Nelson Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Kupuj koło od 1z, do tego kupujesz zestaw docisk + tarcza od 1z i wysyłasz do radzika. W skrzyni 5tce za dużego manewru nie ma:kwasny: tak naprawdę cholera wie co za jednomas tam siedzi. Zerwiemy skrzynie zobaczymy co da radę zrobić żeby te 400 parę niuta wytrzymało bez problemu Ty masz u siebie jednomas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Pany gdzie najtaniej wykupić OC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makovic Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 OC? Akurat to, tam gdzie najtaniej. Przy AC i tego typu ubezpieczeniach już trzeba mocno analizować szczegółowe warunki umowy...tzw OWU Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Najtaniej OC wychodzi w mbanku ale ja z nimi nic nie załatwiłem ani przez internet ani telefonicznie coś mieli sypnięte z systemem i załatwiłem przez ose znaczy jego żonę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ty masz u siebie jednomas? tak twierdzi Jacek Evo i po części poprzedni właściciel. Napisał mi że jest wsadzone zwykłe sprzęgło. Ni cholery nie wiem czy dla niego zwykłe to dwumasa czy jednomas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Sprawa OC zamknięta, a Oca ma dobrą flachę ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Pany gdzie najtaniej wykupić OC? oca69 ---------- Post dopisany at 17:08 ---------- Poprzedni post napisany at 17:07 ---------- ale zanim sie zebrałem żeby napisac to ty już kupiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Kupić, jeszcze nie kupiłem ale już wszystko wiem i jest pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 obczajcie to a szczególnie minuta 4.19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Dostałem dzisiaj takie cÓś w spadku Skaner U281 VW Seat Audi Skoda do 2009 diagnostyka (3509081563) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Nadaje się to czy bubel? ---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 19:23 ---------- :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Dostałem dzisiaj takie cÓś w spadku Skaner U281 VW Seat Audi Skoda do 2009 diagnostyka (3509081563) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.Nadaje się to czy bubel? ---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 19:23 ---------- :kox: cudów tym nie zdziałasz ale jak check engina kasuje to już masz o jedną kontrolke mniej na tablicy jak sie choinka zapali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Sprawa OC zamknięta, a Oca ma dobrą flachę ode mnie 'Ciesze się ze pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 cudów tym nie zdziałasz ale jak check engina kasuje to już masz o jedną kontrolke mniej na tablicy jak sie choinka zapali Od cudów mam vaga a to i tak za free także może leżeć i się kurzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 byłem u was od soboty do dzisiaj i pojechałem se o! za***iste afrykarium będziecie mieli Miałem iść z młodym do zooooooo to się pogoda zje...bawszy ja se za free przez płot wchodze wystarczy przęsło wystawić ale ogólnie dobry schemat jest jak się rano wpada na budowę a tam zwierzyna głodna kwiczy ostatnio koło wybiegu kóz robiliśmy mordę drą aż głowa boli Zatem miałeś okazję ujrzeć Nelsona B5 Ty się prosisz o wychłostanie spoconym pisiorem po pysku krawaciarzu w B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 krawaciarzu w B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 krawaciarzu w B6 Macie kurna coś do B6 ? :baseball::baseball::baseball::baseball::baseball: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Wyszedłem rano z młodym na spacer i spięcie ze strażą miejską na pasach... kutasy nie przepuścili mnie więc zwróciłem im uwagę. Jeden cwaniak darł japę przez okno po czym zawrócił i do mnie, że stwarzam zagrożenie dla dziecka bo wtargnąłem na pasy.... a stałe przed pasami. cała akcja koło sklepu znajomego... tłumacze im grzecznie, że stałem a ten swoje. Wyszedł właściciel sklepu i mówi to co ja. Więc powiedziałem, że kierowca dostanie mandat i pojadę na Gwarną to zgłosić. (kobitka kierowała) Dodałem jeszcze, że ich pasy też obowiązują to nic się nie odzywali. Jadę do tych pedałów złożę co trzeba na te k**wy a potem śmigam na policję ] Dziękuję kawy nie potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Arku co do flachy jest mały problem ja nie pije alko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Arku co do flachy jest mały problem ja nie pije alko Ja pije spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi