Duds Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Dobra, to ja idę zrobić obczajkę do garażu
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Idź, idź Znalazłem u teścia konwenter rybie oko... ale na 52mm trzeba by ogarnąć adapter 52->67mm Takie budżetowe rozwiązanie...ale zawsze coś by było
Duds Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 https://www.facebook.com/pages/Publiczny-basen-miejski-na-pl-Dominika%C5%84skim/653945941311879?ref=stream&hc_location=stream w jeden dzień zrobić taką furorę i 10000 lajków to naprawdę szacun Już w Panoramie byli nawet BTW Miejsca na parkingu f pisdu i jeszcze trochę
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 No i git A gdzie ten parking w ogóle?
szczuraz Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Opublikowano 6 Listopada 2013 No i git A gdzie ten parking w ogóle? zaprowadzę cię... ostatni raz byłem tam lekko znietrzeźwiony ale pamiętam co i jak. Duds ogarnij tylko tą ochronę coby nas nie spałowali.
Duds Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 No i git A gdzie ten parking w ogóle? zaprowadzę cię... ostatni raz byłem tam lekko znietrzeźwiony ale pamiętam co i jak. Duds ogarnij tylko tą ochronę coby nas nie spałowali. Lajtowo
Spartan_Wroc. Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 zaprowadzę cię... ostatni raz byłem tam lekko znietrzeźwiony ale pamiętam co i jak. Duds ogarnij tylko tą ochronę coby nas nie spałowali. Nie żartuj Btw w sobote osiągalny jesteś? Mam chętnego na hujdaja
szczuraz Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Opublikowano 7 Listopada 2013 Jak nie bede musiał zajechac do roboty to tak. Moj brat sie niby na niego czaji ale nie wiem co wymyślił Nadane z nory szczura
Damiandix Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Czy ma ktos dostęp do kanału lub wie gdzie na miescie mozna pod chmurką cos pogrzebac? Mój mechanik mial wczoraj zawał no i bedzie długo niedostepny. Potrzebuje przed zima zrobic łaczniki i wy***ac katalizator.
Spartan_Wroc. Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Jak nie bede musiał zajechac do roboty to tak. Moj brat sie niby na niego czaji ale nie wiem co wymyślił Nadane z nory szczura To zorientuj się w temacie... I weź mi podrzuć jakieś głębsze info, bo coś o skrzyni tam wspominałeś
Duds Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 :shock3: :polew: O k**wa miazga :shock3::grin:
szczuraz Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Opublikowano 7 Listopada 2013 Widzialem i podziwiam. Ladnie oddycha Nadane z nory szczura
Rekomendowane odpowiedzi