Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ile chcesz ? najpierw jak sie coś ciekawego sprzedaje to się pisze na Wrocławskim :wallbash:

to nie moje...kumpla... na razie nie mam z nim kontaktu, bede u niego w weekend to sie dowiem i porobie foty jakieś :wink4:

wiem że ma jeszcze jakiegos soniaka 2din 7" z navi, wzmak audisona i jakieś felgi na sprzedaż :mysli:

jednocześnie wrzuciłem tu i tam... :gwizdanie:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fakt z elektryką do muchy gość jest solidny

Opublikowano
  • Autor

Nikt od nas. To auto jeszcze 3 tygodnie temu latało po wro i robiło robotę jeżeli dobrze zasłyszałem miało PS 400+ . Teraz jest całe na manel. Toczyliśmy z Nelsonem ostatnio debatę na jej temat.

Opublikowano

ile chcesz ? najpierw jak sie coś ciekawego sprzedaje to się pisze na Wrocławskim :wallbash:

to nie moje...kumpla... na razie nie mam z nim kontaktu, bede u niego w weekend to sie dowiem i porobie foty jakieś :wink4:

wiem że ma jeszcze jakiegos soniaka 2din 7" z navi, wzmak audisona i jakieś felgi na sprzedaż :mysli:

jednocześnie wrzuciłem tu i tam... :gwizdanie:

Jakie te felgi ma kolega do sprzedania?? jeśli możesz to podaj jakieś foto i cene. :wink4:

Opublikowano

pięknie jest quurwa pięknie! !!!! Polatane po mieście bokami... nic a nic nie odśnieżone :kox:

Od Gondowianki do Ostatniego Grosza pięknie a nawet powiedziałbym cudnie. Pod magnolią tłum latających bokami.... :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

fa515ddd8c88c8d53a81aa0cf3660d0f.jpg?1329316552

Ja już się nalatałem po factory. Jest fajna droga wzdłuż autostrady A8 wjazd od strony factory ale na mój zawias troche za dużo białego. Gadałem przed chwilą z Kurakiem właśnie wypada polatać na miasto.

Jak do niedzieli śnieg się utrzyma to może zrobimy spot na mega parkingu na osobowicach ? Wszyscy by polatali szybko szeroko i bezpiecznie :naughty:

Opublikowano

Mówisz o tym koło volvo ? Tam zawsze tłoczno i policjamajstry przyjeżdżają :decayed:

Kurde już po piwie jestem..... mało mi !

Opublikowano
  • Autor

volvo to pała przy tamtym parkingu. Google it na satelicie 51.136359,17.004561 :naughty:

Opublikowano

Weźcie mnie nie wqrwiajcie, bo sam bym polatał... U mnie +7 dzisiaj w ciągu dnia pokazało... W domu już leżą paczki z lampami US, klapa w drodze, przyszedł ori 2DIN, w przyszłym tygodniu przyjadą 18tki i gwint... :naughty: wspomniałem o RNS-E? :kox: też już leży :naughty:

Opublikowano

I pod 'Manolią' i pod 'Oszołomem' byłem, trochę się działo...

pierwszy raz tej zimy dopiero ale się polatało (na tyle na ile można z FWD) :wink4:

ps.

po każdej zimie mówię sobie, że następne auto będzie quattro albo napęd na tył

Opublikowano

pierwszy raz tej zimy dopiero ale się polatało (na tyle na ile można z FWD) :wink4:

ps.

Pojęcia nie masz co można porobić FWD :kox: ja swoją zeszłej zimy polatałem ojjjj polatałem... A jak miałem ŚP szaloneza driftoloneza, to nie było krzyżówki, zakrętu, a nawet prostej, żeby bokiem nie szedł :kox:

Opublikowano

ps.

Pojęcia nie masz co można porobić FWD :kox: ja swoją zeszłej zimy polatałem ojjjj polatałem... A jak miałem ŚP szaloneza driftoloneza, to nie było krzyżówki, zakrętu, a nawet prostej, żeby bokiem nie szedł :kox:

od czego jest ręczny...

Jak się rezerwa zaświeciła to trzeba było wracać do domu :>

Opublikowano

Uwierz mi, że doskonale wiem, do czego ta wajcha służy :kox:

Opublikowano

Chłopaki FWD? Musiałem pokazać chłopakom na Magnoli jak się jeździ klekotem z FWD:D Co quattro to quattro:D Esa coraz bardziej się zbliża :naughty:

Opublikowano

Jakie te felgi ma kolega do sprzedania?? jeśli możesz to podaj jakieś foto i cene. :wink4

w weekend bede mial foty i dokładniejsze info :wink4:
Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

bry :hi: