maq Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Muszę zregenerować alternator... gdzie mi to dobrze zrobią? Dodam, że zależy mi na czasie Na Bielanach na irysowej też jest taki zakład ale nie wiem nic o jakości
kaju Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 http://tvp.info/informacje/polska/cbs-rozbilo-gang-sutenerow-19-zarzutow/12650544 Nelson, mówiłem Ci, że z tymi bułgarkami to śliski interes Napaćkane z japca kaja
goldi Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 zimówki kupione padło na nokiany
makovic Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Good choice :-) Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4
qrczak91 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Już 4 pracowników politechniki zatrzymanych. Usłyszeli zarzuty oszustwa a na drzwiach karteczka "zajęcia odwołane z powodu urlopu na żądanie"
Gniady Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Już 4 pracowników politechniki zatrzymanych. Usłyszeli zarzuty oszustwaa na drzwiach karteczka "zajęcia odwołane z powodu urlopu na żądanie" Przecież nie napiszą na drzwiach '' nie ma mnie w tym miesiącu bo grozi mi pięć lat ''
chopin Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 im grozi po 10 a nawet 15 qurczak a Ty takim wypasionym wozem sie teraz wozisz coś tu śmierdzi
hornet Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Skarbona ja dopiero teraz luknąłem Twój podpis... gdzie tam widzisz u siebie S-line ? ani fotele, kiera, gałka, pakietu zew też nie ma Mam dość już tej 100licy... burdel na kołach... ulice pozamykane, rozkopane, nie oznaczone.....
chopin Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Muszę zregenerować alternator... gdzie mi to dobrze zrobią? Dodam, że zależy mi na czasie Arek zgłoś sie jak bedziesz mógł rozmawiać
Spartan_Wroc. Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Na razie jestem nie osiągalny na kom... kręcę fuchę
chopin Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Na razie jestem nie osiągalny na kom... kręcę fuchę ok , jak coś to oddzwoń
Nelson Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Na Jedności gość regeneruje alternatory, bardzo dobry fachman. Teść kogoś z forum, nie pamiętam kogo:decayed: ---------- Post dopisany at 08:35 ---------- Poprzedni post napisany at 08:34 ---------- CBŚ rozbiło gang sutenerów; 19 zarzutów - TVP.INFONelson, mówiłem Ci, że z tymi bułgarkami to śliski interes Napaćkane z japca kaja Jak widzisz siedzę na dupci w pracy i nic mnie nie rusza:decayed:
goldi Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Teśc Diksona jak dobrze kojarzę
szczuraz Opublikowano 10 Października 2013 Autor Opublikowano 10 Października 2013 gdzie on to otworzył ? Od brata nic sie nie dowiem bo to konkurencja Na ul. Kolarskiej Ale to wyglądało jakby ten warsztat był tam od zawsze miał wynająć całość z wyposażeniem Duds wymieniałem wczoraj szyby. Okazuje się że w polifcie szyby przednie są wyższe o 1.5 cm od przedliftowych co ja się wczoraj nawalczyłem żeby je do siebie upchnąć to już moje.
Duds Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Tak? to dziwne, nie wiedziałem wydaje się to z punktu widzenia logiki niemożliwe, bo ramki są takie same ...wysłane z kalkulatora...
szczuraz Opublikowano 10 Października 2013 Autor Opublikowano 10 Października 2013 mocowania tak ale skok podnośnika nieco mniejszy
Spartan_Wroc. Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Rozebrałem dzisiaj zielonego jednak to nie wina altka Tłumik drgań paska wyebany totalnie, przez co pasek ledwo dosłownie WISIAŁ na rolce
Gniady Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Rozebrałem dzisiaj zielonego jednak to nie wina altka Tłumik drgań paska wyebany totalnie, przez co pasek ledwo dosłownie WISIAŁ na rolce Uuuuuuuuuuuuuu nie zaglądamy pod maskę:whistling:
Spartan_Wroc. Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 ---------- Post dopisany at 18:57 ---------- Poprzedni post napisany at 18:55 ---------- Rozebrałem dzisiaj zielonego jednak to nie wina altka Tłumik drgań paska wyebany totalnie, przez co pasek ledwo dosłownie WISIAŁ na rolce Uuuuuuuuuuuuuu nie zaglądamy pod maskę:whistling: Zaglądamy, zaglądamy... tylko jak tam wszystko zasłonięte osłonami i uja widać a żeby ściągnąć osłonę to pas przedni leci na bok ---------- Post dopisany at 18:58 ---------- Poprzedni post napisany at 18:57 ---------- Teraz muszę powalczyć jak ten yebany tłumik wytargać odkręcony, lata luzem ale nie idzie go żadną szparą wyciągnąć jutro walczę dalej...mam nadzieje, że obejdzie się bez ruszania wspomagania
Rekomendowane odpowiedzi