oca69 Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Jeszcze Nelson no i nie wiem jak tam ze spartanem bo się coś nie odzywa
Spartan_Wroc. Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Jak się nie odzywa jak się odzywa No mnie też z dobrej woli możecie zgarnąć
oca69 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 To na ktora bo nie maly kurs mi sie szykuje do okola wroclawia Wysłane z mojego telewizora
hornet Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Dajcie info na którą mam być gotowy.. jeszcze muszę "śledzia" nabyć
Duds Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Co racja to racja Btw Duds, nie znajdziesz u siebie zacisku tył lewego, żeliwo? Mam tylko alu BTW To o której ten spot?
Gniady Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Szczała mam za dobry prajs [2,50] tarcze do szlifowania firmy Klingspor nowe popakowane w kartony rozmiar 180/7/22.Szczurek kupiłem już boscha s4 za 350 z przesyłką także Twój naładowany czeka chyba że Ci podrzucę jak naszykujesz opony.
goldi Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Normalnie szlak mnie trafi po trzech naprawach mojego htc mocart w końcu dostałem nowy moja radosc nie trwała długo j**any telefon sam sie wyłącza i zawiesza nic aby do końca umowy
kaju Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 kaju zaczął tańczyć.... bbboże mój mmmmiły, nie pozwól mi przeczeeeeźwieeeeeeeeeeeć!!! :banan:
Gniady Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Ale humory-a ja jadę okna obrabiać do babci -wysokie budownictwo nie chce mi się
Spartan_Wroc. Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Ja yebie...Lapek mi się wysrał :faceplam: a takie sute foty zielonemu zafundowałem dzisiaj o 6 rano i nie ma na czym obrobić :faceplam:
Rekomendowane odpowiedzi