Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brynia dziku jeden.... cos sie iedobrego dzieje - depresja malutka po poPozkowym objechaniu??

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tomaszust jak będzie w Radomiu to się pojawie

Murzynku jest depresja i po poźkowym killu i kupa roboty w pracy i małe dziecko które przez 3 dni miało 39 stopni gorączki ( ale juz ok) i ,, ciche dni" w domu i kochanek mnie nie chce i wszystko się ........ Jak tak dalej pójdzie to będziesz robił 2 osobne projekty na dwa domy, tylko mniejsze

nie ma jak pozytywne nastawienie do życia :grin:

Opublikowano

"Brynka" głowa do góry! Wszyscy jestesmy z Toba :afro: Dobrze, ze z dzieckiem wszysko ok! Lukaszowi zawsze mozemy zrobic "maly spocik" :evil: i przypomniec mu kto jezdzi skoda :evil: ....a wogole to jesien niedaleko... liscie spadaja...z kochankiem tez sobie poradzimy :wink:

Opublikowano

tylko nie rudo!! rude sa falszywe..... to ja juz wole pogadac z prezesem, coby na moda Cie przyjal :afro:

Opublikowano

Brynia, w takim razie chcesz czy nie to ja zostaje na niedziele w Radomiu. Inni mysle, ze tez zostaną. Zapalimy kiełbaskie, łykniemy jake piwko i moze Ci sie humorek deczko poprawi. W kupie raźniej. A męża to zabierz jak dasz rade. :wink:

Opublikowano

jak zmiana, to na zielono :a4fan:

Opublikowano
tylko nie rudo!! rude sa falszywe

Oj to prawda, ostatnio sie o tym przekonałem. :angry: No ale to tylko oryginały takie są. :grin:

Opublikowano

Brynia. Jak powiesz wprost, ze Radom tez Ci nie pasuje to pojedziemy do tego KR. :grin:

Opublikowano

HUGO zrób cos!! mamy jeszcze 2 adminów :wink:

Nie chcemy rudej Bryni!!

Opublikowano

W takim razie i ja zostaje :grin: w końcu to nasza mała adomska paczka i tzreba sie trzymać razem :wink: a do Krakowa jeszcze nie raz sie trafi :a4fan:

Opublikowano

Brynia. Jak powiesz wprost, ze Radom tez Ci nie pasuje to pojedziemy do tego KR. :grin:

Brynia mów

Opublikowano

Ale ja widze że w Kr-wie się super impra szykuje i będzie dużo ludzi, więc bez sensu żebyście nie pojechali.

święte słowa :a4fan:

Opublikowano

Nieważne. Chcesz czy nie to ja zostaje, tym bardziej, ze i tak srednio mi pasuje jechac do KR. Palimy grila w wyznaczonym miejscu. Kto może to zapraszam, kto nie to sie mowi trudno i spotkamy sie innym razem. Koniec tematu. :grin:

Opublikowano

Ok więc i ja zostaje:) tomaszust wiec tak jak sie umawialismy o 15 na parkingu tak??

Opublikowano

Tak jest panie kierowniku. Start o 15:00. Obecnośc obowiazkowa. Brynia, mam nadzieje, ze w tym momencie nie krzyżujemy Ci planów... :grin:

Opublikowano

Kurde Brynia, bo i my sie zakochamy, no i co to bedzie. :grin:[br]Dopisany: 16 Maj 2007, 21:34 _________________________________________________Tak sie ostatnio zastanawiałem, ze mało nas na forum z Radomia, a po miescie sporo :a4fan: jeździ. Trzeba sie jakos zareklamowac. Na spocie to obgadamy. Mysle, ze wskazane bedzie zrobic jakies ulotki i wrzucac za wycieraczki. Co Wy na to?

Opublikowano

No własnie myslalem o tych kaledarzykach, ale dałas mi tylko 2. Masz tego więcej?

Opublikowano

Elegancko. Bede mógl reklamowac na miescie. :smiley:

Dobra, wychodze juz z tego forum, bo ostatnio non stop tu siedze, a robota zając - ucieknie.. :grin:

Tzn. znając życie to sie tu jeszcze pojawie dzisiaj... :grin:

Opublikowano

o prosze jakie romantyczne wyznania :tongue: hihi juz sie niemoge niedzielki doczekac:D teraz to tylko modlic sie o pogode :grin:

Opublikowano

Waliło troche pierunami, łamało drzewy, to może już teraz bedzie ładna pogoda. Może byc nawet zimno byle tylko nie padało. :afro: