Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to widzę, że 4 osoby będą... :good: Dobre i tyle (na początek), może bedzie więcej ??

Śledzę wątek ponieważ muszę wiedzieć ile beerów wziąć dla Was :) :) :)

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

chłopaki z A3 klubu też tam pewnie bedą :polew: Możesz się nie wypłacić :naughty:

tylu nas niby we Wro a tylko tyle osób ?

Opublikowano

chłopaki z A3 klubu też tam pewnie bedą :polew: Możesz się nie wypłacić :naughty:

tylu nas niby we Wro a tylko tyle osób ?

A3 ma o 18 spota. Pełno ludzi we Wro z A4 i A3 a garstki na spotach.

Opublikowano

Nie przejmuj sie u mnie na audi 80 też czasem 10-15 autek się zjawia wszystko zależy jak każdy stoi z czasem i spotykamy sie raz na miesiąc

Opublikowano

W takim razie (z uwagi na to, że będę na takim spotkaniu pierwszy raz) powiedzcie mi gdzie mam przyjechać - na ORBITĘ czy MAGNOLIĘ ??? :mysli: :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Spot 21.11.2010

Miejsce: parking przy Magnolii obok gokartów

Godzina: 18:00

Chciałbym żeby ten spot był osobno . Bo jak sie spotkamy z chłopakami z AKP to zaraz się wszyscy rozbiegną :tongue4:

Opublikowano

Ja tez wpadne poznac bo pod mostem malo osob przyjezdza

Opublikowano

Możecie mi powiedzieć co za różnica między MM a Magnolią ? Przecież jedno od drugiego jest oddalone o rzut beret.

Ok ja jutro odpadam ale w next niedzielę jestem. Co prawda A3 ale jestem.

Opublikowano
  • Autor

Różnica żadna . Jak sie nagadamy o A4 to zawsze możemy podjechać do chłopaków z AKP jeżeli będziecie mieli na to ochotę . [br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 13:11_________________________________________________jeżeli ktoś będzie miał potrzebę wezmę VAG`a

Opublikowano

Ja już zgłupiałem. W końcu gdzie chcecie się spotkać. Postaram się wpaść ale nie wiem gdzie..

Opublikowano

Też wpadne na szklaneczke złocistego trunku[w końcu trzeba się pojawić :)]

Opublikowano
  • Autor

Ja już zgłupiałem. W końcu gdzie chcecie się spotkać. Postaram się wpaść ale nie wiem gdzie..

nic się nie zmienia

Spot 21.11.2010

Miejsce: parking przy Magnolii obok gokartów

Godzina: 18:00

[br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 16:44_________________________________________________Rozmawiałem z Ravenem , powiedział że postara się dojechać . [br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 16:45_________________________________________________gdyby się ktoś zgubił to dzwońcie a naprowadzę -> 504330885
Opublikowano

Ja po pijaku nie jezdze :decayed:[br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 16:48_________________________________________________Mam do sprzedania 4 amory do a4 , jakby ktos chcial oryginalne 1BA, 140 zł za komplet :good:

Opublikowano
  • Autor

wiedział że spot i się ochlał .... :thumbdown: teraz :szukaj: kierowcy :gwizdanie:

Opublikowano

Hehe :decayed: co tydzien tak mam , i juz nawet nie pamietam kiedy bylem ;(

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj spotkaliśmy się w gronie pięciu A4 :good: odwiedził nas nawet wujek Pi-Jay swoim Grrrrubasem A8 :decayed: zakończyliśmy spot jak zwykle pod milenijnym gdzie A4 było wyjątkowo najwięcej :cool1:

Podziękowania dla chłopaków którzy przyjechali a w szczególności dla Gniadego z którym oglądaliśmy się na shellu a potem poznaliśmy sie pod Mongolią :polew:

Opublikowano

i uj, wypadl mi wyjazd do dgl i niestety mnie ominelo...

Opublikowano
  • Autor
add20cafce28dd26m.jpg 965a9255551d3f70m.jpg 6c089488b3c88a0em.jpg[br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 23:54_________________________________________________80a9b57208295ea3m.jpg 2d286f7d5d13c98cm.jpg ef100814d5183fdcm.jpg[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 00:04_________________________________________________170c10707fc6d52em.jpg dd4292d200d77d65m.jpg 58f123b5bacee9cdm.jpg
Opublikowano

Zapisywać się na ramki klubowe bo widzę, że tylko jedna gablota ma.

Opublikowano
  • Autor

moje są w drodze :decayed:

BTW: co sie piwska ochlaliśmy na spocie ... :polew: