chopin Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 ja też dzisiaj nie bede bo kończe malować nowy pokój i piore dalej wykładzine bo udało mi sie odkurzacz piorący pożyczyć i jade z koksem żeby sie jak najszybciej przeprowadzić. Ale wczoraj przynajmniej byłem na chwilke
Spartan_Wroc. Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Mnie nie ma, kumpel się wywinął na moto. Zapierdalam do szpitala
kaju Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Mnie nie ma, kumpel się wywinął na moto. Zapierdalam do szpitala Zdrówka dla niego...
oca69 Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam panowie od maja posiadam całkiem fajną audiczkę ale trzeba ją troszkę dopracować polecicie mi jakiegoś dobrego mechanika w okolicach oleśnicy bo u mnie w okolicach bierutowa to sami partacze niestety jak Oca69 wstanie i przeczyta to Ci podpowie bo on z oleśnicy Chyba że Kaju ożyje Jedź do Cezara na Zakładową. Jak wlatujesz od strony Jelcza, to za GKNem po prawej stronie, widoczny jest z daleka. Nie jest tani, ale nie jest też nie wiadomo jak drogi, a robotę jego chłopaki robią dobrze, zawsze pod jego okiem. Cezar dobry ale strasznie podrożał ostatnio kumpel robił przegub w Oplu Meriva 550 zł Ja polecam swojego mechaniora z Twardogóry. ---------- Post dopisany at 13:52 ---------- Poprzedni post napisany at 13:49 ---------- Mnie nie ma, kumpel się wywinął na moto. Zapierdalam do szpitala uuu... to nie za miło ... powiedz chociaż czy go zabrali do wrocka czy jakaś lipa jak Oleśnica ---------- Post dopisany at 13:53 ---------- Poprzedni post napisany at 13:52 ---------- To lipa już miałem zaplanowany wypad na dzisiaj ale widzę ze był bym sam ... no trudno może w następną
Gniady Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Ja jadę na wieś dziecioki odebrać będe kolo 20ej
kaju Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam panowie od maja posiadam całkiem fajną audiczkę ale trzeba ją troszkę dopracować polecicie mi jakiegoś dobrego mechanika w okolicach oleśnicy bo u mnie w okolicach bierutowa to sami partacze niestety jak Oca69 wstanie i przeczyta to Ci podpowie bo on z oleśnicy Chyba że Kaju ożyje Jedź do Cezara na Zakładową. Jak wlatujesz od strony Jelcza, to za GKNem po prawej stronie, widoczny jest z daleka. Nie jest tani, ale nie jest też nie wiadomo jak drogi, a robotę jego chłopaki robią dobrze, zawsze pod jego okiem. Cezar dobry ale strasznie podrożał ostatnio kumpel robił przegub w Oplu Meriva 550 zł Ja polecam swojego mechaniora z Twardogóry. Jak najbardziej, ale założę się, że z częściami kupionymi przez Cezara - poza tym niektóre ceny tajli do tych padlin zabijają system kogo z Twardogóry?
oca69 Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Jest ich dwóch mieszkają w Oleśnicy ale zakład w twardej maja. Marek Pona mieszka na Kopernika gdzieś może Ci coś to mówi
emay Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Mnie też dzisiaj nie ma, wykończony jestem.
krakowiak241 Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam panowie od maja posiadam całkiem fajną audiczkę ale trzeba ją troszkę dopracować polecicie mi jakiegoś dobrego mechanika w okolicach oleśnicy bo u mnie w okolicach bierutowa to sami partacze niestety jak Oca69 wstanie i przeczyta to Ci podpowie bo on z oleśnicy Chyba że Kaju ożyje Jedź do Cezara na Zakładową. Jak wlatujesz od strony Jelcza, to za GKNem po prawej stronie, widoczny jest z daleka. Nie jest tani, ale nie jest też nie wiadomo jak drogi, a robotę jego chłopaki robią dobrze, zawsze pod jego okiem. Cezar dobry ale strasznie podrożał ostatnio kumpel robił przegub w Oplu Meriva 550 zł Ja polecam swojego mechaniora z Twardogóry. Ok a masz do niego jakiś kontakt żebym mógł przedzwonić i się umówić?
kaju Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam panowie od maja posiadam całkiem fajną audiczkę ale trzeba ją troszkę dopracować polecicie mi jakiegoś dobrego mechanika w okolicach oleśnicy bo u mnie w okolicach bierutowa to sami partacze niestety jak Oca69 wstanie i przeczyta to Ci podpowie bo on z oleśnicy Chyba że Kaju ożyje Jedź do Cezara na Zakładową. Jak wlatujesz od strony Jelcza, to za GKNem po prawej stronie, widoczny jest z daleka. Nie jest tani, ale nie jest też nie wiadomo jak drogi, a robotę jego chłopaki robią dobrze, zawsze pod jego okiem. Cezar dobry ale strasznie podrożał ostatnio kumpel robił przegub w Oplu Meriva 550 zł Ja polecam swojego mechaniora z Twardogóry. Ok a masz do niego jakiś kontakt żebym mógł przedzwonić i się umówić? Tutaj masz, jakbyś się zdecydował na Cezara: AUTO SERWIS CEZAR Mechanika diagnostyka samochodowa
Spartan_Wroc. Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zdrówka dla niego... Widząc moto...nie chciałem nawet myśleć w jakim stanie jest chłopak... Ale jest dobrze Jedynie wstrząśnienie mózgu i szyte udo Oca, zabrali go na Kamieńskiego we Wrocku bo dzwon był na torze crossowym w Cieninie
kaju Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zdrówka dla niego... Widząc moto...nie chciałem nawet myśleć w jakim stanie jest chłopak... Ale jest dobrze Jedynie wstrząśnienie mózgu i szyte udo Oca, zabrali go na Kamieńskiego we Wrocku bo dzwon był na torze crossowym w Cieninie Wiesz, że to i tak za dużo... grunt, że żyje
krakowiak241 Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam panowie od maja posiadam całkiem fajną audiczkę ale trzeba ją troszkę dopracować polecicie mi jakiegoś dobrego mechanika w okolicach oleśnicy bo u mnie w okolicach bierutowa to sami partacze niestety jak Oca69 wstanie i przeczyta to Ci podpowie bo on z oleśnicy Chyba że Kaju ożyje Jedź do Cezara na Zakładową. Jak wlatujesz od strony Jelcza, to za GKNem po prawej stronie, widoczny jest z daleka. Nie jest tani, ale nie jest też nie wiadomo jak drogi, a robotę jego chłopaki robią dobrze, zawsze pod jego okiem. Cezar dobry ale strasznie podrożał ostatnio kumpel robił przegub w Oplu Meriva 550 zł Ja polecam swojego mechaniora z Twardogóry. Ok a masz do niego jakiś kontakt żebym mógł przedzwonić i się umówić? Tutaj masz, jakbyś się zdecydował na Cezara: AUTO SERWIS CEZAR Mechanika diagnostyka samochodowa Dzięki, zadzwonię i zapytam jaki koszt ewentualnie
kaju Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Sprzedam swoją S-klase, żona się dowiedziała, że mam kochanke i ot co mi zrobiła z autem: Mercedes-Benz S 320 okazja 2004 Bydgoszcz ? Tablica.pl
frajdej89 Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Promocja oficerów na wrocławskim Rynku - zdjęcie 2ga fota pany:D:grin:
Spartan_Wroc. Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Wiesz, że to i tak za dużo... grunt, że żyje Tyle to chooy Wyobraź sobie jak mogła się skończyć czołówka dwóch motocykli
emay Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Promocja oficerów na wrocławskim Rynku - zdjęcie2ga fota pany:D:grin: Ta co stoi obok Ciebie to Twoja panna ? ---------- Post dopisany 15-07-2013 at 08:32 ---------- Poprzedni post napisany 14-07-2013 at 20:58 ---------- Hornet, widziałem peugota okolo 7:50 na przejeździe. Jadę, mrygam, wyprzedzam i patrze, że to Twoja żona a nie Ty.
chopin Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Promocja oficerów na wrocławskim Rynku - zdjęcie2ga fota pany:D:grin: Ta co stoi obok Ciebie to Twoja panna ? ---------- Post dopisany 15-07-2013 at 08:32 ---------- Poprzedni post napisany 14-07-2013 at 20:58 ---------- Hornet, widziałem peugota okolo 7:50 na przejeździe. Jadę, mrygam, wyprzedzam i patrze, że to Twoja żona a nie Ty. bo jego żona tylko na audi zwraca uwagę , a Ty emay znowu masz skodzillaka i ten nowy pewnie jeszcze bez ramek
Rekomendowane odpowiedzi