Lolek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Dobry Pany, i jak tu się nie wnerwiać kiedy pogoda robi nas w jajo!!!! Pożyczyłem od sąsiada ramiona z s4 b5, z rana u mnie kropiło wiec myślę będzie padać, a tu proszę miłe zaskoczenie:facepalm:
szczuraz Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2014 Spryskiwaczy niemasz ? Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
Spartan_Wroc. Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 U mnie +8 Czas przepalić te 919ccm
szczuraz Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2014 U mnie na budziku dyszka Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
kaju Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 a ja zaraz ide rezać ambiente w tylnej lampce kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk
goldi Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 :hi:roboty od zajeba... dziś pierzemy autobusy:jerk:
emay Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 :hi:roboty od zajeba... dziś pierzemy autobusy:jerk: Kasiury jak lodu.
Aron21 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 w ten słoneczny "wiosenny" dzień zrobiło się dzisiaj rezanko żarówek dla kolegi Bidzio1 do lamp USA 1kpl był OK dawało pomarańczem ale za słabo ,a ten myślę że już podejdzie . Tak to wygląda , efekt na samochodzie będzie jutro
Lolek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 same spryskiwacze to nie to samo sprzedałem bebechy z kata 150zł do przodu:banan: tyle, że na tych wyrwidołach na skupie rozwaliłem osłone silnika:facepalm:
Nelson Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 same spryskiwacze to nie to samo sprzedałem bebechy z kata 150zł do przodu:banan: tyle, że na tych wyrwidołach na skupie rozwaliłem osłone silnika:facepalm: Nie wiem jak Ty to zrobiłeś, ale ja tam byłem na konkretnej glebie i nic nie urwałem... Wysłane z monopola 24/7
kaju Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 rear ambiente on board kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk
kaju Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 tak jak i Ty kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk
szczuraz Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2014 Źle ustawiles diody będą świecić w jape jak na przesłuchaniu Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
kaju Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Źle ustawiles diody będą świecić w jape jak na przesłuchaniu Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 świecą prawidłowo na siedzisko i oparcie kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk
Gniady Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Źle ustawiles diody będą świecić w jape jak na przesłuchaniu Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 świecą prawidłowo na siedzisko i oparcie kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk No no hujowe faktycznie:kwasny:
szczuraz Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2014 i tu nasuwa się pytanie... Gdzie jest numer konta ?!
kaju Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Źle ustawiles diody będą świecić w jape jak na przesłuchaniu Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 świecą prawidłowo na siedzisko i oparcie kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk No no hujowe faktycznie:kwasny: michu93 specjalnie siadł na środku, żeby zobaczyć co i jak - totaaaaalnie nic go nie raziło
Gniady Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Źle ustawiles diody będą świecić w jape jak na przesłuchaniu Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 świecą prawidłowo na siedzisko i oparcie kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk No no hujowe faktycznie:kwasny: michu93 specjalnie siadł na środku, żeby zobaczyć co i jak - totaaaaalnie nic go nie raziło Nie no spoko tylko chciałem coś napisać a nie wiedziałem co
kaju Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Nie no spoko tylko chciałem coś napisać a nie wiedziałem co
Rekomendowane odpowiedzi