Spartan_Wroc. Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Gdzie wy łoiliście...w buszu? Wpada ktoś na spot? Czy promile nie pozwalają jeszcze Będę latał z chłopakami to byśmy też podlecieli
hornet Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 no takiego picia i tyle smiechu dawno nie bylo. U mnie wlasnie sie prad wywalil i ma byc ok 14. Ja dzisiaj na fajerke nie wsiadam. jade do rynku cos zjesc z rodzinka wiec raczej mnie nie bedzie.
szczuraz Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Opublikowano 21 Lipca 2013 Wpada ktoś na spot? wpada ojjjj porządzili wczoraj.... Gniady dotarłeś do domu ? Bo ciężko Ci szła droga:wink: Kiedy on dotarł ?
goldi Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 :hi:też sie pojawie a tym czasem spadam nad staw wytrzezwieć
szczuraz Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Opublikowano 21 Lipca 2013 tam koło ciebie na Królewieckiej można się normalnie kąpać ?
hornet Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Wpada ktoś na spot? wpada ojjjj porządzili wczoraj.... Gniady dotarłeś do domu ? Bo ciężko Ci szła droga:wink: Kiedy on dotarł ? jak poszliście.... dotarł jak dotarł... kiedy do domu wrócił..... ---------- Post dopisany at 13:08 ---------- Poprzedni post napisany at 13:06 ---------- Paciulok dochodzi do siebie dopiero kac vegas przy wczorajszym piciu to pryszcz
szczuraz Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Opublikowano 21 Lipca 2013 chyba mieliście już być na ranczu wilkowyje
Gniady Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Ulka zgłaszała zaginięcie telefon mi się zepsuł spałem na ławce na kozanowie w domu byłem po 9 rano wódke piję znowu dopiero za pięć lat do widzenia.
hornet Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Ulka zgłaszała zaginięcie telefon mi się zepsuł spałem na ławce na kozanowie w domu byłem po 9 rano wódke piję znowu dopiero za pięć lat do widzenia. Jak wylądowałeś na kozanowie jak rozstaliśmy się na kuźnikach ?
szczuraz Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Opublikowano 21 Lipca 2013 nikt się nie nadaje do jazdy czekaj zaraz przyjdzie pani wychowawczyni to was ustawi do pionu... załaduje do wozu, wywiezie do Wilkowyj i będziecie zapiedalać na budowie ---------- Post dopisany at 13:42 ---------- Poprzedni post napisany at 13:40 ---------- Ulka zgłaszała zaginięcie telefon mi się zepsuł spałem na ławce na kozanowie w domu byłem po 9 rano wódke piję znowu dopiero za pięć lat do widzenia. johnny walker się załączył widzę.
kaju Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Ulka zgłaszała zaginięcie telefon mi się zepsuł spałem na ławce na kozanowie w domu byłem po 9 rano wódke piję znowu dopiero za pięć lat do widzenia. Jak wylądowałeś na kozanowie jak rozstaliśmy się na kuźnikach ? O k**wa, Gniady się teleportował
bartazi Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Wracając z trasy zajechałem o 19 i nikogo już nie było
hornet Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Wracając z trasy zajechałem o 19 i nikogo już nie było Zły dzień dzisiaj trafiłeś..... BTW ja już doszedłem do siebie ale musiałem przyjąć lek w puszce
Rekomendowane odpowiedzi