emay Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 siemano, dzięki Hornet za pomoc . Mały dochodzi do siebie. Właśnie 2 drzemke sobie ucinają z żoną. Ja ide do ASO odebrac skodillaca sprawdze czy poprawili to co mieli zrobić.
hornet Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 siemano, dzięki Hornet za pomoc . Mały dochodzi do siebie. Właśnie 2 drzemke sobie ucinają z żoną. Ja ide do ASO odebrac skodillaca sprawdze czy poprawili to co mieli zrobić. ja z moim właśnie wróciłem od lekarza... zapalenie prawego ucha ( znowu qr** mać )
emay Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 siemano, dzięki Hornet za pomoc . Mały dochodzi do siebie. Właśnie 2 drzemke sobie ucinają z żoną. Ja ide do ASO odebrac skodillaca sprawdze czy poprawili to co mieli zrobić. ja z moim właśnie wróciłem od lekarza... zapalenie prawego ucha ( znowu qr** mać ) Ja jutro idę na kontrolę obydwu uszu także zobaczymy co będzie...
chopin Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 siema emay stęskniliśmy się za Tobą a jaki teraz kolor dowaliłeś do skodzillaka ? będzie jakaś zmiana ?
oca69 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Panowie, kto jedzie w weekend na Piknik Lotniczy do Oleśnicy? Lotnisko Olenica Ja pewnie będę
Sliwka Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ja zamierzam sie wybrac. Kto jeszcze chetny z Wro??
Spartan_Wroc. Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Na glebie dojadę na to lotnisko?
hornet Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Panowie, kto jedzie w weekend na Piknik Lotniczy do Oleśnicy?Lotnisko Olenica Ja pewnie będę Parę postów niżej qrczak pytał
chopin Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Na glebie dojadę na to lotnisko? Ty byś lepiej tą glebą na spota przyjechał w niedziele a ni na lotnisko
hornet Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ja pierdziu ale patelnia...... chyba z milion stopni jest a mlody jeszcze ma 39,6 można na nim jajecznicę smażyć
Sliwka Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Na glebie dojadę na to lotnisko? powodzenia:grin: proponowalbym zostawic auto gdzies w poblizu i dojsc z buta. Pare miesiecy temu krajobraz księżycowy na drogach dojazdowych do lotniska (nieoficjalnych), ale może otworzą bramę przez koszary
emay Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 siema emay stęskniliśmy się za Tobą a jaki teraz kolor dowaliłeś do skodzillaka ? będzie jakaś zmiana ? Żadna zmiana koloru. Mieli poprawić swoje niedbalstwo, a pedały kur.... zrobiły jedną z 4 rzeczy. Dzisiaj nie było gościa od lakiernictwa także nie miałem kogo zj***ć , ale za to jutro wparuje tam na pełnej pi.... ---------- Post dopisany at 18:02 ---------- Poprzedni post napisany at 18:00 ---------- Kaju pało przyjechałeś w końcu ?
hornet Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 ale lesery w tym aso... w TMT robisz ?
chopin Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ja pierdziu ale patelnia...... chyba z milion stopni jest a mlody jeszcze ma 39,6 można na nim jajecznicę smażyć zrób sadzone a tak na poważnie to rób mu okłady i wsadzaj czopki w d... bo mój młodszy brachol jak miał 1,5 roku to dostał drgawek jak mu matka nie zbiła szybko gorączki , a tymbardziej w taką żarówe jak sie nie uspokoi to Ci dam numer do prywatnego specjalisty pediatry, Dr. Różański się nazywa i koleś ma kolosalną wiedze
emay Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 ale lesery w tym aso... w TMT robisz ? Ta w tmt oni lakiernie mają w ddz. Także lawetą sobie skodillac jeździ ... ---------- Post dopisany at 18:09 ---------- Poprzedni post napisany at 18:06 ---------- a mogę gwarancję np robić w aso audi ? Chyba nie bo to inny płatnik tutaj płaci za to Skoda auto polska.
Spartan_Wroc. Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Na glebie dojadę na to lotnisko? Ty byś lepiej tą glebą na spota przyjechał w niedziele a ni na lotnisko Ostatnio w weekendy albo mnie nie ma w domu albo działam coś Ale podlecę w końcu po tak długiej przerwie już z zagojoną girą i poskładanym sprzętem ---------- Post dopisany at 18:36 ---------- Poprzedni post napisany at 18:36 ---------- a mogę gwarancję np robić w aso audi ? Chyba nie bo to inny płatnik tutaj płaci za to Skoda auto polska. Skodzinką do Audi? ...nie, to nie przejdzie
goldi Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 :hi:no i doszedł grill poliftowy za darmo
szczuraz Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2013 Kaju pało przyjechałeś w końcu ? Przyjechał był u mnie na poł godziny pojechał do Oca99 i wylatuje jutro z rana ---------- Post dopisany at 19:40 ---------- Poprzedni post napisany at 19:39 ---------- :hi:no i doszedł grill poliftowy za darmo czyli jednak nie wpakowałeś sie na minę bez zaczepów
goldi Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 tak jeszcze wczoraj walczyłem z otwieraniem tego grilla bez znaczka a dzis prałem dwa auta starczy pracy na dzis czas na browarek
kaju Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Kaju pało przyjechałeś w końcu ? Przyjechał był u mnie na poł godziny pojechał do Oca99 i wylatuje jutro z rana Ooo, to to to.
Rekomendowane odpowiedzi