Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jest za***iście :decayed:

a tak na poważnie, miasto piękne, z pracą nie ma raczej problemu, no i słynny prezydent Dutkiewicz :wink:

Chyba miałeś na myśli pracę za 1200pln...brutto :facepalm:

Z własnego doświadczenia...ponad pół roku yebałem za w/w stawkę zanim znalazłem normalną robotę za normalne pieniądze...

Moja przyszła już prawie rok siedzi bez pracy... Sąsiad w moim wieku siedział kilka miesięcy i wyjechał w końcu do Szwajcarii...:thumbdown:

Gdzieś czytałem, że w tym roku minimalna to 1500 :decayed:

Na łapę po oddaniu haraczu? :whistling:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No bo Wy kraść nie umiecie no. Żeby do czegoś dojść w tych czasach to albo urodzisz się milionerem, albo będziesz dobrze kręcił. Powodzenia :hi:

Opublikowano

Ja bym najpierw szukał pracy a później się przeprowadzał (nie będe rezygnował z obecnej kiedy mam np. umowę na czas nieokreślony) Mam kilka lat doświadczenia więc może by nie było tak ciężko :)

Opublikowano

Generalnie na pewno nie licz od razu na to, że też dostaniesz umowę na czas nieokreślony na starcie... Ale tak jak mówisz, znajdź najpierw pracę, a później nawet chwilo jakiś hotel sobie weź i w ciągu kilki dni na bank znajdziesz mieszkanie, chyba, że masz rodzinę we Wrocku bądź kogoś ze znajomych, kto by Cie przekoczował te kilka dni.

Opublikowano
  • Autor

Kto kiedy startuje do Nysy ? Ja wstępnie wylatuję w sobotę ale jak dostanę urlop to mogę rozważyć piątek. Jarek Wy z A80 kiedy i o której ? Jak już wpadniesz na forum to klepnij w poście Zbyszkowi (zajebastu czy jakoś tak) żeby się rozliczył z El Młodym bo wyślemy windykację :naughty:

Opublikowano
Kto kiedy startuje do Nysy ? Ja wstępnie wylatuję w sobotę ale jak dostanę urlop to mogę rozważyć piątek. Jarek Wy z A80 kiedy i o której ? Jak już wpadniesz na forum to klepnij w poście Zbyszkowi (zajebastu czy jakoś tak) żeby się rozliczył z El Młodym bo wyślemy windykację :naughty:

Kocham takie akcje :kox::kox:

Opublikowano
Kto kiedy startuje do Nysy?

Ja się nie ogarnę do Nysy :facepalm: Jakiś sk***iel mi w nocy oponę rozciął (znajdę kut*sa prędzej czy później:whistling:)...zamówiłem już dwie sztunie ale będą dopiero na następny weekend :thumbdown:

Opublikowano

Napisze co do nysy jak coś więcej będę wiedział na pewno sobota z rana

Opublikowano
  • Autor
Ja się nie ogarnę do Nysy

:facepalm:jakie opony tam masz ? mam wolne 2 sztuki 225/45/17 i 2 sztuki 225/50/17. Założysz i jedziesz z nami.

Opublikowano

Ty Maciek a te moje fele są z oponami? Jak z gumami to mu pożycz całość i niech jedzie

Opublikowano

Mam pytanko jak to kurde jest z tymi AC ? Dzisiaj przedłużałem umowę na AC mini w pzu. Wartość według eurotax 17 tyś, wyśmiałem kolesia i powiedziałem, że to kradzież w biały dzień. Zapytałem się go jak to jest, a on do mnie BMW Merc i Audi to najgorsze marki dla eurotaxu. Jest jakiś sposób aby zwiększyć wartość tego auta aby było kurde normalnie, a nie dymanie w dupsko ?:rant:

---------- Post dopisany at 19:22 ---------- Poprzedni post napisany at 19:21 ----------

BTW rzucił ktoś dzisiaj Rudego pomidorem na rynku? Dobra okazja była.:grin:

Opublikowano
Ja się nie ogarnę do Nysy

:facepalm:jakie opony tam masz ? mam wolne 2 sztuki 225/45/17 i 2 sztuki 225/50/17. Założysz i jedziesz z nami.

225/45/17 :naughty: wiela za nie? :whistling::decayed:

Opublikowano
Mam pytanko jak to kurde jest z tymi AC ? Dzisiaj przedłużałem umowę na AC mini w pzu. Wartość według eurotax 17 tyś, wyśmiałem kolesia i powiedziałem, że to kradzież w biały dzień. Zapytałem się go jak to jest, a on do mnie BMW Merc i Audi to najgorsze marki dla eurotaxu. Jest jakiś sposób aby zwiększyć wartość tego auta aby było kurde normalnie, a nie dymanie w dupsko ?:rant:

nic nie zroibsz

---------- Post dopisany at 19:22 ---------- Poprzedni post napisany at 19:21 ----------

Nic nie zrobisz z AC. Tak wyceniają i koniec. Kup sobie Forda ...

Opublikowano

nic nie zroibsz

Nic nie zrobisz z AC. Tak wyceniają i koniec. Kup sobie Forda ...

Krótko i na temat :nabijasie:

Opublikowano
  • Autor

są już prawie na ograniczniku więc jak pojedziesz na nich na Nysę to będą kosztowały Cię czteropak na miejscu :wink: to są bardzo niewygodne runflaty. Jak kiedyś na runflacie miałeś okazję jeździć to będziesz wiedział o co chodzi. Mam też 2 potenzy na runflacie 6.5 mm bieżnika ale jedna jest trafiona od frontu. Nie puszcza powietrza tylko że ma zadzior. Chłopaki widzieli a ja na nich cały sezon latałem. Na razie je trzymam ale jak od tego ma zależeć Twoje uczestnictwo w zlocie to w niedzielę Ci je dostarczę na tymczas, póki czegoś porządnego sobie nie załatwisz.

Ty Maciek a te moje fele są z oponami?

są 2 sztuki chyba potenzy albo turanzy 225/50/17 koło 4.5-5 mm mają. Ale to chyba za duży balon jak dla Ciebie. Nie chciało mi się ich ściągać.

Opublikowano

są już prawie na ograniczniku więc jak pojedziesz na nich na Nysę to będą kosztowały Cię czteropak na miejscu :wink: jak od tego ma zależeć Twoje uczestnictwo w zlocie to w niedzielę Ci je dostarczę na tymczas, póki czegoś porządnego sobie nie załatwisz.

To bierz je na spota i jadę z wami :decayed: A 225/50 to fakt...za duży balon.

---------- Post dopisany at 09:42 ---------- Poprzedni post napisany at 07:17 ----------

Co kieruje takimi ludźmi :facepalm:

http://a4-klub.pl/showthread.php?229732-B5-AFN-Popticall-RS4-sedan-CZIKITA-%A6rodek-samochodu

Opublikowano
  • Autor

stary temat pół forum leje z tego typa ma sporo postów w dziale wnętrza :polew:

A co do spotu ja się dzisiaj nie wyrobię bo o 16 jadę na robotę. Bedę dostępny koło 20-21 także Arku jakbyś był jeszcze we wro to możesz zajechać do mnie pod dom. A najlepiej zadzwoń do mnie po spocie jak bedziesz miał wracać.

---------- Post dopisany at 10:42 ---------- Poprzedni post napisany at 10:25 ----------

Gdzie mi dzisiaj blisko domu olej wymienią ? Nie mam ochoty się babrać a moi mechanicy w weekendy nie robią. :thumbdown: Muszą mieć valvoline i filtr ze swojej strony.

---------- Post dopisany at 10:42 ---------- Poprzedni post napisany at 10:42 ----------

Gdzie mi dzisiaj blisko domu olej wymienią ? Nie mam ochoty się babrać a moi mechanicy w weekendy nie robią. :thumbdown: Muszą mieć valvoline i filtr ze swojej strony.

Opublikowano

są już prawie na ograniczniku więc jak pojedziesz na nich na Nysę to będą kosztowały Cię czteropak na miejscu :wink: jak od tego ma zależeć Twoje uczestnictwo w zlocie to w niedzielę Ci je dostarczę na tymczas, póki czegoś porządnego sobie nie załatwisz.

---------- Post dopisany at 09:42 ---------- Poprzedni post napisany at 07:17 ----------

http://a4-klub.pl/showthread.php?229732-B5-AFN-Popticall-RS4-sedan-CZIKITA-%A6rodek-samochodu

O ja pierd... :wallbash: ładnie zryty beret :grin:

---------- Post dopisany at 10:47 ---------- Poprzedni post napisany at 10:47 ----------

O ja pierd... :wallbash: ładnie zryty beret :grin:

Opublikowano
  • Autor

zezłomował calibre , kupił a4 i jeszcze nie zdążył się przestawić :grin:

Opublikowano

A co do spotu ja się dzisiaj nie wyrobię bo o 16 jadę na robotę. Bedę dostępny koło 20-21 także Arku jakbyś był jeszcze we wro to możesz zajechać do mnie pod dom. A najlepiej zadzwoń do mnie po spocie jak bedziesz miał wracać.

Stary chyba dobrze popiłeś :naughty: spot jest jutro :whistling::decayed: