oZiX Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 a ty oZiU jak zwykle o jednym no bo się nudzę;/
oZiX Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Ozix, Ty dziadu kalwaryjski. que sera sera:P
Koval78 Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Przyznawać się kto chciał żebym po grillu jechał w bagażniku ??? Dopiero żona mnie uświadomiła że była taka opcja
oZiX Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Przyznawać się kto chciał żebym po grillu jechał w bagażniku ??? Dopiero żona mnie uświadomiła że była taka opcja Jeżeli osoba ta dostaje albo :bicz3: to byłem to ja;P
Koval78 Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Osoba ta wygrywa przejazd w bagażniku AVANTA Bryni ( oczywiście Brynia za kierownicą) dodatkową atrakcją będzie zasłonięta roleta w bagażniku
tomaszu Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Przyznawać się kto chciał żebym po grillu jechał w bagażniku ??? Dopiero żona mnie uświadomiła że była taka opcja Hmmm, też mi coś takiego świta, ale z tego co pamiętam to sam chciałeś... PS. Link do zdjęć wstawię w nocy.
Koval78 Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Sam z własnej nieprzymuszonej woli ??? To już musiało być ciekawie (chyba 90% moich szarych komórek obumarło na tym grilu)
krzyniek Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 wracając do grilla to niby powinienem wszystko pamiętać ale znalazłem takie zdjęcie w fonie i wychodzi na to że były jakieś atrakcje :kox:
Koval78 Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Atrakcje były cały czas Tylko jedne mocniejsze od drugich
odzim Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Krzyniek dobre chyba cos przeoczylem a staralem sie być uważnym :> :> :>
mokom69 Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 hehe widzę że z minuty na minutę coraz to ciekawszych informacji dowiadujecie sie co do tego grila :polew:
oZiX Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 No to już wiemy kto wygra przejażdżkę w bagażniku Bryniowozu :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Pije ktos coś? Ja ma browarek, ale lajtowo tylko jeden bo jutro rano do Łodzi lecę A kolejną nocke miłam ,,z bani" mój Fellipe ta w nocy zaczał ksałac i się dusić że o 1 w nocy jechałam z nim na pogotowie Zastrzyk w pupę , leki i na szczęście jest OK uła no to mieliście nie ciekawie! Dobrze że już jest ok!. Ja piję bo mi smutno:(
tomaszu Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Ja nie piję, bo ten weekend był straszny. Opaliłem się petów jak bąk. W sumie to jakieś pół godziny temu wypaliłem ostatniego peta z Jarkiem. Od jutra koniec z tym świństwem (Bryniu, dołączasz do nas?). Jestem przepity, przepalony i przejedzony. Umiram... Ale zdjęcia zaraz wstawię. Dajcie mi niecałą godzinkę.
Jariko Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Witam wszystkiech Bryniu gril byl pierwsza klasa a tego z tym bagarznikiem to ja juz nie pamietam
tomaszu Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Tylko potrzebuje motywacji : Jeśli jutro będziesz miała chęć na peta to dzwoń do mnie. Jak ja nie będę mógł rozmawiać to zadzwoń do Ozixa - myślę, że On jest na tyle oddany, że chętnie Cię wysłucha i wesprze. Napisałem to jak najbardziej poważnie. :th: Jariko, witam w sieci.
Jariko Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Ja to juz wysiadam po tym weekendzie mam wszystkiego dosc a po papierosa to juz szybko nie siegne
Rekomendowane odpowiedzi