Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zboczyliśmy na cięzki temat :embarrassed: Proponuje zmienić temat rozmów :afro:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jeśli juz o tym mowa to każdemu zdarza się i w mieście poszaleć niestety mi też :cry:

Opublikowano

Masz racje, juz wczesniej mialem to zaproponowac, ale siakos tak.. :grin:

Ale tak jeszcze na zakonczenie: Ja staram sie wyznawac zasadę, że można jeździc pod prąd, bokiem, tyłem, jak się chce, byle nie za szybko. Oczywiście nie zawsze mi to wychodzi, w tym sensie, że lubie szybko jeździc, no ale jednak coraz częściej się kontroluje. Już nie jeżdżę tak jak kiedyś. Przy wyprzedzaniu jeśli dochodzi do takiej sytuacji, że zastanawiam się czy zdąże czy nie tzn., że lepiej nie jechac. No ale oczywiście to każdy musi przeżyc na własnej skórze. Trzeba się trzymac podstawowych zasad i bedzie dobrze.

No. :grin:

Dawid, miałem już wcześniej zapytac - robisz jakiś tjunik w swoim audyku? Mam na myśli chip tuning?[br]Dopisany: 17 Maj 2007, 23:17 _________________________________________________mokom, mnie też się niestety zdarza.. :evil:

Opublikowano

Chce jechać do Vtechu w Krakowie. Muszę zadzwonić któregoś dnia i się umówić na chipa :evil:

Opublikowano

Ech, zazdroszczę Ci. Ja zachorowałem właśnie na 1.8T. Może za jakieś 2 lata pozwolę sobie na zmiane auta. Mam nadzieję, że wtedy to już będzie B6, o ile nie B7. :grin:

Dobra, lece spac, bo mi zara oczy wypłyną od tego monitora. Na razie. :smiley:

Opublikowano

Dawid to musisz ponawijać z Brynią o tym V-techu Ona a tam wtyki hihi

Opublikowano

tomaszustżyczę Ci wymarzonego autka :a4fan:

mokom69dzięki za podpowiedź :wink:

Opublikowano

A gdzie sie kurcze podziały te te wszystkie zapiekanki.., gofry..? :grin: Czyżby nie chcieli zawitac na spocie? Nieładnie. :bicz:

Brynia, za to Ty ładnie wyedytowałaś pierwszego posta. :afro:

Opublikowano

Ja chyba tez zostaje jednak na miejscu :cool:

Opublikowano

G.ARY, no i bardzo świetnie. :a4fan:

Opublikowano

Pogoda na pewno nam spasuje :grin: kurde alo mogla by byc tez sobota ładna bo autko pasuje umyć zeby Tomaszust znów nie przyjechal najczystrzym :tongue: :tongue: :tongue::audi:

Opublikowano

Sluchajcie napisalem chyba bo na 100% to nie jestem pewien bo ja tez mam podobna sytuacje do BRYNI

Opublikowano

mokom, a ja zrobie Was w balona i umyje auto na myjni w niedziele, przed samym przyjazdem, tak jak to zrobiłem ostatnio. :evil:

Opublikowano
:cheesy: wiec widze ze nie moge inaczej jak w sobote robic polerke i w niedzielke tylko szmatka przejechać :D:D
Opublikowano

Polerke powiadasz.. hmm, to i ja się nad tym zastanowię. :evil: Tylko szkoda lakieru. :tongue:

Opublikowano

Jestem jestem nie odzywam się bo sam nie wiem jak to będzie z tym Grillem bo wychodzi na to, że przyjeżdżam ale w niedziele prawdopodobnie już pociągiem o 12 będę spadał więc lipa delikatna niestety.... a to co takiego kurcze a jak sie robi taki latający znaczek

Opublikowano

wiesz sprostuje polerke własnej roboty :grin: :grin:zeby się świeciło :tongue: na inną szkoda kasy

Opublikowano

No ja juz sobie autko wypucowałem ajjj żeby tylko do niedzieli utrzymać je w tym tanie :grin:

Opublikowano

Ja to szczególnie wnętrze muszę doprowadzić do kultury, bo aż wstyd. Tyle makulatury mam na tylnej kanapie i mi to wszystko fruwa. Ale na niedzielny spocik będzie ładnie. :smiley:

Właśnie przed chwilą na CB zagadałem do jednego A4kowca i zaprosiłem go na forum, ale cuś siakiś taki nijaki był. No ale może... :a4fan:

Opublikowano

ja tez dzis zagadałem z jednym (A4 bordowa na WBR rejestracjach) ale niestety zbył mnie :cry: chyba niepotrzebujenowych znajomych ani nawet A4 raczej go nie kręci poprostu ma bo ma a szkoda.