wuju Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 w majówkę to będę gdzieś wypoczywał, ale jakoś po można zrobić gdzieś weselny spot, postawimy grilla pod obi i jazda
Kali S4 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Koledzy, gdzie w Radomiu sprawdzą/ustawią dobrze geometrię?
tomaszu Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Koledzy, gdzie w Radomiu sprawdzą/ustawią dobrze geometrię? Zakład Roberta Gryglickiego na Południu, ul. Gębarzewska 17A. Polecam.
Kali S4 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Koledzy, gdzie w Radomiu sprawdzą/ustawią dobrze geometrię? Zakład Roberta Gryglickiego na Południu, ul. Gębarzewska 17A. Polecam. dzienks:hi:
odzim Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 słyszałem kawał o audi :4 zera w grillu, piąte za kierownicą heheheheh
Kali S4 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 słyszałem kawał o audi :4 zera w grillu, piąte za kierownicą heheheheh :grin:
tomaszu Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Nie ma to jak grypsko i leżenie w domu. Grypa całkowicie powaliła mnie na łopatki. Właściwie to sam nie wiem czy to grypa, bo to chyba zebrały się wszystkie, wcześniej niedoleczone choróbska. Umieram...
Kali S4 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 hmm,a może po prostu małżeństwo Ci nie służy?
wuju Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 hmm,a może po prostu małżeństwo Ci nie służy? no to od soboty ja leżę tomaszu żeby ci się lepiej chorowało:kox:
tomaszu Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Kali S4, nie wiem czy zachorowałem przez małżeństwo, ale na pewno to małżeństwo pomaga mi przetrwać chorobę, bo żona mi zrobiła śniadanie, dała leki i później ma mi jeszcze coś przynieść, więc chyba nie jest źle. wuju, fajny filmik. Jaką kamerą filmujesz?
wuju Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 2 nikony, oba nie moje tak że nie pamiętam modelów, ale stacjonarne co widać 1 a te z 2 samochodu drugim trochę słabszym
tomaszu Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Czy Radom ma szansę odzyskać status miasta wojewódzkiego? http://radom.bloog.pl/?ticaid=6e55a
Kali S4 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Kali S4, nie wiem czy zachorowałem przez małżeństwo, ale na pewno to małżeństwo pomaga mi przetrwać chorobę, bo żona mi zrobiła śniadanie, dała leki i później ma mi jeszcze coś przynieść, więc chyba nie jest źle. walnij setę,popraw drugą a nie lekami się trujesz:naughty:
tomaszu Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 walnij setę,popraw drugą a nie lekami się trujesz:naughty: Chyba już za dużo tych setek było. Teraz odzywają się poprzednio niedoleczone choroby, więc przyszedł czas na leki.
emilk89 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Panowie będzie w końcu jakiś spocik?
tomaszu Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Pytanie do nowych forumowiczów i do starej gwardii. Co powiecie na spot w najbliższy piątek? Co prawda jest to długi weekend, ale może nie wszyscy wyjechali?? Wreszcie ruszyli z budową miejskiego odcinka obwodnicy południowej. Czekam na tę drogę jak na zbawienie, bo często muszę jeździć z Ustronia na Potkanów, a dotychczasowe połączenie, jak pewnie wszyscy wiedzą, jest fatalne. http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1502913 A tu amatorska wizualizacja, jak trasa ma przebiegać: http://img37.imageshack.us/img37/8651/obwpoldniowsdfsda.jpg
Kali S4 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Nie znam tych okolic,więc dla mnie ta obwodnica jest zbędna,bardziej przydała by się obwodnica zachodnia bo przejechać "siódemką" w piątek od strony W-wy to istna gehenna.
tomaszu Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Nie znam tych okolic,więc dla mnie ta obwodnica jest zbędna,bardziej przydała by się obwodnica zachodnia bo przejechać "siódemką" w piątek od strony W-wy to istna gehenna. Też czekam na obwodnicę S7, ale jej budowa nie zależy od władz Radomia. To władze kraju wstrzymują budowę. A swoją drogą to na YT jest wizualizacja trasy S7: część 1/2 część 2/2
Rekomendowane odpowiedzi