szczuraz Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Opublikowano 3 Listopada 2013 Ja staram sie wrocic do swiata zywych Nadane z nory szczura
Spartan_Wroc. Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Ja staram sie wrocic do swiata zywych Nadane z nory szczura o 24 JESZCZE źle nie wyglądałeś Dawaj dzisiaj chociaż na chwilę pod MM Imigranta za ucho wytargać
kaju Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Ja staram sie wrocic do swiata zywych Nadane z nory szczura o 24 JESZCZE źle nie wyglądałeś Dawaj dzisiaj chociaż na chwilę pod MM Imigranta za ucho wytargać piz*a w szafie pany, cały plan poszedł fpisdu cordoba idzie tylko na trzy gary, c**j wie o co jej chodzi, dzisiaj nie będę grzebał. podjechałem do sklepu normalnie, wychodze, odpalam rzuca całym samochodem. musze poszukać kabla i potem podejść podłączyć. szkurwa mać, zawsze coś
szczuraz Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Opublikowano 3 Listopada 2013 Skonczylem po 4:00 bo mi kompani odpadli. Jak bede na silach to zajade na moment Nadane z nory szczura
oca69 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Więc Pany jak?? coś z tego będzie dzisiaj czy sie nie wysilać ??
qrczak91 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 ja nic nie obiecuję. Mam inżynierkę do kończenia, bo czasu mało zostało. Miała być na poniedziałek gotowa a jeszcze inne projekty nie skończone...
Duds Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Mnie nie będzie, bo będę późno we Wro...
kaju Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 no ja odpadam, bo mi cordoba zdechła
chopin Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 a Kaju Ty jakoś wracasz na czasie czy kiedy ? bo patrzcie jaka pogoda , mnie też rozebrało - gorączka , mógłbym podjechać z chęcią jak zawsze ale pytanie czy jest sens sie jeszcze bardziej doprawiać ? Może zróbmy za tydzień jak bedzie lepsza pogoda większego spota , i Gniady sie na wtedy ogarnie co wy na to ? WYSŁANE Z FORTEPIANU
emay Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 pewnie kaju jutro się zabiera spowrotem. Trudno wódeczke sobie wysącze wieczorem w drinach......
szczuraz Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Opublikowano 3 Listopada 2013 Wódka to wynalazek szatana. Odpuść sobie wiem co mówie.
oca69 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Czyli ktos bedzie dzisiaj ? Bo nie wiem czy mam jechac czy siedziec w domu. Wysłane z mojego telewizora
Spartan_Wroc. Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 No i uj wyszło...perdole nie wychodzę dzisiaj z domu...
oca69 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Ja bede Wysłane z mojego telewizora
hornet Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Toście się najebali :grin: Pili na umór :grin: Jak zawsze nic z tego a plany takie wielkie były.
szczuraz Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Opublikowano 3 Listopada 2013 mnie troche telepie z zimna ale postaram sie zajechać
goldi Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Jak patrzę na waszą organizacje to się scyzoryk w kieszeni otwiera tydzień planowania i d*pa
Nelson Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 My już pijemy pod mm Wysłane z monopola 24/7
Rekomendowane odpowiedzi