Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chłopaki mam pytanie . potrzebuje kogoś z kompem i VAGiem poniewaz potrzebuje skasowac bład AIR BAGA. Ja mieszkam blisko Kłodzka. Licze na pomoc. :)

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chłopaki mam pytanie . potrzebuje kogoś z kompem i VAGiem poniewaz potrzebuje skasowac bład AIR BAGA. Ja mieszkam blisko Kłodzka. Licze na pomoc. :)

Interfejs jedzie do mnie z Anglii wiec jak cos to bedzie dopiero w przyszlym tygodniu ;)

Opublikowano

mogę pomóc, posiadam laptopa i interfejs.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam panowie! Byłem dziś ok 18 pod Milenijnym i nikogo nie było po zlotem jakiś ziomków Oplami. Jedynie pod Magnolia byl zlot ale niestety A3

Opublikowano

Pewnie po 18 , tak 18.30 ktos przyjechal .... :wink4:

Opublikowano

tez bylem wczoraj posiedzialem do18.15 widzialem ziomkow z pasatami pokrecilem sie w ta i zpowrotem widzialem jakiegos mobilka w czarnym avancie tez smigmol gdzies w dal:P i pogoniłem do domciu:(

Opublikowano

ja bylem o 18.15 i widzialem jedna czarna a4 kombi jak smignela pod mostem. Postalem jeszcze 20 min i pojechalismy do domu

Opublikowano

Witam

Czy ktoś z okolic Kłodzka lub Wrocławia mógłby mi pomóc i sprawdzić parę rzeczy Vag-iem

Opublikowano

no to widze ze sie wszyscy zgrali co do godziny:D

Opublikowano

Witam

Czy ktoś z okolic Kłodzka lub Wrocławia mógłby mi pomóc i sprawdzić parę rzeczy Vag-iem

jak cos to mam vaga

Opublikowano

Witam

Mam nadzieje, że uda mi się wygospodarować trochę czasu i wybiorę się wreszcie na zlocik. Tylko jak czytam tutaj ostatnia stronę to jest jakiś problem z synchronizacją :mysli:. O której należy się pojawić?

Prośba: czy ktoś mógłby zabrać ze sobą VAG z interfejsem? Chciałbym się podpiąć i przeskanować moją A4. :cool1:

Opublikowano

Wojtas, coś mnie się wydaje, że to ciebie tam widziałem jak byłem ;)

Opublikowano

Wojtas, coś mnie się wydaje, że to ciebie tam widziałem jak byłem ;)

Raczej nie , ja bylem na spocie jakies 3-4 tyg temu , a tak to nie mam kiedy :gwizdanie:

Opublikowano

jakaś taka podobna wjechała zaraz za mną, pokręciła się pod Milenijnym i pojechała :cool1: A może cś większego zoorganizować w Skarbimierzu na lotnisku ;)?

Opublikowano

Siema ludziska. Ja już przeprowadzony na stałe do Wrocławia, więc jak będzie tylko okazja to się pojawię. Trzeba w jakiś sposób podnieść frekwencję bo coś mało ludzi przyjeżdża na spoty.

Jeżeli macie kalendarzyki do wsadzać A4-kom za szyby :)

Opublikowano

Witam, a mnie przyjmiecie? Czy w tę niedzielę coś się dzieje, czy raczej pustki ze względu na święto?

Opublikowano

Jak w niedziele 2 pażdziernika będzie ktoś pod Milenijnym?

Opublikowano

Jak w niedziele 2 pażdziernika będzie ktoś pod Milenijnym?

Raczej nikogo nie będzie.