M.Arrkadiusz Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Czyżby jakiś zlocik się szykował
wuju Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Czyżby jakiś zlocik się szykował jak co roku.. i jak co roku coraz grubiej będzie
mcm Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Opublikowano 27 Lutego 2012 nowe forum działa ale trzeba pogrzebac zeby dojśc ładu
mcm Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Opublikowano 27 Lutego 2012 trzeba troche czasu żeby sie oswoić
wuju Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 jest gdzieś opcja sprawdzenia odpowiedzi na swoje posty ? bo nie mogę tego wyszukać
kudalty66 Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 nowe forum działa ale trzeba pogrzebac zeby dojśc ładu słabo jest, po co to było zmieniać, wszystkie PW zginęły
albi281 Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Qźwa ile się nakombinowałem żeby się znowu zalogować
Kwinto69 Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Panowie gdzie się udać z lampą przednia do spawania dwóch uchwytów i jakie to koszta w przybliżeniu Dziękuję za podpowiedz.
Kali S4 Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Panowie gdzie się udać z lampą przednia do spawania dwóch uchwytów i jakie to koszta w przybliżeniu Dziękuję za podpowiedz. sam sobie pospawaj:tongue4:
Kwinto69 Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 sam sobie pospawaj:tongue4: już przerabiałem to lipa
kudalty66 Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 już przerabiałem to lipa jadąc w strone warszawy, na jednym z pierwszych komisów po prawej, okolice nru 140-160, tam jest klejenie plastików, tylkosłabo widoczny szyld, dobrze i niedrogo, tylko cenę dogaduj przed usługą, pozdr
Kwinto69 Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 jadąc w strone warszawy, na jednym z pierwszych komisów po prawej, okolice nru 140-160, tam jest klejenie plastików, tylkosłabo widoczny szyld, dobrze i niedrogo, tylko cenę dogaduj przed usługą, pozdr kolego dziękuje za odpowiedz własnie już wróciłem zrobili na kieleckiej za tym cmentarzem jak się jedzie w stronę Kielc przed wjazdem stoi rózowa syrenka od reki zrobili 15 pln za element znalazłem tez na słowackiego 157 przed rondem odradzam drogo i nie miło do tego nie słowni. Pozdro
odzim Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 już przerabiałem to lipa jadąc w strone warszawy, na jednym z pierwszych komisów po prawej, okolice nru 140-160, tam jest klejenie plastików, tylkosłabo widoczny szyld, dobrze i niedrogo, tylko cenę dogaduj przed usługą, pozdr u kinasa zrobiles ale nie wiedzialem ze plastiki tez robi bo zawsze to tłumikarz byl---------- Post added at 09:06 ---------- Previous post was at 09:05 ---------- nie moge sie tu na razie odnaleźć
Kwinto69 Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 już przerabiałem to lipa jadąc w strone warszawy, na jednym z pierwszych komisów po prawej, okolice nru 140-160, tam jest klejenie plastików, tylkosłabo widoczny szyld, dobrze i niedrogo, tylko cenę dogaduj przed usługą, pozdr u kinasa zrobiles ale nie wiedzialem ze plastiki tez robi bo zawsze to tłumikarz byltak tak plastiki też kiedyś wymieniałem cały wydech u nich jeszcze w escorcie też mogę polecić ale to moje zdanie. Zasiepa tu ogólnie teraz to fakt chociaż krótko tu jestem...
Rekomendowane odpowiedzi