oca69 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 chłopcy , pytanko, kuzynka jechała pół godziny temu z nysy i za obwodnicą grodkowa wyskoczyła jej sarna , potrąciła ją , zbity refletor prawy , cały błotnik i chłodnica (honda civic) jade ją holować - pytanie czy wzywać policje i czy da rade za tą sarne jakieś odszkodowanie ? Jeżeli ma assistance to sami ja ściągną . ---------- Post dopisany at 00:14 ---------- Poprzedni post napisany at 00:11 ---------- Mnie za 8 zł przywieźli z Wrocławia do Oleśnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 chłopcy , pytanko, kuzynka jechała pół godziny temu z nysy i za obwodnicą grodkowa wyskoczyła jej sarna , potrąciła ją , zbity refletor prawy , cały błotnik i chłodnica (honda civic) jade ją holować - pytanie czy wzywać policje i czy da rade za tą sarne jakieś odszkodowanie ? Jeżeli ma assistance to sami ja ściągną . ---------- Post dopisany at 00:14 ---------- Poprzedni post napisany at 00:11 ---------- Mnie za 8 zł przywieźli z Wrocławia do Oleśnicy o k**wa, taniej niż peksem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Chłopie i mogłem sobie zapalić papieroska w lawecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Dzisiaj przy dobrych wiatrach szarpne to lustro w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Siema:decayed: Panowie na handel są skórzane fotele do 406 coupe, full elektryka:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 jeżeli Facebook nie kłamie, to wszystkiego najlepszego Kaju!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Kaju, zdrowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 100 Penisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 fejsbuczek nie kłamie - dzięki dziewczyny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Kaju, dużo kutasów do d*py "szeszcz lat młotrzych":grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Kaju, twoich dużych kutasów do mojej d*py "szeszcz lat młotrzych":grin: masz koorwa jak w banku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danko93 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 No i oficjalnie już posiadam A4 Już mam czym przyjeżdżać na spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 No i oficjalnie już posiadam A4 Już mam czym przyjeżdżać na spoty no to jeszcze tylko kocówa i witaj w klubie Q..wa gorączka 38.7 , musiało mie wziąć wtedy kiedy nie trzeba :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiandix Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Przesiał któryś z was z przypadkiem kartę z PayPass'em? Dziś mi z konta opędzlowali 400zł, robili w jedym sklepie zakupy 15 razy. Jest jakaś szansa na odszkodowanie czy coś? Na policji jak zwykle powiedzieli żebym podał adres, nazwisko i nr buta sprawcy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Mistrzu Kaju 1oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Mistrzu Kaju 1oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi