szczuraz Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Opublikowano 27 Listopada 2013 Pany jakie żarówki idą w podswietlenie licznika? Nie swieci mi sie temp oleju i część predkosciomierza
oca69 Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Ale mam ogień z zimówkami . Ziomek zamówił grubszy piasek specjalnie dla mnie
szczuraz Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Opublikowano 27 Listopada 2013 To te fele będą jak z fabryki
oca69 Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 To te fele będą jak z fabryki Dzwoniłem do kumpla pytać o szczotkę do wiertarki , a on do mnie czy nie lepiej je wypiaskować . Mowie pewnie lepiej ale najpierw trzeba mieć kasę , a on mówi że ma kumpla w robocie co dorabia . Jade do goscia mowie ze od Krzyśka i pytam ile ? magiczna odpowiedz " dogadane " ---------- Post dopisany at 23:33 ---------- Poprzedni post napisany at 23:32 ---------- To aż żal byłoby nie skorzystać . Tylko trochę długo
chopin Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Dzięki ćwiartek:wink: Co najczęściej siada w wiązce do pompowtrysków? Wyskoczyło mi zwarcie pierwszego wtrysku, jutro będę grzebał. Nelson to jednak robimy fure ? Jednak chopin musisz zostać modem w technicznym:grin: nie możesz poprostu odpowiedzieć ? szkoda mi audi dlatego pytam
kaju Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 To te fele będą jak z fabryki Dzwoniłem do kumpla pytać o szczotkę do wiertarki , a on do mnie czy nie lepiej je wypiaskować . Mowie pewnie lepiej ale najpierw trzeba mieć kasę , a on mówi że ma kumpla w robocie co dorabia . Jade do goscia mowie ze od Krzyśka i pytam ile ? magiczna odpowiedz " dogadane " ---------- Post dopisany at 23:33 ---------- Poprzedni post napisany at 23:32 ---------- To aż żal byłoby nie skorzystać . Tylko trochę długo lubię to!
chopin Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 To te fele będą jak z fabryki Dzwoniłem do kumpla pytać o szczotkę do wiertarki , a on do mnie czy nie lepiej je wypiaskować . Mowie pewnie lepiej ale najpierw trzeba mieć kasę , a on mówi że ma kumpla w robocie co dorabia . Jade do goscia mowie ze od Krzyśka i pytam ile ? magiczna odpowiedz " dogadane " ---------- Post dopisany at 23:33 ---------- Poprzedni post napisany at 23:32 ---------- To aż żal byłoby nie skorzystać . Tylko trochę długo lubię to! Kaju jak tam "obrazki z wystawy" ?
kaju Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 cały wieczór molestowałem - wpadnie na płytke do auta
Nelson Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Dzięki ćwiartek:wink: Co najczęściej siada w wiązce do pompowtrysków? Wyskoczyło mi zwarcie pierwszego wtrysku, jutro będę grzebał. Nelson to jednak robimy fure ? Jednak chopin musisz zostać modem w technicznym:grin: nie możesz poprostu odpowiedzieć ? szkoda mi audi dlatego pytam Siema wszystkim:wink: W B5 nie było pompowtrysków tylko pompy wysokiego ciśnienia VP, więc nie mówimy o mojej bidulce, tylko o innym aucie:wink: A nie wiem czy da się zreanimować auto. Jeszcze nie zaglądałem pod spód:wink: Ale dzisiaj pogoda c**jnia, a ja muszę opony w Pasku zmieniać...
Gość cwiara Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 A co Ty Ryju spania nie masz? Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Nelson Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 A co Ty Ryju spania nie masz? Sent from my iPhone5 using Tapatalk Cała noc na ręcznym jechał
hornet Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 A co Ty Ryju spania nie masz? Sent from my iPhone5 using Tapatalk Dzisiaj się nie wyspałem.... jestem wypompowany. Te maratony mnie zamęczą... mam teraz chwilę oddechu przez parę dni bo X jedzie na szkolenie.
Nelson Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 A co Ty Ryju spania nie masz? Sent from my iPhone5 using Tapatalk Dzisiaj się nie wyspałem.... jestem wypompowany. Te maratony mnie zamęczą... mam teraz chwilę oddechu przez parę dni bo X jedzie na szkolenie. Korzystaj póki możesz, pindol wiecznie stać nie będzie:decayed:
clinque Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Pany jakie żarówki idą w podswietlenie licznika? Nie swieci mi sie temp oleju i część predkosciomierza Szczurek mam takie zaroweczki, sprzedaja je tylko po 10szt w intercarise a mi tez jedna padla, odezwij sie na PW to Ci dam
Rekomendowane odpowiedzi