maq Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 No widzisz... nawet pomyślałem o tym ale jak wyszedłem z domu to było przed 7 rano a wiedziałem że będziesz jechał około 7:30. A wczoraj właśnie musiałem być z młodą 7:45 na miejscu więc dlatego taki był wybór
hornet Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 siema Panowie. Tegoroczny oplatek spotowy chyba bedzie moim pozegnalnym oplatkiem z Wami.... Mam tylko nadzieje, ze szybko zamkne sprawe rozwodowa.
szczuraz Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2013 Czyli zamotales robote w wawie?
kaju Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 siema Panowie. Tegoroczny oplatek spotowy chyba bedzie moim pozegnalnym oplatkiem z Wami.... Mam tylko nadzieje, ze szybko zamkne sprawe rozwodowa. definitywnie musi być grubo. ryj andrzej z japka nabazgrolił
Gość cwiara Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 siema Panowie. Tegoroczny oplatek spotowy chyba bedzie moim pozegnalnym oplatkiem z Wami.... Mam tylko nadzieje, ze szybko zamkne sprawe rozwodowa. Tos mnie teraz zalamal.
emay Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 siema Panowie. Tegoroczny oplatek spotowy chyba bedzie moim pozegnalnym oplatkiem z Wami.... Mam tylko nadzieje, ze szybko zamkne sprawe rozwodowa. No i c**j bombki strzelił. Nelson parówo pochwal się nowym nabytkiem.
szczuraz Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2013 Boi sie ze jak bedzie musiał kazdego na spocie przewieźć to mu wyplaty na wachę braknie dlatego sie nie chwali
oca69 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Boi sie ze jak bedzie musiał kazdego na spocie przewieźć to mu wyplaty na wachę braknie dlatego sie nie chwali Wysłane z mojego telewizora
hornet Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 siema Panowie. Tegoroczny oplatek spotowy chyba bedzie moim pozegnalnym oplatkiem z Wami.... Mam tylko nadzieje, ze szybko zamkne sprawe rozwodowa. No i c**j bombki strzelił. Nelson parówo pochwal się nowym nabytkiem. emil spokojnie jeszcze czekam na jedna informacje......
chopin Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 siema Panowie. Tegoroczny oplatek spotowy chyba bedzie moim pozegnalnym oplatkiem z Wami.... Mam tylko nadzieje, ze szybko zamkne sprawe rozwodowa. No i c**j bombki strzelił. Nelson parówo pochwal się nowym nabytkiem. emil spokojnie jeszcze czekam na jedna informacje...... Hornet Ty jeszcze w wawie jesteś ? Miałbyś miejsce na ta drukarkę ? Zagrane na Fortepianie
hornet Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 siema Panowie. Tegoroczny oplatek spotowy chyba bedzie moim pozegnalnym oplatkiem z Wami.... Mam tylko nadzieje, ze szybko zamkne sprawe rozwodowa. No i c**j bombki strzelił. Nelson parówo pochwal się nowym nabytkiem. emil spokojnie jeszcze czekam na jedna informacje...... Hornet Ty jeszcze w wawie jesteś ? Miałbyś miejsce na ta drukarkę ? Zagrane na Fortepianie nie. Mamy jeszcze do wro jakies 150km. Mamy przerwe na dana chwile.
emay Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Boi sie ze jak bedzie musiał kazdego na spocie przewieźć to mu wyplaty na wachę braknie dlatego sie nie chwali Ja go swoim przewiozłem teraz ja też chce się przejechać jego nabytkiem
szymeniu Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Boi sie ze jak bedzie musiał kazdego na spocie przewieźć to mu wyplaty na wachę braknie dlatego sie nie chwali Ja go swoim przewiozłem teraz ja też chce się przejechać jego nabytkiem Nelson powiem tak fura ...
goldi Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Czyżby żółty :-) Sent from my 7 Mozart T8698 using Tapatalk
krystian503394 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Przejełem władzę nad kolesiem tylko kszyknę i ma pion Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Nelson Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Przejełem władzę nad kolesiem tylko kszyknę i ma pion Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 Kszyyyyyyyycz ile wlezie
emay Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Nelson dawaj foty albo przedluzacza nie zobaczysz więcej Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
hornet Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Nie ma co oglądać... ja już we Wrocku.
Rekomendowane odpowiedzi