Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za tydzien tez wpadam :)

W ogóle w jakiej kondycji wroclawska grupa? Mocna? :cool1:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No dużo ludzi było i dużo nowości - postalim pogadalim pojechałem o 20.10 to jeszcze troche osób zostało spot mega udany :good:

Dowcipy były ? [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2011, 21:18_________________________________________________

Mocna..... :decayed::kox::naughty:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2011, 21:18_________________________________________________

wybaczcie Panowie, mnie dzisiaj nie bylo bo sie z łóżka ruszyc nie moge :/

Ja nie mogłem zejść ze starej :naughty::decayed: w końcu rocznica ślubu była

Opublikowano

Dzisiaj w okolicach godz. 17,30 na Klecińskiej mijany szary sedan B6...kierownik na spot leciał?

Opublikowano

Panowie jakby ktoś chciał będzie na sprzedaż moja była a obecnie użytkownika ixdude, A4 B6 Avant 1,9TDI 101 KM rocznik 2002, model 2003, cena 27 tys, stan bdb , "black line", naprawde dbana zarowno przeze mnie jak i Irka .... Ja sprzedawalem bo potrzebowalem kasy, Irek sprzedaje bo bierze cos nowszego w leasing

Opublikowano

Rzeczywiście na spocie było parę autek. Ja byłem pierwszy raz, więc nie wiem, jak frekwencja jest normalnie, ale miło było Was poznać Panowie.:)

Opublikowano

No dużo ludzi było i dużo nowości - postalim pogadalim pojechałem o 20.10 to jeszcze troche osób zostało spot mega udany :good:

Dowcipy były ? [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2011, 21:18_________________________________________________

Mocna..... :decayed::kox::naughty:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2011, 21:18_________________________________________________

wybaczcie Panowie, mnie dzisiaj nie bylo bo sie z łóżka ruszyc nie moge :/

Ja nie mogłem zejść ze starej :naughty::decayed: w końcu rocznica ślubu była

Dżołka nie było -dużo nowych twarzy.
Opublikowano

W tą niedzielę może już się pojawię. Nie wiem czy wrócę z trasy bo ten weekend też mam wyjazdowy.

Opublikowano

jak sie uda z kumplowi znaleźć B4 (a on nic innego nie chce) to będzie nowa twarz na spotach :naughty:

Opublikowano

Postaram się wpaść w tą niedziele i poznać ekipę dolnośląską :decayed:

Opublikowano

jestem z wlkp wiec nie czytałem spotów z DOL i szkoda bo akurat byłem we wro o 20 wczoraj, nawet mijałem któregos z kolegów srebrnym sedanem b6 na rej DOL jadącym do centrum od oleśnicy, zwróciłem uwage bo rzuciła mi sie ramka pod rejestracją w oczy:) w ta niedziele też bedziecie??

Opublikowano

Tyle razy w Oleśnicy bywam (moje rodzinne miasto), ale jakoś nie widziałem żadnej czwórki chociażby z ramkami... We Wrocławiu zawsze kogoś widzę jak jestem :) ale do tej pory nikt się nie przyznaje co się spytam hehe

Opublikowano

Wczoraj widziany OrkaBMX pd DaGrasso Gaj o 20:30 siedzący na ławeczce z widokiem na auto :hi:

Dawno mnie nie było na spocie, a widzę, że coś się dzieje :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Jeżeli widzisz Orkę pod DaGrasso to wiedz że coś się dzieje ! :evil:[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 10:17_________________________________________________w ten weekend powinienem się już pojawić :cool1:

Opublikowano

koledzy potrzebuję sprawdzić mój przerywacz migaczy tzw włącznik awaryjnych z B5, ale model po lifcie. Roboty na max 5-10min. Jest to dla mnie ważna sprawa i podjadę w umówione miejsce z odpowiednim osprzętem :drinks::naughty:

Opublikowano

jestem z wlkp wiec nie czytałem spotów z DOL i szkoda bo akurat byłem we wro o 20 wczoraj, nawet mijałem któregos z kolegów srebrnym sedanem b6 na rej DOL jadącym do centrum od oleśnicy, zwróciłem uwage bo rzuciła mi sie ramka pod rejestracją w oczy:) w ta niedziele też bedziecie??

Ja akurat będe poza wrocławiem ale grupka osób jest co tydzień raz większa raz mniejsza -przyjeżdżaj.
Opublikowano
  • Autor

Karolu miałbyś może chwilkę czasu w tym tygodniu pomiedzy godziną 23:30 - 24:00 ? potrzebuję zrobić logi dynamiczne a S8 wtedy jest pusta :evil:

Opublikowano

Karolu miałbyś może chwilkę czasu w tym tygodniu pomiedzy godziną 23:30 - 24:00 ? potrzebuję zrobić logi dynamiczne a S8 wtedy jest pusta :evil:

Dopiero po czwartku. W sobotę lecę w Polskę więc albo czwartek w nocy albo w piątek. Można wyskoczyć od lotniska w stronę A4 albo na milenijnej się zrobi

Opublikowano
  • Autor

dzięki wielkie będę dzwonił :notworthy:

Opublikowano

dzięki wielkie będę dzwonił :notworthy:

Jak rozumiem lapa masz ? Jeszce doczytaj sobie jak się robi, żebyś był wyedukowany :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj w drodze do pracy potrenuje z kolegą na fotelu . Dzisiaj na gądowiance próbowałem sam i tak sie zapatrzyłem na lapa ze bym posprzątał ciężarówkę :wallbash:

lapa mam wszystko działa :)