Vaga ?? A poprawin nie robisz?
Duds Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Bedzie ktos w niedziele ? Potrzebuje podpiac auto pod Vaga ?? Było dzwonić, bo akurat miałem vaga we Wro A już wróciłem do domu
hornet Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Bedzie ktos w niedziele ? Potrzebuje podpiac auto pod Vaga ?? w ryj chcesz ? Jak będziesz w niedzielę i flaszki nie zobaczę to wracasz bez lamp ... ---------- Post dopisany at 23:57 ---------- Poprzedni post napisany at 23:57 ---------- Bedzie ktos w niedziele ? Potrzebuje podpiac auto pod Vaga ?? Było dzwonić, bo akurat miałem vaga we Wro A już wróciłem do domu MISZCZ :polew:
Duds Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Nie skumałem :polew: Skarżył się ostatnio, że coś dolega to myślałem, że serio
Nelson Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Ja się pojawie, taksze szczytamy błendy kompóterem:grin: ---------- Post dopisany at 00:03 ---------- Poprzedni post napisany at 00:00 ---------- Żarty ze spoconej skarpety, jesteście po 30stce chyba Rycerze Niepokalanej, napiszcie ilu Was było ostatnio na zlocie, bo zupa droga, żeby jechać z drugiego końca miasta i patrzeć na 4 auta ;P Coś się tak uczepił tej liczby 4? Czyżby 4 cm we wzwodzie?
hornet Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Ja się pojawie, taksze szczytamy błendy kompóterem:grin: ale atarii czy commodore ? bo nie wiem czy brać śrubokręt do dostrojenia głowicy w commodore ---------- Post dopisany at 00:04 ---------- Poprzedni post napisany at 00:03 ---------- Coś się tak uczepił tej liczby 4? Czyżby 4 cm we wzwodzie? Zaczyna się... a miałem iść spać
Nelson Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Ja się pojawie, taksze szczytamy błendy kompóterem:grin: ale atarii czy commodore ? bo nie wiem czy brać śrubokręt do dostrojenia głowicy w commodore ---------- Post dopisany at 00:04 ---------- Poprzedni post napisany at 00:03 ---------- Coś się tak uczepił tej liczby 4? Czyżby 4 cm we wzwodzie? Zaczyna się... a miałem iść spać Weś jeszcze alkohol do czyszczenia głowicy Zrobimy mały serwis, od 88 roku mogło się trochę zakuszyć
Duds Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 ePasjonat, nie przejmuj się, oni tak zawsze :grin:
kaju Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 ePasjonat, nie przejmuj się, oni tak zawsze :grin: CICHO!!
hornet Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 ePasjonat, nie przejmuj się, oni tak zawsze :grin: Przypominam, że Ciebie nie było jeszcze ani razu...... to dla Ciebie wjazdowe x 3 ---------- Post dopisany at 00:13 ---------- Poprzedni post napisany at 00:12 ---------- Pany kto ma jakieś doświadczenie z silnikiem toyoty D-CAT 170 PS ? Warte to coś ?
kaju Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 ePasjonat, nie przejmuj się, oni tak zawsze :grin: Przypominam, że Ciebie nie było jeszcze ani razu...... to dla Ciebie wjazdowe x 3 ---------- Post dopisany at 00:13 ---------- Poprzedni post napisany at 00:12 ---------- Pany kto ma jakieś doświadczenie z silnikiem toyoty D-CAT 170 PS ? Warte to coś ? Jak byłem ja, to on też się pokazał tylko Ciebie jak zwykle nie było
Nelson Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 ePasjonat, nie przejmuj się, oni tak zawsze :grin: Przypominam, że Ciebie nie było jeszcze ani razu...... to dla Ciebie wjazdowe x 3 Do tego po jednej Bułgarce dla każdego z chłopaków:decayed: Niech dziewczyny pozdzierają trochę kolana podczas naszej konwersacji:grin:
e9matic Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Bedzie ktos w niedziele ? Potrzebuje podpiac auto pod Vaga ?? A poprawin nie robisz? Robie, zapasy vÓdki, piFska, kieŁbasy już sa
Rekomendowane odpowiedzi