oca69 Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Panowie udało mi się wraz z Wujasem wynegocjować wiekszy rabat na części do osobówki , na dniach już będzie . Wysłane z mojego telewizora
Gniady Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 :hi:dlaczego tak drogo ten rozrząd liczysz przecież jeden pasek pompa wody i jeden napinacz i mała rolka i tyle plus paski jakby miał tak faktycznie powymieniać wszystko czyli napinacz paska alternatora to ponad 200 zł i sprzęgiełko 260 zł to ponad 1000 wyjdzie Zobaczę jak polapie się z finansami moze na razie sam rozrząd wymienię zeby miec spokój a reszta do wiosny poczeka. Nadane z nory szczura Oglądnij sobie pasek wielorowkowy, jeśli jest łysy to masz odpowiedź, że wyjebany jest napinacz/sprzęgło... Możesz też złapać za koło alternatora i szybko przekręcić lewo prawo powinieneś poczuć uślizg jeżeli jest to kóło sprawne panie murgrabio. ---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ---------- Gniady, mam te korki dla Ciebie jak coś Odbierz je jak chcesz do czwartku wieczorem. Piotrek do 17 jestem w pracy a potem z dzieciokami siedzę fajnie by było jakbyś przyjechał na spota albo komuś dał kogo widujesz bo u mnie cinko z wolnym czasem . ---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ---------- Gniady, mam te korki dla Ciebie jak coś Odbierz je jak chcesz do czwartku wieczorem. Piotrek do 17 jestem w pracy a potem z dzieciokami siedzę fajnie by było jakbyś przyjechał na spota albo komuś dał kogo widujesz bo u mnie cinko z wolnym czasem .
chopin Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 :hi:dlaczego tak drogo ten rozrząd liczysz przecież jeden pasek pompa wody i jeden napinacz i mała rolka i tyle plus paski jakby miał tak faktycznie powymieniać wszystko czyli napinacz paska alternatora to ponad 200 zł i sprzęgiełko 260 zł to ponad 1000 wyjdzie Zobaczę jak polapie się z finansami moze na razie sam rozrząd wymienię zeby miec spokój a reszta do wiosny poczeka. Nadane z nory szczura Oglądnij sobie pasek wielorowkowy, jeśli jest łysy to masz odpowiedź, że wyjebany jest napinacz/sprzęgło... Możesz też złapać za koło alternatora i szybko przekręcić lewo prawo powinieneś poczuć uślizg jeżeli jest to kóło sprawne panie murgrabio. ---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ---------- Gniady, mam te korki dla Ciebie jak coś Odbierz je jak chcesz do czwartku wieczorem. Piotrek do 17 jestem w pracy a potem z dzieciokami siedzę fajnie by było jakbyś przyjechał na spota albo komuś dał kogo widujesz bo u mnie cinko z wolnym czasem . ---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ---------- Gniady, mam te korki dla Ciebie jak coś Odbierz je jak chcesz do czwartku wieczorem. Piotrek do 17 jestem w pracy a potem z dzieciokami siedzę fajnie by było jakbyś przyjechał na spota albo komuś dał kogo widujesz bo u mnie cinko z wolnym czasem . Gniady powtarzasz się , chyba za mocny ten koniaczek był
Duds Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Jutro już przed południem zwijam do domu, na spota chyba nigdy nie zdążę dojechać, bo zawsze wracam późno w niedzielę W przyszłym tygodniu się jakoś zgadamy.
Gość cwiara Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Jutro już przed południem zwijam do domu, na spota chyba nigdy nie zdążę dojechać, bo zawsze wracam późno w niedzielę W przyszłym tygodniu się jakoś zgadamy. Od dzis sie mozesz cieszyc ze nie zdazasz na spoty juz drugi tydzien chleja Sent from my iPhone5 using Tapatalk
chopin Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Jutro już przed południem zwijam do domu, na spota chyba nigdy nie zdążę dojechać, bo zawsze wracam późno w niedzielę W przyszłym tygodniu się jakoś zgadamy. Od dzis sie mozesz cieszyc ze nie zdazasz na spoty juz drugi tydzien chleja Sent from my iPhone5 using Tapatalk ale przecież Ćwiara , zrobiliśmy już nasze codzienne spoty online na skajpeju :grin: technika przecia idzie do przodu i wszystko się przenosi do internetu
Gość cwiara Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Nie cwiaruj mi tu Sent from my iPhone5 using Tapatalk
chopin Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Nie cwiaruj mi tu Sent from my iPhone5 using Tapatalk wskakuj na spota bo już pizza jedzie i trza sie napić przecie , już przy weekendzie
Gość cwiara Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Znowu sie nayebales? Sent from my iPhone5 using Tapatalk
oca69 Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Panowie udało mi się wraz z Wujasem wynegocjować wiekszy rabat na części do osobówki , na dniach już będzie . Wysłane z mojego telewizora Mianowicie Rozrządy firmy INA , RUVILL Zawieszenia firmy LEMFORDER , FEBI Amortyzatory firmy SACHS , MONROE Sprzęgła firmy SACHS Tarcze klocki firmy TRW , FERODOO Także tego panowie ---------- Post dopisany at 22:05 ---------- Poprzedni post napisany at 22:04 ---------- cwiara skleiłem swój czujnik i umieściłem w innym miejscu żeby się nie stykał z pasem przednim i jak narazie jest OK
Gość cwiara Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 No to gicior Mam kabel do gazu i na spocie podzialamy Sent from my iPhone5 using Tapatalk
oca69 Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 No to gicior Mam kabel do gazu i na spocie podzialamy Sent from my iPhone5 using Tapatalk No ja rzesz piertole
Gość cwiara Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Ale ze co? Qwa ale najpierw robota a pozniej picie, nie jak ostatnio :polew: Sent from my iPhone5 using Tapatalk
oca69 Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Tomek więc ta cena sprzęgła którą Ci podałem powinna się zmienić
Kubica86 Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Ja dziś odpadam w poniedziałek z żalu po niedzieli wywaliłem o wiele za wiele, jutro picie w sieci też odpada bo w sobote mam dostawę i muszę być aktywny. W sobote za to chyba się odetnę ! Idę chyba pać bo mnie zaraz ciśnienie ro***bie. Pozdro ekypa, miłego wieczorku.
oca69 Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Ale ze co? Qwa ale najpierw robota a pozniej picie, nie jak ostatnio :polew:Sent from my iPhone5 using Tapatalk Nie o to kaman nie będzie mnie w tą niedziele , jadę do Kłodzka i nie wiem o której wrócę :kwasny:
Kubica86 Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Karol ja i tak muszę kupić mocniejsze. Chyba że dam no zrobienia a wtedy to chyba używkę dam. Sam nie wiem co robić, za dużo stresem dziś oberwałem. Jutro o tym pomyślę.
Gość cwiara Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Tomek ale w niedziele obowiazkowo obecnosc Sent from my iPhone5 using Tapatalk
bidzio1 Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Grzesiu patrzyłes czy da radę coś zrobić z tej navi z seata co foto ci wysłałem?
Kubica86 Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Tomek ale w niedziele obowiazkowo obecnosc Sent from my iPhone5 using Tapatalk Mówisz i masz xd Wysłane z mojego ME173X przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi