Bielun22 Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 A co ty taki zagorzały katolik To je jedyny post który toleruje może bym wpadł na niego po raz pierwszy ty nie wpadaj tylko przyjedź... bo się czaisz jak czajka koniecznie, tylko musisz wiedzieć że na pierwszym spocie wszyscy obecni robią kółko twoją bryką "taki lajf" ;-) tyz prowda dlatego ja na pierwszy mój spot przyjechałem brata astrą II :grin:
Tabasko Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 A co ty taki zagorzały katolik To je jedyny post który toleruje może bym wpadł na niego po raz pierwszy ty nie wpadaj tylko przyjedź... bo się czaisz jak czajka koniecznie, tylko musisz wiedzieć że na pierwszym spocie wszyscy obecni robią kółko twoją bryką "taki lajf" ;-) tyz prowda dlatego ja na pierwszy mój spot przyjechałem brata astrą II :grin: No przyjadę..... aby tylko czas się zgrał. Przyznm się.... nie było wcześniej okazii
mcm Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Opublikowano 5 Listopada 2014 A co ty taki zagorzały katolikTo je jedyny post który toleruje może bym wpadł na niego po raz pierwszy ty nie wpadaj tylko przyjedź... bo się czaisz jak czajka koniecznie, tylko musisz wiedzieć że na pierwszym spocie wszyscy obecni robią kółko twoją bryką "taki lajf" ;-)tyz prowda dlatego ja na pierwszy mój spot przyjechałem brata astrą II :grin: Ale gumy nieźle paliła [emoji3] [emoji41]
Bielun22 Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 A co ty taki zagorzały katolikTo je jedyny post który toleruje może bym wpadł na niego po raz pierwszy ty nie wpadaj tylko przyjedź... bo się czaisz jak czajka koniecznie, tylko musisz wiedzieć że na pierwszym spocie wszyscy obecni robią kółko twoją bryką "taki lajf" ;-)tyz prowda dlatego ja na pierwszy mój spot przyjechałem brata astrą II :grin: Ale gumy nieźle paliła [emoji3] [emoji41] Dlatego to był ostatni raz kiedy brat mi dał samochód
BORIQUA Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Panowie czy ktoś z was dysponuje vagiem? Potrzebuję wykasować błąd air bag bo mi wywaliło po ostatnim modzie :/ poratuje ktoś?
Bielun22 Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 Panowie czy ktoś z was dysponuje vagiem? Potrzebuję wykasować błąd air bag bo mi wywaliło po ostatnim modzie :/ poratuje ktoś? Kudłaty
BORIQUA Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 no, tylko chyba coś nie zagląda tu :/
Bielun22 Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 jak będzie w robocie to zajrzy na forum
tomaszu Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 ...jak to w robocie W domu ma kierat, więc tylko w robocie może się opier*alać.
Bielun22 Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 MCM pisz jakiegoś zlota przedświątecznego
mcm Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Opublikowano 21 Listopada 2014 kiedy ? dawajcie jakies terminy wybierzemy najlepszy
Bielun22 Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 kiedy ? dawajcie jakies terminy wybierzemy najlepszy 18 grudnia - czwartek...
tomaszu Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 18 grudnia - czwartek... Jak dla mnie może być!
mcm Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Opublikowano 24 Listopada 2014 ja nie wiem czy już będę w PL, ale termin może być
Kwinto69 Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 18 mam wolne git termin http://www.penera.pl/50071/mowilem_kuwa_zebys_nie_szarpal_czyli_jak_sie_konczy_holowanie_przez_dwoch_debili.html tego nie było już po prawie http://radom.gazeta.pl/radom/1,48201,16955669,Kandydat_PiS_kreci_spot___slucham_Suskiego_idioty_.html
moskal Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Kto parkuje srebrnym krawatem w sedanie pod Platinium ?
Audi a4 by Sanek Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Siemanko, jestem nowy na forum, i jak z tym zlocikiem bo z miłą chęcią na niego przybędę.
Bielun22 Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Siemanko, jestem nowy na forum, i jak z tym zlocikiem bo z miłą chęcią na niego przybędę. obserwuj pierwszą strone tam będzie napisane kiedy i o której.. a tak w ogóle to Witaj w tej zacnej gromadce
Rekomendowane odpowiedzi