BORIQUA Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Oj tam oj tam...a ile tego deszczu mamy? To nie UK Zresztą te nie robią niebieskiej poświaty jak w kit xenon tylko raczej białą Nie wiem czy tu widac bo wrzucam z tel
Bielun22 Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Ja mam takie i z tego sklepu.. http://sklep.motohid.pl/pl/p/Zarowki-X-Xenon-Look-H7-12-Volt-55W/456 Ładnie się prezentuje w lampie. W nocy daje rade, cena normalna i jeżdżę na nich juz ok 1,5 roku także polecam ..aha do tego z homologacją z tego co widzę to niebieski a w przypadku mnie to odpada wole barwe białą miałem już kiedyś niebieskie to w deszczu lipton straszny a głównie barwa światła nie przepadam za niebieskim odcieniem lamp przednich Kwinto nightbreak albo blue vision. podobno krótka żywotność i tak źle i tak nie dobrze Kwinto nie wiem gdzieś sie naczytał tych głupot ... gorzej jak baba to nie tamto nie.. weż sobie swieczki pozapalaj w lampach bedzie git bierz to co mowie i nie pitol Wydech podwójny, bo juz zbieram klamoty od dawna. Wreszcie mam komplet. Włożę pdc, dam do malowania i zakładam...przy okazji malowania zderzaka zrobię listwy dokładki w kolor i progi
tomaszu Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Panowie, kto będzie głosował w niedzielę i dlaczego na Dudę...?
tomaszu Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 polityczne prowo z samego rana :| Jeszcze tylko 2 dni, wytrzymaj.
Kali S4 Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Jestem za , a nawet przeciw...wybory zakończyłem na I-ej turze , na druga pójdę jedynie dla statystyki
tomaszu Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Jestem za , a nawet przeciw...wybory zakończyłem na I-ej turze , na druga pójdę jedynie dla statystyki Jeśli to nie tajemnica - zamierzasz oddać nieważny głos?
Kwinto69 Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Oj tam oj tam...a ile tego deszczu mamy? To nie UK Zresztą te nie robią niebieskiej poświaty jak w kit xenon tylko raczej białą Nie wiem czy tu widac bo wrzucam z tel no nie widać raczej... http://motokiller.pl/237752/3x-Audi---2x-TDI-jest-moc
tomaszu Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 Wg mnie daliśmy d*py z tymi wyborami. Ludzie koniecznie chcieli wysłać Bronka na emeryturę, nie zdając sobie sprawy z tego, że teraz wchodzimy z deszczu pod rynnę. Poza tym to wina moskala, bo nie był na wyborach.
Kali S4 Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 teraz to jest ch..j, gorzej będzie jesienią
tomaszu Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 teraz to jest ch..j, gorzej będzie jesienią Duda już zamydla, że występuje z PiSu. Ciekawe czy to gra, żeby znieczulić ludzi do jesieni, czy faktycznie chce się odciąć.
Arturoo Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Musi być bezpartyjny...w konstytucji jest taki zapis...łachy nie robi Edytowane 25 Maja 2015 przez Arturoo
Kali S4 Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 heheh,dokładnie tak jak napisał Arturoo , i tak będzie pociągany za sznureczki , zresztą tak jak i Bronek był.
Rekomendowane odpowiedzi