hornet Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 home ---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ---------- a spytam co sądzicie o oponach zimowych bieżnikowanych macie jakieś doświadczenia Już dobrze doradzili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Już kumpel w tamtym roku kupił zimówki bieżnikowane, ujowo bieżnik był zwulkanizowany i po miesiącu zaczęły się rozłazić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 A pro po alkoholików gniady pijemy dzisiaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Już kumpel w tamtym roku kupił zimówki bieżnikowane, ujowo bieżnik był zwulkanizowany i po miesiącu zaczęły się rozłazić bo trzeba wiedzieć skąd brać nalewkę Jest pod Wrocławiem jedna firma która wysyła swoje produkty doi niemiec. Ich opony mają TUV a kord nie może być starszy jak 3 lata wg DOT. Ojciec bierze tylko od nich już ładnych pare lat ale on co sezon nowe a stare do żyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Już kumpel w tamtym roku kupił zimówki bieżnikowane, ujowo bieżnik był zwulkanizowany i po miesiącu zaczęły się rozłazić bo trzeba wiedzieć skąd brać nalewkę Jest pod Wrocławiem jedna firma która wysyła swoje produkty doi niemiec. Ich opony mają TUV a kord nie może być starszy jak 3 lata wg DOT. Ojciec bierze tylko od nich już ładnych pare lat ale on co sezon nowe a stare do żyda. Mirosławice? HTC One już do mnie leci, czekam jak małolat na prezent pod choinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Już kumpel w tamtym roku kupił zimówki bieżnikowane, ujowo bieżnik był zwulkanizowany i po miesiącu zaczęły się rozłazić bo trzeba wiedzieć skąd brać nalewkę Jest pod Wrocławiem jedna firma która wysyła swoje produkty doi niemiec. Ich opony mają TUV a kord nie może być starszy jak 3 lata wg DOT. Ojciec bierze tylko od nich już ładnych pare lat ale on co sezon nowe a stare do żyda. Mirosławice? HTC One już do mnie leci, czekam jak małolat na prezent pod choinkę będziesz zadowolony z niego , bawiłem sie pół dnia bo kuzyn kupił , za***isty smartfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 za***isty to ja jestem Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 za***isty to ja jestem Napaćkane z japca kaja Kto Cię tak oszukał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 A pro po alkoholików gniady pijemy dzisiaj ? Niestety ale z sąsiadem mam znowu grilla kupiłem 10 żywców[hurrra] tylko nie chcę go skończyć na Kozanowie tak jak wtedy .tak w ogóle to nie będę się krył jak niektórzy ale mam jeszcze kwarantanne na grube wyjścia chyba że na smyczy:grin:żona przestraszona po ostatnim tangu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Mirosławice? tak tamte rejony ---------- Post dopisany at 15:58 ---------- Poprzedni post napisany at 14:53 ---------- http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-181/paliwo-ukladzie-chlodzenia-283723/ Ręce opadają Takiego zdolnego mechanika to ze świeca szukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Tego jeszcze nie grali Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 pijemy coś gdzieś czy mam moją dzisiaj głuszyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Miało być R8 na spota, ale nie będzie kto jutro się pojawi? ja zjeżdżam razem z klubem Seata Ibizy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrNazarinho Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Ej no qrczak91! Miało być Audi Ja wpadnę na bank blachę. Spotykacie się pod mostem milenijnym? Jak tam dokładnie wjechać bo nikgdy tam nie byłem Tylko żeby nie było tak że wpadne jako jedyny Ibizą do ludzi których w sumie nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Jeszcze będzie R8 kiedyś, więc może uda się pokazać Nie będziesz sam, ja też wpadam Ibizą. Dojazd masz tutaj na mapce: Ja będe jechał z okolic Aquaparku, więc jak stąd mniej więcej jesteś to się spotkamy po drodze. ---------- Post dopisany at 21:10 ---------- Poprzedni post napisany at 21:07 ---------- ma ktoś VAGa? Tylko u mnie KKL chyba nie podejdzie. Nic się nie dzieje w sumie, ale chcę sprawdzić, jaki kabelek kupić i czy wszystko bangla. Niech ktoś zabierze kabelek. Zabiorę lapka to można się u mnie podłączyć. Mam VCDS Lite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 To smacznego dla pijacych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 To smacznego dla pijacych Druga flacha odpalona! Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 To smacznego dla pijacych Druga flacha odpalona! Napaćkane z japca kaja 5 flacha odpalona na weselichu HEJ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi