Gość cwiara Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 No to cyk... kiedy ? Czekaj na znak sygnal.
Spartan_Wroc. Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ale wioskę obok mnie był dzwon :shock3: ...był czarny worek i prokurator "Piątka" na Poznań była całkowicie wyłączona z ruchu na odcinku ok.10km (Psary-Wisznia Mała)
Damiandix Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Najlepszego Karol! 100lat Skradziono koledze B7, czarna, avant, chrom pakiet. Ostatnio widziana we Wrocławiu w okolicach ul. Pereca. Blachy LTM 10109. Znaki charakterystyczne: naklejki z belgijskich autostrad, przerysowany tylny zderzak.
kaju Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Najlepszego Karol! 100lat Skradziono koledze B7, czarna, avant, chrom pakiet. Ostatnio widziana we Wrocławiu w okolicach ul. Pereca. Blachy LTM 10109. Znaki charakterystyczne: naklejki z belgijskich autostrad, przerysowany tylny zderzak. fejsbuk panie, ostatnio fejsbuk modny, tam info rzucaj
Damiandix Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ano na fejsbuniu też już napisałem. Koleżka sie łudzi że na monitoringu miejskim będą szukać jego fury...
szczuraz Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2014 Najlepszego Karol! 100lat Skradziono koledze B7, czarna, avant, chrom pakiet. Ostatnio widziana we Wrocławiu w okolicach ul. Pereca. Blachy LTM 10109. Znaki charakterystyczne: naklejki z belgijskich autostrad, przerysowany tylny zderzak. W sobotę w Lubinie na koronie stadionu będzie. Tam na dziale z częściami nie jedno auto sie znalazło. Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- Ale wioskę obok mnie był dzwon :shock3: ...był czarny worek i prokurator "Piątka" na Poznań była całkowicie wyłączona z ruchu na odcinku ok.10km (Psary-Wisznia Mała) Dawaj foty a nie czarujesz. Zaprzyjaźniony grabarz chyba przejął klienta. Rejony sie zgadzają. Pisz co sie pogniotlo. Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
Lolek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Dobry, chociaż może i nie, kolejny dzień bez auta:thumbdown: ---------- Post dopisany at 11:17 ---------- Poprzedni post napisany at 09:37 ---------- Panowie mam do Was takie pytanie bo na pewno większość z Was już to przerabiało, a mianowicie myślę o zwiększeniu mocy w swoim aucie, jednak zanim do czegokolwiek się zabiorę muszę wymienić sprzęgło które powoli niedomaga. I teraz pytanie, czy wymienić na to co było czy np od AWX? czy będzie pasowało do mojego AVG czy będzie problem?
goldi Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 masz na forum zmiana turba z AFN CZY JAK MASZ AVG TO TO SAMO na awx same turbo nie wiele ci da bo moc sie bierze z paliwa nawet jak ja przy swoim setapie czyli wtryski 216+ program zmienił bym turbo na awx to też nie wiele zyskam może 0.5 sek do setki dopiero zmiana pompy na 11 mm daje efekt masz tu temat porównaj sobie http://a4-klub.pl/turbo-chiptuning-tuning-mechaniczny-15/all-tdi-podniesie-mocy-1-9-vp-pd-koszty-czesci-efekty-218213/ ---------- Post dopisany at 12:03 ---------- Poprzedni post napisany at 11:59 ---------- a ty o sprzegło pytasz od AWX pasuje jak dobrze pamiętam kolega e9matic 693 396 576 ma taki zestaw u siebie jeśli planujesz więcej niż 150 KM to warto było by założyć od AWX ja tam wrzuciłem nowe od AFN i styka więcej mocy nie planuje
Lolek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 ---------- Post dopisany at 12:03 ---------- Poprzedni post napisany at 11:59 ---------- [/color]a ty o sprzegło pytasz od AWX pasuje jak dobrze pamiętam kolega e9matic 693 396 576 ma taki zestaw u siebie jeśli planujesz więcej niż 150 KM to warto było by założyć od AWX ja tam wrzuciłem nowe od AFN i styka więcej mocy nie planuje Hehe o sprzęgło chodzi nie więcej nie planuje, max 150. Właśnie chciałem się dowiedzieć bo ceny mniej więcej te same. Miałem do Ciebie dzwonić, ale puki co nie chcę Ci tyłka zawracać, a tu prosze od kogo dostałem odpowiedź Z nadmiaru wolnego czasu, siedzę i przeglądam różne pierdoły i planuję jak zainwestuję kasę z odszkodowania którą kiedyś dostanę
Nelson Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Wszystko co potrzebne do podniesienia mocy, dostaniesz u mnie:wink:
Lolek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Wszystko co potrzebne do podniesienia mocy, dostaniesz u mnie:wink: prowadzisz sklep z częściami?
Nelson Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Nie, jakaś piz*a we mnie wjechała i rozbieram auto na graty:wink:
Lolek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Nie, jakaś piz*a we mnie wjechała i rozbieram auto na graty:wink: aaa takie buty, okej jak będę robił coś w tym kierunku to się do Ciebie uśmiechnę
bidzio1 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jak już jest o mocy. Gdzie najlepiej polecacie we Wrocławiu zrobić chipa i jakie ceny?
kaju Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 cwiara pan do Ciebie na czipsa via Tapatalk
bidzio1 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 A co cwiara robi? On mi dawal namiar na jakąś firmę.
Rekomendowane odpowiedzi