Gniady Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Nie mogę zsynchronizować Baud Rate -taką dostaje informację jak otwieram vagiem sterownik absu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Nie mogę zsynchronizować Baud Rate -taką dostaje informację jak otwieram vagiem sterownik absu . chyba kabelek do wymiany na lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Nooo trzeba nowszym drutem pociagnac ? Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Nie mogę zsynchronizować Baud Rate -taką dostaje informację jak otwieram vagiem sterownik absu . Gniady jak chcesz to ja mam dobry kabel , z chęcią pomoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Walimy dzisiaj jakiś gaz w gardło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Niestety u gniadego nawet mój sprzęt sie nie łączy znaczy łączy sie z hamulcami a w grupy wchodzę wyskakuje error to na zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Bedzie ktp zitra ma spocie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Bedzie ktp zitra ma spocie ? Ja bym podjechał... ale złomiarz musi być bo muszę z nim coś obgadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Bedzie ktp zitra ma spocie ? Po długiej abstynencji ja się pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 ja wracam do Wro w poniedziałek w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 ja może przyjade jak sie uda ale na 18 , bo impra w oławie dzisiaj także tego ---------- Post dopisany at 12:02 ---------- Poprzedni post napisany at 11:55 ---------- obczajka : ktoś by sie pisał ? Groupon Travel - Wyścig Grand Prix Włoch F1 Gniady Ty lubisz takie imprezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Znajomy pracował w guponie......to wielkie ściemy i oszustwa. Jak już coś oferują to pewnie albo syf albo nikt tego nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Znajomy pracował w guponie......to wielkie ściemy i oszustwa. Jak już coś oferują to pewnie albo syf albo nikt tego nie chce. Nie zgodzę się. Byłem na wycieczce z groupona, w tym roku jadę na kolejną Hotel miałem *** i było tak jak na zdjęciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Dotarłem do domu S8 lawetą startuje zaraz na Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Dobra Panowie kto dzisiaj byndzie bo jak coś to musze się wyrwać szybciej z domu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Mnie nie ma, dochodzę do siebie po urlopie. Maćku jeszcze raz wielkie dzięki ogarniam właśnie przelew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 no problem trzeba sobie pomagac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Mnie chłopaki nie będzie, dzisiaj mam mecz o 17:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 ja mogę po kogoś zajechać jak ktoś niewstanie prowadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Dobra Panowie kto dzisiaj byndzie bo jak coś to musze się wyrwać szybciej z domu ? ja bede tak 17.30 ---------- Post dopisany at 15:44 ---------- Poprzedni post napisany at 15:42 ---------- Znajomy pracował w guponie......to wielkie ściemy i oszustwa. Jak już coś oferują to pewnie albo syf albo nikt tego nie chce. ja teżsie nie zgodze , bo byłem z grupona na Majorce w Valdemossie i było naprawde super może zależy jak kto trafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi