goldi Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 również dotarłem do domu oczywiście zona kierowała najlepszego
wroclav Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Elo Chopy, znacie może kogoś kto w miarę uczciwie znajdzie i ściągnie mi furę?? Dołuje mnie już wertowanie Alle. a handlarzy boję się jak ognia Dodam, że nie będzie to Audi a i Nissan 350z odpadł po rozmowie z małżonką ( ona rozmawiała a ja się broniłem )... przegrałem
goldi Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 a ten pan Czesłąw co kurczakakowi ściągał auta
wroclav Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 a ten pan Czesłąw co kurczakakowi ściągał auta Nie znam Czesława Imię nie wróży dobrego dilla
Nelson Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 a ten pan Czesłąw co kurczakakowi ściągał auta Nie znam Czesława Imię nie wróży dobrego dilla Robert ściąga kurczakowi auta:wink: Co umieram:facepalm:
Gniady Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 a ten pan Czesłąw co kurczakakowi ściągał auta Nie znam Czesława Imię nie wróży dobrego dilla Robert ściąga kurczakowi auta:wink: Co umieram:facepalm: Jakaś sałatka Ci zaszkodziła?
Nelson Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 a ten pan Czesłąw co kurczakakowi ściągał auta Nie znam Czesława Imię nie wróży dobrego dilla Robert ściąga kurczakowi auta:wink: Co umieram:facepalm: Jakaś sałatka Ci zaszkodziła? Tak, podawali w kieliszkach:grin:
chopin Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 RYJKI KOCHANE NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU :hi:
oca69 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 ma ktoś tu akwarium ? Co Ci potrzeba?
szczuraz Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2014 Potrafisz odróżnić rybia ospę od plesniawek ? Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
krystian503394 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Wszystkirgo naj panowie w tym nowym roku Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Lolek Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Wszystkiego dobrego w nowym roku. Panowie ja do Was z takim pytaniem, a mianowicie orientujecie się gdzie we wrocławiu skupują katalizatory oczywiście po dobrych cenach:grin:
szczuraz Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2014 Goldika pytajcie on często skrobie puszki Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
Lolek Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Goldika pytajcie on często skrobie puszkiWysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 No ja właśnie z nim skrobałem moją to jutro z nim pogadam bo nie ma go już na forum
oca69 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Potrafisz odróżnić rybia ospę od plesniawek ?Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Ja nie ale zapytam kumpla ---------- Post dopisany at 00:29 ---------- Poprzedni post napisany at 00:26 ---------- Jak masz jakieś foto ryby to zapodaj na PW
Nelson Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Wszystkiego dobrego w nowym roku. Panowie ja do Was z takim pytaniem, a mianowicie orientujecie się gdzie we wrocławiu skupują katalizatory oczywiście po dobrych cenach:grin: Ja zawsze sprzedaję do tych gości http://metalkat-skupkatalizatorow.pl A z uwagi na moje zajęcie, trochę tego sprzedaje:wink:
Spartan_Wroc. Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Ja zawsze sprzedaję do tych gości http://metalkat-skupkatalizatorow.pl A z uwagi na moje zajęcie, trochę tego sprzedaje:wink: Kawałek dalej mieszkam, a nie wiedziałem o tym skupie
Rekomendowane odpowiedzi