Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale wioskę obok mnie był dzwon :shock3::shock3: ...był czarny worek i prokurator :thumbdown: "Piątka" na Poznań była całkowicie wyłączona z ruchu na odcinku ok.10km (Psary-Wisznia Mała) :facepalm:

Opublikowano

Najlepszego Karol! 100lat :wink:

Skradziono koledze B7, czarna, avant, chrom pakiet. Ostatnio widziana we Wrocławiu w okolicach ul. Pereca. Blachy LTM 10109. :facepalm: Znaki charakterystyczne: naklejki z belgijskich autostrad, przerysowany tylny zderzak.

Opublikowano

Skradziono koledze B7, czarna, avant, chrom pakiet. Ostatnio widziana we Wrocławiu w okolicach ul. Pereca. Blachy LTM 10109. :facepalm: Znaki charakterystyczne: naklejki z belgijskich autostrad, przerysowany tylny zderzak.

fejsbuk panie, ostatnio fejsbuk modny, tam info rzucaj

Opublikowano

Ano na fejsbuniu też już napisałem. Koleżka sie łudzi że na monitoringu miejskim będą szukać jego fury...

Opublikowano

W sobotę w Lubinie na koronie stadionu będzie. Tam na dziale z częściami nie jedno auto sie znalazło.

Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2

---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ----------

Ale wioskę obok mnie był dzwon :shock3::shock3: ...był czarny worek i prokurator :thumbdown: "Piątka" na Poznań była całkowicie wyłączona z ruchu na odcinku ok.10km (Psary-Wisznia Mała) :facepalm:

Dawaj foty a nie czarujesz. Zaprzyjaźniony grabarz chyba przejął klienta. Rejony sie zgadzają. Pisz co sie pogniotlo.

Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

:hi:

Wysłane z mojego telewizora

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi: Dobry, chociaż może i nie, kolejny dzień bez auta:thumbdown:

---------- Post dopisany at 11:17 ---------- Poprzedni post napisany at 09:37 ----------

Panowie mam do Was takie pytanie bo na pewno większość z Was już to przerabiało, a mianowicie myślę o zwiększeniu mocy w swoim aucie, jednak zanim do czegokolwiek się zabiorę muszę wymienić sprzęgło które powoli niedomaga. I teraz pytanie, czy wymienić na to co było czy np od AWX? czy będzie pasowało do mojego AVG czy będzie problem?

Opublikowano

masz na forum zmiana turba z AFN CZY JAK MASZ AVG TO TO SAMO na awx same turbo nie wiele ci da bo moc sie bierze z paliwa nawet jak ja przy swoim setapie czyli wtryski 216+ program zmienił bym turbo na awx to też nie wiele zyskam może 0.5 sek do setki dopiero zmiana pompy na 11 mm daje efekt masz tu temat porównaj sobie http://a4-klub.pl/turbo-chiptuning-tuning-mechaniczny-15/all-tdi-podniesie-mocy-1-9-vp-pd-koszty-czesci-efekty-218213/

---------- Post dopisany at 12:03 ---------- Poprzedni post napisany at 11:59 ----------

a ty o sprzegło pytasz od AWX pasuje jak dobrze pamiętam kolega

e9matic 693 396 576 ma taki zestaw u siebie jeśli planujesz więcej niż 150 KM to warto było by założyć od AWX ja tam wrzuciłem nowe od AFN i styka więcej mocy nie planuje :whistling:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 12:03 ---------- Poprzedni post napisany at 11:59 ----------

[/color]a ty o sprzegło pytasz od AWX pasuje jak dobrze pamiętam kolega

e9matic 693 396 576 ma taki zestaw u siebie jeśli planujesz więcej niż 150 KM to warto było by założyć od AWX ja tam wrzuciłem nowe od AFN i styka więcej mocy nie planuje :whistling:

Hehe o sprzęgło chodzi :) nie więcej nie planuje, max 150. Właśnie chciałem się dowiedzieć bo ceny mniej więcej te same. Miałem do Ciebie dzwonić, ale puki co nie chcę Ci tyłka zawracać, a tu prosze od kogo dostałem odpowiedź :grin: Z nadmiaru wolnego czasu, siedzę i przeglądam różne pierdoły i planuję jak zainwestuję kasę z odszkodowania którą kiedyś dostanę :banan:

Opublikowano

Wszystko co potrzebne do podniesienia mocy, dostaniesz u mnie:wink:

Opublikowano
Wszystko co potrzebne do podniesienia mocy, dostaniesz u mnie:wink:

prowadzisz sklep z częściami?

Opublikowano

Nie, jakaś piz*a we mnie wjechała i rozbieram auto na graty:wink:

Opublikowano
Nie, jakaś piz*a we mnie wjechała i rozbieram auto na graty:wink:

aaa takie buty, okej jak będę robił coś w tym kierunku to się do Ciebie uśmiechnę:grin:

Opublikowano

Jak już jest o mocy. Gdzie najlepiej polecacie we Wrocławiu zrobić chipa i jakie ceny?

Opublikowano

cwiara pan do Ciebie na czipsa :whistling:

via Tapatalk

Opublikowano

A co cwiara robi? On mi dawal namiar na jakąś firmę.