hornet Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 ta na dzielni... chyba +3 do lansu pod remizą
kaju Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 ta na dzielni... chyba +3 do lansu pod remizą zazdrościsz mi remizy? kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk
hornet Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 ta na dzielni... chyba +3 do lansu pod remizą zazdrościsz mi remizy? kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk remizy ....???? leki weź
szczuraz Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2014 Kpl przód i tył ? Quattro czy oska ? Na jakich manelach to poskladane i jaką regulacja Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
dzienciol Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ośka .Kpl nie ma tylko butli. Nowy gwint TA chyba , wszystko poskładane przez Mapeta , ja rozebrałem i wsadziłem inne odboje bo nie kładł się za nisko. Teraz będzie petarda
arre Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 ta na dzielni... chyba +3 do lansu pod remizą zazdrościsz mi remizy? kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk mam remize pod domem i sie nie chwale
szczuraz Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2014 O której sie widzimy ? 17 ? Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 13:14 ---------- Poprzedni post napisany at 13:10 ---------- Ośka .Kpl nie ma tylko butli. Nowy gwint TA chyba , wszystko poskładane przez Mapeta , ja rozebrałem i wsadziłem inne odboje bo nie kładł się za nisko. Teraz będzie petarda ile płaciłeś za całość ?
emay Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 cwiara będziesz dzisiaj z vag-iem ? Jak tak to wpadne z flachą.
Gość cwiara Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 cwiara będziesz dzisiaj z vag-iem ? Jak tak to wpadne z flachą. Bede. Wiec co, 18 pod mostem?
szczuraz Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ok. 18 pod mostem Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
Lolek Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Chłopaki udało się, kupiłem w Juli zestaw szczypiec za 6zł, trochę powyginałem i się udało. Problem lejącego zacisku polegał na tym ze nie było oringu no ośce wewnątrz zacisku, nie wiem jak to możliwe ale nie było. Puki co nie leje, zobaczymy na jak długo, im dłużej tym więcej czasu na zebranie kasy na nowy Cwiara mnie jednak dzisiaj nie będzie na spocie, nie wyrobie z czasem. To może jutro albo w tygodniu moglibyśmy się spiknąć po te pierdoły do kluczyka??
Gość cwiara Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Chłopaki udało się, kupiłem w Juli zestaw szczypiec za 6zł, trochę powyginałem i się udało. Problem lejącego zacisku polegał na tym ze nie było oringu no ośce wewnątrz zacisku, nie wiem jak to możliwe ale nie było. Puki co nie leje, zobaczymy na jak długo, im dłużej tym więcej czasu na zebranie kasy na nowy Cwiara mnie jednak dzisiaj nie będzie na spocie, nie wyrobie z czasem. To może jutro albo w tygodniu moglibyśmy się spiknąć po te pierdoły do kluczyka?? ok.
Lolek Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Chłopaki udało się, kupiłem w Juli zestaw szczypiec za 6zł, trochę powyginałem i się udało. Problem lejącego zacisku polegał na tym ze nie było oringu no ośce wewnątrz zacisku, nie wiem jak to możliwe ale nie było. Puki co nie leje, zobaczymy na jak długo, im dłużej tym więcej czasu na zebranie kasy na nowy Cwiara mnie jednak dzisiaj nie będzie na spocie, nie wyrobie z czasem. To może jutro albo w tygodniu moglibyśmy się spiknąć po te pierdoły do kluczyka?? ok. to jak będziesz miał czas daj znać to najwyżej podjadę albo spotkamy się gdzie Ci będzie pasowało
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 lolek a przyjrzałeś się czy ta ośka/trzpień nie ma wżer? U mnie były naprawdę minimalne wżerki, tak samo użyłem zestawu naprawczego i pomogło...na 3dni Koniec końców i tak musiałem przytargać zacisk od Dudsa
Lolek Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 lolek a przyjrzałeś się czy ta ośka/trzpień nie ma wżer? U mnie były naprawdę minimalne wżerki, tak samo użyłem zestawu naprawczego i pomogło...na 3dni Koniec końców i tak musiałem przytargać zacisk od Dudsa właśnie nie było wżerek, tyle że nie było też oringa założyłem troszkę grubszy i ciaśniejszy niż ten z zestawu naprawczego, gdzieś wyczytałem ze te z zestawu są lipne. Zobaczymy ile wytrzyma teraz:decayed:
dzienciol Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Za ten Air chce 2300 jakby ktoś chciał bo chce podnosić moc w moim parchu
Nelson Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Za ten Air chce 2300 jakby ktoś chciał bo chce podnosić moc w moim parchu Jaki masz silnik? Wysłane z monopola 24/7
Rekomendowane odpowiedzi