Spartan_Wroc. Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Ja pier**le... Znów zerwałem dokładkę :facepalm::facepalm::facepalm: tym razem wyrwało po kilka uchwytów na końcach...
hornet Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Ja pier**le... Znów zerwałem dokładkę :facepalm::facepalm::facepalm: tym razem wyrwało po kilka uchwytów na końcach... W takim razie nie pozostaje nic innego jak jeszcze obniżyć auto o jakieś -20 wtedy jak nie będziesz mógł przejechać to będziesz wiedział, że nic nie urwiesz
Duds Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 To ile Ty masz od ziemi Spartan? Ja na 59,5-60 jeżdżę bezszkodowo
Spartan_Wroc. Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 No a jak Na podwórku mi się takie koleiny porobiły po deszczu że się zapadłem tak głęboko, że jak cofałem to dokładka się zatrzymała na glebie ---------- Post dopisany at 19:24 ---------- Poprzedni post napisany at 18:42 ---------- To ile Ty masz od ziemi Spartan? Ja na 59,5-60 jeżdżę bezszkodowo Przód 60 tył 60,5 jak dobrze pamiętam Sytuacja wyżej opisana... zapadłem się
chopin Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Ja pier**le... Znów zerwałem dokładkę :facepalm::facepalm::facepalm: tym razem wyrwało po kilka uchwytów na końcach... W takim razie nie pozostaje nic innego jak jeszcze obniżyć auto o jakieś -20 wtedy jak nie będziesz mógł przejechać to będziesz wiedział, że nic nie urwiesz :grin::polew: to żeś doyebał
hornet Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Ja pier**le... Znów zerwałem dokładkę :facepalm::facepalm::facepalm: tym razem wyrwało po kilka uchwytów na końcach... W takim razie nie pozostaje nic innego jak jeszcze obniżyć auto o jakieś -20 wtedy jak nie będziesz mógł przejechać to będziesz wiedział, że nic nie urwiesz :grin::polew: to żeś doyebał :kox:
Spartan_Wroc. Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 :grin::polew: to żeś doyebał Piździe uszu...
Gniady Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Szczurko fele zostają piasty porobiłem i już zamontowane na mati.
szczuraz Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Opublikowano 7 Listopada 2013 I gitarra niech służą :-) odkopię ci jeszcze ten zapas jak do rodziców zajade Nadane z nory szczura
szczuraz Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Opublikowano 8 Listopada 2013 Witaj Edmundzie. Sprawdzalem dzisiaj te prxewody i na re5pect.pl maja nizsze ceny niz na allegro Nadane z nory szczura
Nelson Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 No widzisz, nie zawsze na allegro najtaniej:wink:
kaju Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 znaleziony przed chwilą pod podłogą - komu komu świeżonkje? ryj andrzej z japka nabazgrolił
goldi Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 TA pod podłogą przyznaj sie że z pieca kawflowego wyciągłeś
Gniady Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 http://img.tapatalk.com/d/13/11/08/zuju6emu.jpghttp://img.tapatalk.com/d/13/11/08/e2yvahu5.jpgznaleziony przed chwilą pod podłogą - komu komu świeżonkje? ryj andrzej z japka nabazgrolił Gyrosa byś sobie lepiej kupił
frajdej89 Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 siema pany, a mnie tutaj dawno nie bylo nasmoliliscie tych stron, ze nie wiem Kaju, widziales? Moze ktorys sie znajdzie, bo widzialem auto szymenia
Spartan_Wroc. Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 siema pany, a mnie tutaj dawno nie bylo nasmoliliscie tych stron, ze nie wiem Kaju, widziales? Moze ktorys sie znajdzie, bo widzialem auto szymenia Pooglądane... prawa autorskie
kaju Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 siema pany, a mnie tutaj dawno nie bylo nasmoliliscie tych stron, ze nie wiem Kaju, widziales? Moze ktorys sie znajdzie, bo widzialem auto szymenia Pooglądane... prawa autorskie a co tu widziec, przeciez to nasz filmik tylko poblokowali juz ryj andrzej z japka nabazgrolił
szczuraz Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Opublikowano 8 Listopada 2013 Skurczysyny Nadane z nory szczura
oca69 Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 siema pany, a mnie tutaj dawno nie bylo nasmoliliscie tych stron, ze nie wiem Kaju, widziales? Moze ktorys sie znajdzie, bo widzialem auto szymenia A ja sobie obejrzał
Rekomendowane odpowiedzi