Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrocław ul.torfowa , zadzwoń 531-780-378 najlepsze ceny na dolnym śląsku

Potwierdzam :thumbup1: dwa razy już korzystałem, jest profi :thumbup1:

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Ja właśnie skończyłem service laptopa..... ale syfu miał. Ile to qwno ma części...... przeczyszczony, nowa pasta i temp spadła o 10 stopni ale dalej w taki gorąc ma 50-60 stopni..... bez wysiłku.... trzeba będzie pomyśleć nad stacjonarką na nowym lokum i chłodzeniu cieczą bo te wiatraki mnie do szału doprowadzą :kwasny:

Opublikowano

Panowie możecie polecić jakieś jeziorko w odległości do 100km żeby pojechać na kilka godzin odpocząć na słońcu? Ale jeziorko, nie brudny staw... Ja znam tylko Nyskie, może jest jeszcze jakaś opcja?

Opublikowano
Panowie możecie polecić jakieś jeziorko w odległości do 100km żeby pojechać na kilka godzin odpocząć na słońcu? Ale jeziorko, nie brudny staw... Ja znam tylko Nyskie, może jest jeszcze jakaś opcja?

Jezioro Mietkowskie :wink: Jutro tam uderzam z kumplami, grill i kasta piwa już czekają :decayed::grin:

Opublikowano

Jezioro Mietkowskie :wink:

Racja, zapomniałem też o tym wspomnieć. To są w sumie dwie opcje gdzie jechać.

Opublikowano

Byłem dzisiaj na orbicie i o 18 było pełno aut nie wiem jak jutro się tam pomieścimy.

Opublikowano
Byłem dzisiaj na orbicie i o 18 było pełno aut nie wiem jak jutro się tam pomieścimy.

jutro ma być 37 stopni to wszyscy pojadą się chlapać w wodzie a nie na spota :grin:

BTW ma ktoś do sprzedania HOKEJ przód do B5 po lifcie ?

Opublikowano

mnie jutro nie ma koleś przyleciał z ameryki i mała imprezka a dzis dzień w basenie na ogródku grill i wódeczka z lodówki tak spokojnie

Opublikowano

Powodzenia w poszukiwaniach :wink: Ja żeby znaleźć w normalnym stanie, za normalne pieniądze poświęciłem 3 miesiące :facepalm:

Opublikowano

Powodzenia w poszukiwaniach :wink: Ja żeby znaleźć w normalnym stanie, za normalne pieniądze poświęciłem 3 miesiące :facepalm:

łodafak ? :facepalm:

Opublikowano

Jezioro Mietkowskie :wink: Jutro tam uderzam z kumplami, grill i kasta piwa już czekają :decayed::grin:

Miejscowosc Boszkowo Letnisko 130km woda czysciutka jezioro domanieckie. Ogólnie jest obok wiecej jezior. Jezioro mietkowskie słabe w chooj.

Opublikowano

Dzisiaj ktoś jest czy nie....

Opublikowano

:hi:bry dziś to chyba będzie rekord upału

Opublikowano

łodafak ? :facepalm:

Dokładka to ciężki temat jest :wink: Chyba, że Ci nie zależy to w ASO kilka stówek i masz od ręki :decayed:

Opublikowano
Ktoś się orientuje ile kosztuje wstawienie przedniej szyby? Wycieraczki zmienałem tak wyskocztlo mi ramię z ręki i jeb o szybę pajączek a później ładnie poszło dalej jeszcze k**wa 100 zł za piwo w parku piękny dzień

Strasznie daleko ode mnie ale zadzwonię sobie i zobaczę dzięki że chociaż ty odpowiedziałeś. Mam jeszcze jedno pytanko czy to ma być jakaś specjalna szyba? Chyba nie mam żadnych sensorów bo same wycieraczki się nie włączają. Jest to ogrzewanie przedniej szyby w Audi to coś ma wspólnego? Jakaś specjalna szyba? Chyba kupię oryginał a nie jakieś chińczyki.

Idzie to jakoś sprawdzić czy ma ten sensor deszczu?

Opublikowano

ja będe.

Opublikowano
Ktoś się orientuje ile kosztuje wstawienie przedniej szyby? Wycieraczki zmienałem tak wyskocztlo mi ramię z ręki i jeb o szybę pajączek a później ładnie poszło dalej jeszcze k**wa 100 zł za piwo w parku piękny dzień

Strasznie daleko ode mnie ale zadzwonię sobie i zobaczę dzięki że chociaż ty odpowiedziałeś. Mam jeszcze jedno pytanko czy to ma być jakaś specjalna szyba? Chyba nie mam żadnych sensorów bo same wycieraczki się nie włączają. Jest to ogrzewanie przedniej szyby w Audi to coś ma wspólnego? Jakaś specjalna szyba? Chyba kupię oryginał a nie jakieś chińczyki.

Idzie to jakoś sprawdzić czy ma ten sensor deszczu?

Zadzwoń , albo najlepiej podjedz . Chłopaki Ci wszystko wyjaśnią co i jak , pełna profeska :decayed::decayed:

Opublikowano

ja będe.

mnie nie ma.....

Opublikowano

Ja jebie teraz w cieniu na balkonie 39 stopni.