tomaszu Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Oziu, za kasowanie postów będzie wpierdel! A co do parapetu - to w końcu będziesz czy nie, bo już nie wiem co z tym wpierdolem..
oZiX Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Oziu, za kasowanie postów będzie wpierdel! A co do parapetu - to w końcu będziesz czy nie, bo już nie wiem co z tym wpierdolem.. wp***dol i do lochu [; jak po mnie przyjedziesz i mnie odwieziesz to będę ;P
mcm Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 słyszałem że tomaszu zobowiązał się każdego przywieźć i odwieźć :gwizdanie:
Korzeń Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 słyszałem że tomaszu zobowiązał się każdego przywieźć i odwieźć :gwizdanie: To będe i ja
tomaszu Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 To będe i ja Korzeń, weź no tego Ozia i przyjedźcie razem. Nawet pozwolę wam zanocować.
mcm Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 To będe i ja Korzeń, weź no tego Ozia i przyjedźcie razem. Nawet pozwolę wam zanocować. razem
tomaszu Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 To będe i ja Korzeń, weź no tego Ozia i przyjedźcie razem. Nawet pozwolę wam zanocować. razem Korzeń z Oziem w jednym, a ja w drugim pokoju.
Korzeń Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 To będe i ja Korzeń, weź no tego Ozia i przyjedźcie razem. Nawet pozwolę wam zanocować. razem Korzeń z Oziem w jednym, a ja w drugim pokoju. załatw coś pośrodku ;-)))))))))))
tomaszu Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 załatw coś pośrodku ;-))))))))))) Okay, jeden będzie spał w brodziku.
tomaszu Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 :no: albo dziś albo za 3 tygodnie;D Oziu, dzis nie da rady..
mcm Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 :sick3: [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 23:39_________________________________________________
odzim Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 d*pa blada , koniec sezonu dla kubicy albo i w ogóle f1 -
tomaszu Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Jak się dowiedziałem o Kubicy to mnie ciary przeszły. Mam nadzieję, że go uratują.
oZiX Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 A co sie stalo bo ja tylko nagłówek widziałem i wiem że sie rozbił
Rekomendowane odpowiedzi